X

Ministrul Danez pentru Imigrație consideră politica de integrare a refugiaților, un „Fiasco”

Doar 17% dintre femeile siriene au locuri de muncă la 5 ani de la mutarea în țară.

Ministrul danez al imigrării a recunoscut că politica de integrare a țării sale este un „fiasco”, menționând că doar 17% dintre femeile siriene s-au angajat la 5 ani de la mutarea în țară.

Mattias Tesfaye, el însuși fiul unui tată imigrant din Etiopia, a atras atenția asupra statisticii care este prezentată într-un nou raport de integrare care relevă că mai puțin de jumătate dintre bărbații sirieni și-au găsit un loc de în Danemarca.

„Din păcate, nu ne putem permite să fim surprinși. Când urmăm aceeași politică de integrare, atunci obținem și aceleași rezultate ”, a spus Tesfaye, menționând că imigranții din țări precum Thailanda, Filipine și China se descurcă mult mai bine decât migranții din Orientul Mijlociu.

„Nu mai este vorba de crește sau a scădea numărul de imigranți. Sau modificarea unor puncte din politica de imigrație. Este vorba despre schimbarea cerințelor pentru noii veniți care își vor începe viața în Danemarca ”, a spus Tesfaye.

Pentru a rezolva această problemă, guvernul danez nu va mai oferi ajutoare sociale „refugiaților” nou-sosiți. În schimb, va fi nevoie să găsească imediat un loc de muncă sau să fie înscriși într-un program de integrare de 37 de ore pe săptămână.

Menționând că politica trebuie să se bazeze pe faptul că unii imigranți se integrează mai bine decât alții, Tesfaye a promis să trimită migranții înapoi imediat după ce țara de origine a fost considerată sigură.

„Lucrul nou este acum că vom cere și o călătorie de întoarcere. Refugiații trebuie să se întoarcă acasă atunci când există pace în țara de origine. Sper că sirienii vor fi primul grup în această situație. ”

Cu ani înaintea fluxului de „refugiați” din Orientul Mijlociu din 2015, cancelarul german Angela Merkel a recunoscut că încercările țării de a crea o societate multiculturală au „eșuat”. Apoi a procedat în mod contrar și a deschis porțile Europei care a fost inundată de aproximativ 2 milioane de migranți.

Unii dintre acești migranți au contribuit la creșterea ratelor de crimă violentă și agresiune sexuală, în timp ce atacurile teroriste, precum masacrul de la Paris, au fost, de asemenea, direct legate de politica de frontiere deschise.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-BisericăÎnșelăriIslamNoua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.