X

Coincidență? În 2018 Netanyahu amenința că va ataca portul din Beirut

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-un discurs în cadrul celei de a 73-a sesiuni a Adunării Generale a ONU din 2018, premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat că locația exploziei masive de Marți la Beirut se afla în vecinătatea „site-urilor secrete” unde Hezbollah a transformat „proiectile banale” în „rachete ghidate de precizie care pot viza adânc în Israel”.

Sugerând un potențial atac iminent, Netanyahu a avertizat civilii libanezi că sunt folosiți ca „scuturi umane”. Premierul israelian a dezvăluit apoi locația site-urilor, primul fiind în zona unde Marți a avut loc explozia imensă.

Netanyahu a trimis către Hezbollah un avertisment cu privire la un posibil atac preventiv spunând: „Israel știe. De asemenea, Israel știe ce faci și unde faci. Iar Israel nu te va lăsa să scapi ! ”

Avertismentul lui poate fi văzut în videoclipul de mai jos (începând cu minutul 16:00):

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Vor fi pedepsiti, asa cum au fost pedepsiti si pentru turnuri. Cum de cine? De tata lor. Cand? Cand Bunul Dumnezeu il va trimite pe tata lor unde are loc pregatit, dela inceputul lumii. Si pe ei impreuna cu tata lor. Pana atunci uitati-va la ecrane si minunati-va. Poate va duceti si voi cu tata lor.

    1. Stii de asemenea ca-n sfanta Biblie spune ca cine sapa groapa altuia sa fie atent sa nu cada in ea, asa ca mai incetisor amice cu amenintarile astea fatale ca nu-i treaba matale !

      PS . comentariul este valabil mai mult pentru a doua parte a parerii dumitale, cu inceputul cam as fi de acord….cam…

    1. Cand a castigat alegerile in 2017 a spus ca doreste sa conduca Franta ca un dumnezeu jupiteriam , ca un zeu, , macron inseamna a pune o marca, emannuel, Dumnezeu este cu voi, un posibil fals mesia, merge ca unic salvator al Libanului, posibil salvator al lumii??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button