X

Australia: Poliția are acum puterea să intre în casele oamenilor fără nici un mandat

Poliția din Melbourne, Australia are acum puterea de a intra în casele oamenilor fără un mandat pentru a efectua „controale la fața locului” și a impune respectarea noilor reguli de carantină împotriva coronavirusului.

După ce statul Victoria a anunțat o „stare de dezastru” ca răspuns la un vârf în cazurile de coronavirus, premierul de stat Daniel Andrews le-a spus rezidenților: „Nu mai putem avea oameni să iasă afară fără nici un motiv”.

În plus față de intervalul 20:00 – 5:00, rezidenții își pot părăsi casele doar pentru a cumpăra produse alimentare și obiecte esențiale, îngrijire medicală, precum și exerciții fizice și munca zilnică.

Noile reguli oferă poliției dreptul de „a intra în casa ta pentru a efectua verificări la fața locului, chiar dacă nu le dai permisiunea și nu au un mandat”, relatează LockdownSkeptics.org .

Au fost, de asemenea, introduse controale privind cumpărăturile, limitând cetățenii la achiziționarea a cel mult două dintre anumite produse esențiale, inclusiv lactate, carne, legume, pește și hârtie igienică.

După cum am subliniat mai devreme , imediat după ce guvernul a anunțat noile măsuri draconice, poliția s-a poziționat în jurul blocurilor de locuințe rezidențiale pentru a se asigura că nimeni nu poate pleca.

Oamenilor li s-a spus că trebuie să stea în locuințele în care au dormit noaptea precedent, pentru următoarele șase săptămâni. Oricine încalcă noile reguli se confruntă cu o amendă de până la 1.652 dolari, sumă care urmează să fie majorată.

După cum scrie Toby Young, creșterea cazurilor în COVID-19 din regiune s-ar putea datora pur și simplu faptului că se efectuează mai multe teste.

„Districtul Victoria a testat aproape 43.000 de oameni duminică, 26 iulie, de două ori mai mult decât în ​​zilele obișnuite, iar maximul de miercuri s-ar putea datora câtorva zile de întârziere înainte de obținerea rezultatelor. În plus, un procent din rezultatele pozitive se datorează probabil urmăririi de contact extinse introduse în ultimele săptămâni, cu testarea orientată a celor care au fost în contact cu alte persoane infectate. ”

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. În urma testelor facute si a autopsiilor facute la decedaţi , Italia a declarat, ca nu exista COVID.. Nu sunt de acord cu aceste restrictii abuzive. Nu sunt de acord cu aceasta pandemie politica. Nu sunt de acord cu didtrugerea economiei..Nu sunt de acord ci închiderea polulaţiei..

 2. Mai detaliat despre ce se întâmplă acum în Melbourne (Stage 4 lockdown). Iar autoritățile amenință că e posibil să se treacă și la Stage 5:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8586683/Thousands-job-losses-Melbourne-shuts-big-business-Kmart-Target-closes-industry.html

  Ce ar însemna acest Stage 5:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8589995/Dan-Andrews-Stage-Five-Melbournes-lockdown-restrictions-actually-go.html

  Nu e exclus ca și alte țări (poate chiar România) să preia ideea, în viitorul apropiat…

 3. Ferească Dumnezeu ,dar se pare că din toamnă ne paște și pe noi aceleași lucru (din nou ) ca și pe australieni , măcar acum vom fi un pic mai pregătiți psihologic , în sensul că știm măcar ce ne așteaptă . Mântuire la toată lumea creștin- ortodoxă vă doresc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button