X

Poliția Minneapolis SUA către cetățeni: Pregătiți-vă să fiți jefuiți și faceți ce vă spun infractorii

Autoritățile din Minneapolis au trimis o scrisoare adresată rezidenților, spunându-le „să se pregătească” pentru a fi jefuiți și să se supună infractorilor în urma unei creșteri recente în jafuri și furturi de mașini.

„Fiți pregătiți să renunțați la telefonul mobil și la poșetă sau portofel”, precizează e-mailul, care mai spune că, dacă un rezident întâlnește un infractor, ar trebui „să facă așa cum i se spune”.

Avizul vine în urma a peste două luni de revolte, proteste și tulburări în urma morții lui George Floyd.

Minneapolis a înregistrat o creștere de 46% a furturilor de mașini și o creștere de 36% a jafurilor în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, „Poliția din secția a treia secție a orașului a primit mai mult de 100 de rapoarte de jafuri și 20 de rapoarte de furturi auto în doar ultimul luna ”, relatează Alpha News .

Reprezentantul Congresului Minneapolis, Ilhan Omar, a solicitat, în repetate rânduri, demontarea și înlocuirea forței de poliție cu o armată de lucrători sociali.

Se pare că autoritățile din oraș s-au predate în fața unor infractori care acum vor fi încurajați să vizeze mai multe victime care au șanse mai mici să poată să impună orice fel de rezistență.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ExterneNoua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. S-ar părea că îi lasă pe infractori în pace, asta pâna când vor decreta legea marțială, căci altfel e greu de înțeles lipsa de atitudine(reacție) a forțelor de ordine. Închisorile cred că le au pregătite, mai trebuie dat doar ordinul de reținere. Iar motive de arestare au din plin!

    1. Solutia e ciparea populatiei,ca in viitor sa fie urmariti si controlati,si aparati de infractori….asta este viclenia diavolului,asa lucreaza antihrist…prin scenarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.