X

Membru BLM s-a pozat cu genuchiul pe gâtul unui copil alb de 2 ani

Un suspect de abuz asupra copiilor a fost arestat pentru că a îngenuncheat pe gâtul unui copil de 2 ani, și a distribuit apoi fotografia pe Snapchat, alături de titlul „Blm now mf”. Suspectul se numește Isaia Jackson, de 20 de ani, și este bărbatul din fotografia respective, a fost arestat sub suspiciunea de abuz asupra copiilor.

Polițiștii din districtul Clark, Ohio, au început să-l cerceteze Marți, după ce fotografia înfricoșătoare a fost distribuită pe internet. Se pare că îl înfățișează pe Jackson îngenuncheat pe gâtul unui copil alb. Fața copilului apare contorsionată de durere în fotografie. O a doua persoană a cărei față nu este cuprinsă în poză apare imobilizând brațele copilului. Comentariul imaginii tulburătoare – Blm acum mf – înseamnă „ Black Lives Matter, acum mamafuckers”. Se pare că este o referire la momentele groaznice finale ale agentului de securitate negru George Floyd, care a murit în Minneapolis în luna Mai, după ce polițistul Derek Chauvin a îngenuncheat pe gâtul lui timp de opt minute 46 de secunde. Polițiștii au fost avertizați asupra fotografiei după ce a fost distribuită online. Băiatul din imagine a fost dus la spital. Nu a suferit răni fizice, iar mama sa nu a știut de această poză. Nu este clar cum Jackson a cunoscut presupusa sa victimă și pe mama copilului.

Biroul șerifului din județul Clark spun că va continua să investigheze incidentul și adună probe despre celelalte persoane – se crede că este persoana care ținea mâinile copilului și persoana care l-a fotografiat pe Jackson – era eliberat condiționat când a fost făcută fotografia – nu a fost încă acuzat, polițiștii urmând să prezinte probe procurorilor pentru a stabili ce infracțiuni a comis, până atunci rămâne în închisoare.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ExterneHomosexualitateÎnșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Ortodoxinfo, de ce nu scrieti NIMIC despre cei 1,3 MILIOANE de nemti care au iesit in strada in Berlin impotriva farsei numita covid19!??

  2. Doamne putin lucru e iadul pentru asemenea oameni!
    Isi bat joc de viata unui copil, demonizatii, pai mai nenorocitule, cine te crezi tu sa pui piciorul tau pe un COPIL NEVINOVAT?!
    Vai ce te-as vedea clocotind in iad!

    La fel ca cei cu educatia sexuala!

    Jos ghearele puturoase de pe copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.