X

SUA: Bărbat mort în accident de motocicletă declarat ca victimă Covid-19

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un bărbat care a murit într-un accident de motocicletă a fost socotit ca un deces COVID-19 în Statul Florida, potrivit unui nou raport al FOX 35 Orlando. 

Potrivit raportului, Ofițerul Agenției pentru Sănătate al districtului Orange, Dr. Raul Pino, a fost întrebat dacă victimele accidentului menționate ca infectate covid-19, au avut și alte afecțiuni medicale subiacente care ar putea să le facă mai susceptibile la virus.

Răspunsul lui Pino a fost că una dintre cele două persoane care a fost listată drept moarte COVID a murit de fapt într-un accident de motocicletă. 

Dr. Pino spune FOX 35 că „s-ar putea argumenta de fapt că infectarea cu COVID-19 l-ar fi determinat să se prăbușească”.

De asemenea, au fost puse în discuție alte discrepanțe în ceea ce privește numărul de cazuri de coronavirus din Florida.

CBS12 News a raportat vineri că zeci de laboratoare din Florida raportează încă doar teste COVID pozitive , lucru care afectează în mod eronat datele statistice.

Modul în care Florida raportează decesele prin coronavirus a fost, de asemenea, un subiect de îngrijorare pentru Jon Taylor, un student doctorat la Florida Atlantic University, care a lucrat cu profesorul de finanțe FAU Dr. Rebel Cole, în propriul tracker COVID.

Taylor și Cole spun că se ocupă nu numai de valorile inexplicabile din rezultatele pozitive ale laboratorului, dar și de modul în care DOH (Ministerul de Sănătate SUA) prezintă spitalizări și decese.

Guvernatorul Ron DeSantis, în cadrul unei conferințe de presă, miercuri, spune că legea din Florida pentru o boală raportabilă prevede că, dacă cineva se testează pozitiv, trebuie raportat. Dar legea în sine nu face ca laboratoarele să raporteze rezultate negative. Cu toate acestea, guvernatorul spune că administrația sa, probabil într-unul din ordinele sale executive, va cere laboratoarelor să raporteze și rezultatele negative ale testului COVID-19. Guvernatorul a recunoscut că există mai multe laboratoare care raportează doar teste pozitive pentru a îndeplini standardele legii subiacente și nu noile standarde puse în aplicare de biroul său.

Departamentul de Sănătate din Florida nu a răspuns unei solicitări de comentarii cu privire la modul în care laboratorul va asigura raportarea datelor e

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button