X

Bill Gates solicită o vaccinare repetată împotriva Covid, iar școlile să rămână închise

Bill Gates avertizează de necesitatea unor doze multiple de vaccin contra coronavirusului iar școlile trebuie să rămână închise pentru un alt an.

Miliardarul de Microsoft Bill Gates a spus că au fost făcute “greșeli serioase” de către Casa Albă în administrarea pandemiei și a prezis că școlile vor fi închise până în toamna anului 2021.

Vorbind în timpul unui interviu cu Norah O’Donnell la CBS News, Gates a spus că are încredere în dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului .

Cu toate acestea, el a avertizat că ar putea să fie nevoie să ne injectăm cu un „număr incredibil de mare” de doze pentru a combate virusul.

El a spus: „Nici unul dintre vaccinuri nu pare să funcționeze cu o singură doză.”

„Aceasta era speranța noastră la început [să fie nevoie doar de o singură doză]”.

Cu toate acestea, el a spus că soluția se va „îmbunătăți în timp”, chiar dacă va exista „multă incertitudine” cu privire la vaccin.

Filantropul – care valorează 98 miliarde de dolari , cel de-al doilea cel mai bogat bărbat din lume – a oferit 300 de milioane de lire sterline pentru a ajuta la finanțarea cercetării despre vaccin.

Gates a descris, de asemenea, închiderea școlilor drept „cel mai mare cost” al pandemiei după decese, întrucât a spus că probabilitatea claselor nu se va întoarce până în toamna anului 2021.

El a spus: „Anul viitor următor este în balanță. Este extrem de important.”

Ar trebui să se facă mai mult pentru a ajuta școlile să învețe online pentru a se asigura că copiii își vor primi educația, a spus el.

În vârstă de 64 de ani, își petrece acum cea mai mare parte din timp la divizia de sănătate globală a fundației Bill & Melinda Gates.

El avertizase cu privire la amenințarea reprezentată de umanitate de către pandemii încă din 2015 înainte de izbucnirea coronavirusului.

În timpul interviului, Gates a fost, de asemenea, extrem de critic pentru administrația Trump – SUA având cel mai mare număr de decese și număr de cazuri din lume cu 146,192 și 4,1 milioane.

Gates a spus: „Unele dintre politici au fost greșite. De exemplu deschiderea barurilor – beneficiul lor economic versus riscul de infecție – o mulțime de politici de genul acesta au fost greșite.”

Șeful Microsoft a subliniat că distanțarea socială, purtarea măștilor și dezvoltarea unui vaccin sunt acum esențiale pentru a bate Covid-19.

El a recunoscut însă că unele dintre „greșelile grave” au fost făcute din cauza lipsei de înțelegere a virusului.

Gates a declarat că Europa a răspuns mai bine la pandemie decât SUA – liderii săi „comunicând cu o voce clară”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

19 comentarii

 1. Nefiind medic, nu stiu daca e in masura sa se pronunte.

  In schimb ar trebui invitat la procuratura sa dea cu subsemnatul.

  1. Da.. Subscriu si eu.. Micul monstru cu fata umana care se pretinde filantrop si caruia televiziunile ii asculta in orice clipa fermentatiile intestinale..

 2. Si eu solicit să-ți țină gura si sa se pocaiască. să-și vadă de familia lui. Se crede sărmanul salvatorul universului.Probabil nu a auzit ca si bogații și săracii in aceași groapă vor merge. Intoarce-te Bile la dreapta credință și lasa-te de prosti ca acus te cheamă Domnul sa dai socoteală!

 3. „Pacatosul revoltat”: Numai singura aceasta temere ne face sa nu acceptam in veci aceste vaccinuri. Aici vorbim de viata vesnica si moarte vesnica. Avand in vedere miza, eu nu vreau sa risc, oricare ar fi riscul de a deveni puscarias. Mai bine mort in puscarie decat pecetluit prin vaccin, caci moartea (sufleteasca) provocata de acceptarea vaccinului poate fi moarte vesnica. Mie nu-mi da mana sa fiu asa de „curajos”, adica nebun sadea.

  1. Dacă ar fi posibilă ciparea prin injectarea cu ceva care pare un lichid, atunci de ce să folosim pentru asta un vaccin? Am putea cipa lumea cu alte medicamente. Se fac atâtea injecții și alte acte chirurgicale care oferă tot atâtea oportunități. Ar trebui deci să fim împotriva injecțiilor, nu împotriva vaccinurilor pentru că există riscul pecetluirii prin orice act chirurgical. Mai ușor bagi un cip de exemplu într-o plombă. S-a gândit cineva la asta?

   1. Vaccinul fiind obligatoriu, il face toata lumea si este gratis. Restul nevoilor medicale depinzand de fiecare individ. Asadar, exista posibilitatea sa mai si scape din ei :). Asta, mai ales in tarile unde asistenta medicala se plateste si omul mai amana vizitele la medic. Oricum, nu prea cred ca cipul sa fie introdus odata cu vaccinul. Aici ideea este sa nu fie vaccinul, obligatoriu. Daca in aproape douazaci de ani nu au iesit cu vaccin pentru ceilalti virusi care au bantuit si inca bantuie, care este certitudinea ca vor gasi antidotul si vor face testingul in cateva luni!? Deci, la ce vor fi expusi cei care se vaccineaza? Cat de sigur este acest vaccin?

    1. Vaccinuri anti-COVID deja există. Tocmai pentru ca să fie sigure mai durează până să fie distribuite. Testele trebuie să dureze ca să fie relevante. Având în vedere teama generalizată de efectele secundare ale vaccinurilor vă dați seama ce catastrofă ar fi un vaccin periculos distribuit ca fiind sigur? Nimeni nu se joacă cu așa ceva

     1. VACCINUL nu e pentru OAMENI !
      Ci pentru bipezi !
      Il merita bipezii !?OBLIGATORIU !
      FIECARE CUM SI-A ASTERNUT ,asa doarme .
      IN zilele de pe urma lumea se va marita si insura iar FIUL OMULUI va veni ca UN HOT NOAPTEA!
      IATA-L!

      „NUMARAT ,NUMARAT ,CINTARIT SI IMPARTIT !”
      ARITMETIC si EXACT !
      FARA VIRGULA !
      RUGACIUNE !
      DOAMNE MILUIESTE.!
      AMIN !

 4. Asta oare câte legiuni de demoni are într-însul?! Axioma :nu exista vaccinuri „bune”! Și, da, vaccinul este parte a semnului fiarei.. Cine este atât de nebun să își asume acest risc?!

 5. Pai a zis ca odata cu vaccinul vrea sa le dea oamenilor si certificat de vaccinare digital, aici e o smecherie in plus, sub ce forma va fi ? Se anunta un tatuaj electronic covipass pt a demonstra ca te-ai vaccinat, deci… Documentati-va si despre covipass. Apoi parintele Elpidie si mitropolitul Ambrozie din Grecia spun ca vaccinul actual are legatura cu pecetea antihristului. Deci… Sa ne rugam Domnului !

 6. daca din 2000 morti scadem pe cei cu accident vascular, diabet…deci 94%, cati raman de covid? si pentru 12 morti ne vaccinam 22 de milioane?

 7. https://thegreatrecession.info/blog/bill-gates-digital-cashless-society-digitial-id/

  In acest articol spune ca plasturele cu ace de 1,5 mm contine vaccinul si un punct cunatic quantum dots fluorescent.
  Acele se dizolva in cateva minute si livrează vaccinul apoi lasă un fel de eticheta chiar sub piele, unde devin ceva ca un tatuaj cu cod de bare..(marca)

  Acesta poate fi cel mai important articol de până acum. Bill Gates a devenit viral în mai multe interviuri controversate luna trecută, susținând ID-ul digital obligatoriu ca dovadă a vaccinării coronavirusului imediat ce va fi disponibil un vaccin. …

  Stiu ca ati avut un articol asemanator,pe care l am tras la imprimanta si l am studiat,dar nu era specificat daca contine vaccinul?
  Acum este foarte clar vor livra vaccinul cu tatuaj electronic ,punct cuantic direct prin acele acestui plasture.

  Multumim pt toate articolele.
  Domane ajuata!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button