X

DEZVĂLUIRI ȘOC DINTR-UN SPITAL: Testele COVID-19 sunt aruncate și pacienților li spune că sunt infectați. Internații nu primesc nici un medicament…

„Cred că vor să murim aici”

Un bărbat de 53 de ani, angajat al CE Oltenia a ajuns, la începutul acestei luni, în Spitalul Tg-Cărbunești cu o răceală la plămâni. Bărbatul este deja de trei săptămâni internat și spune că în primele două zile cadrele medicale i-au dat un medicament pentru problema sa, numai că peste alte două zile, rezultatul testului a arătat că este pozitiv, adică infectat cu noul coronavirus. Următoarele trei zile a luat câte o tabletă de paracetamol, iar de 15 zile nu i se mai administrează niciun tratament, deși este cardiac.

„Nici măcar pastilele pentru inimă nu mi le dau. Îmi vine plicul gol. Scrie medicamentul pe el, dar plicul nu conține nicio pastilă. Asta s-a întâmplat cinci-șase seri la rând și cu toate că m-am plâns la toată lumea, nu m-a luat nimeni în calcul”, spune bărbatul.

Omul spune că mai e cu alți cinci bărbați în salon și nici ei nu primesc niciun tratament. ”Suntem sănătoși tun și nu ne externează. În schimb, luni seara au fost externați câțiva romi de la Budieni, care nu aveau serviciu și nici pensie, adică nu cotizează la asigurările de sănătate și au fost lăsați să plece acasă, după 9 zile, după 13 zile. Și eu sunt stresat, m-au izolat, nefiind bolnav, iar sănătatea îmi e pusă în pericol pentru că nu-mi dau nici pastilele pentru problemele mele cardiace. Nu au nici medicamente în spital. Ne mai cumpără câte o asistentă de la farmacie câte o pastilă. Cred că vor să murim aici. Pentru banii europeni suntem ținuți aici”, afirmă, contrariat, bărbatul.

„Doctorii sunt sub orice critică, nu-și cunosc pacienții”

Pe secția Neurologie acolo unde este internat bărbatul sunt trei medici, însă pacienții nu i-au văzut niciodată, singurele care le calcă pragul saloanelor sunt asistentele și infirmierele. ”Avem trei medici, nu știm cine sunt, doar prin telefon ne întreabă dacă ne simțim bine. Atât! Nu vin să ne vadă, nu știu de noi. Suntem închiși sub cheie ca pușcăriașii. Sunt sechestrat. Doar asistentele și infirmierele intră la noi. Doctorii sunt sub orice critică, nu-și cunosc pacienții”, povestește unul dintre pacienți.

Oamenii din salon susțin că una dintre asistente le-a confirmat că ultimele probe recoltate au fost aruncate după cinci zile, adică n-au mai ajuns la laboratorul genetic de la Tg-Jiu, iar pacienților li s-a transmis să le comunice că sunt pozitivi.

”Ne-au spus asistentele, ieri, (luni – n.r.) că testele noastre, făcute până acum, nici n-au ajuns la Tg-Jiu. Le-au ținut cinci zile și le-au aruncat, iar nouă ne spun că suntem pozitivi. Am martori cinci persoane când asistenta ne-a spus că nu au ajuns la Tg-Jiu, că nu au timp să le facă pe ale celor care sunt cu gravitate. E foarte, foarte grav ce se întâmplă! Atunci de ce ne mai fac teste? Mă omoară psihic, ce înseamnă asta?”, a declarat unul dintre bărbații infectați cu COVID-19.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Este posibil ca totul să fie o minciună și o manipulare grosolană cu atâtea implicații îngrozitoare? Dacă se întâmplă același lucru și în alte spitale? Ce e de făcut? Doctorii și asistentele sunt chiar așa de inconștirnți?

  1. Nu mai avem doctori. Nu vezi ca de atata timp, medicii tac si se ascund ? M-am lamurit eu cu poporul acesta al nostru, fricos, las si corupt.
   Suntem aici si din cauza noastra, ca tacem. Daca am fi de partea adevarului, daca am crede in Dumnezeu, atunci nu am suporta sa traim in minciuna.

   1. Multi medici si asistenti sunt angajati cu spagi imense,altii prin pile ,relatii.
    Am auzit un medic ortoped cu peste 10-12 ani in urma care spunea ca la spitalul Foisor i s acerut spaga de peste 40 de mii de euro ca sa obtina un post acolo,dar a spus ca de cat sa dea atatia banii si sa stea si cu sarut mana la seful de sectie mai bine pleaca din tara sau din bucuresti.Stiu asistente care pt a se angaja in spital ex elias,muncipal cu peste 10 ani in urma spaga era undeva la 5 mii de euro per asistenta,repet nu toti sunt angajati pe spagi,dar sunt angajati prin relatii,cunostiinte,pile.
    Va dau un exemplu personal in timpul colegiului de asistente ,fara modestie eram cea mai buna,in practica toti pacientii din diverse sppitale ma chemau pe mine pt a le face injectii,recoltari,stateam si ascultam pe toti,mergeam in practica din placere iubeam oamenii si acesta meserie.Dupa terminarea colegiului anii 1997-2000 am facut pracatica benevol in spitale gen grigore alexandrescu,witting luni de zile,chiar si 8 ore pe zi fara salariu,mergeam de dimineata pana seara chiar si in sali de operatii,eram chiar mana dreapta a doctorului,dar fara spaga greu te poti anagaja,iar concursurile erau aranjate dinainte.Pot spune ca erau unele colege dupa terminarea colegiului nu stiau sa faca o injectie…
    F greu am reusit sa lucrez in cabinete mici ,dar si aici te recomanda cineva..
    Niciodata nu am stat la mila statului,sefilor,patronilor,daca vedeam nereguli nu le acceptam,stiiam ce scrie in fisa postului,daca angajatorul nu era corect imi dadeam demisia,iar de peste 7-8 ani am demisionat pt totdeauna din acest sistem mizerabil…
    Nu stau la mila statului sau a angajatorilor ci la mila lui Dumnezeu.

    Multi medici si asistente au plecat din tara,stiu colegi medici care dupa ce au terminat facultatea au plecat din tara in Europa,SUA,unii au ajuns mari au centre de medicina ,cabinete medicale….

    Toti oamenii corecti din orice domeniu ar trebui sa faca greva sau sa si dea demisia,pt ca vor urma abuzuri f grave.

 2. Nu. Intai va vor lua organele. Dupa aia muriti.
  Eu tot spun la toti sa evite perioada asta spitalele. Mai bine murim acasa intregi in fata icoanelor.

  1. Da, evitați spitale sistemului antihrist cu orice preț, in caz de răceală. Spitalele au fost transformate in închisori de unde se iese cu picioarele înainte, cu ștampila de Covid.

 3. Un articol mizerabil…
  1.Paracetamolul este tableta clasica ce se prescrie in tratamentul cu covid, pt ca probabil omul n-are simtome grave, si asa este protocolul…14 zile stai in spital pana iti iasa testul negativ
  2.Tratamentul de inima nu-l da decat un medic specialist….Asadar, fiind internat, nu-ti da spitalul pastilele de inima.Ti le aduci singur de acasa….Asa e procedura
  De exemplu, daca ai diabet, si esti pe insulina, crezi ca -ti da spitalul insulina?…Bineinteles ca nu…Ai un tratament de la un specialist, care-ti da reteta etc

  1. Dumitru,
   Din descrierea ta, se confirma ca oamenii sunt la zdup..iar nu la spital.

   Sa vina unul care vrea sa-si schimbe sexul…sa vezi cum vine imediat specialistul…si ii da spitalul si „insulina” si „tratament pt inima” …gratis..pt ca asa e procedura…pricepi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.