X

Producătorul măștilor impuse de Guvernul Britanic atenționează că nu protejează de Covid sau alți viruși

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Măștile pe care Guvernul Britanic îi obligă pe oamenii să le poarte în magazine începând cu 24 Iulie, specifică pe ambalajul lor că nu protejează împotriva coronavirusului.

La începutul acestei săptămâni, Guvernul Britanic a confirmat că oricine este prins că nu poartă o mască atunci când intră într-un magazin sau supermarket va fi supus unei amenzi a poliției de 100 de lire sterline, determinând Președintele Poliției Metropolitane din Londra să declare că este o măsură care nu se poate aplica în mod practic.

Cu toate acestea, legea prevede că măștile de pânză, eșarfe sau alte articole textile care nu necesită utilizarea mâinilor pentru a le ține în loc sunt forme acceptabile de protecție împotriva COVID-19.

Dar problema cu aceste măști este că pe ambalajul lor se afirmă în mod specific că nu protejează împotriva COVID-19.

„Acest produs este o mască cu agățătoare pentru ureche. Acest produs nu este un aparat respirator și nu oferă protecție împotriva COVID-19 (coronavirus) sau a altor virusuri sau contaminanți ”, se precizează pe ambalajul unui set standard de măști textile care se vând în prezent.

https://twitter.com/Cornubian2/status/1283325826365370371

Secretarul Sănătății, Matt Hancock, a declarat că legea purtării măștilor va „oferi oamenilor mai multă încredere pentru a face cumpărături în siguranță și pentru a îmbunătăți protecțiile pentru cei care lucrează în magazine”, cu toate acestea, mulți au reacționat la lege afirmând că pur și simplu vor evita magazinele cu totul.

Acest lucru va duce la și mai multă devastare economică, pierderi de locuri de muncă și pe termen lung, mai multă sărăcie și moarte.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Satanismul a fost legalizat in Romania. Demult.
    Masonii si securistii care conduc Romania sunt sclavii absoluti ai evreilor satanisti. Iar presa demonica nu mai are curajul sa vorbeasca despre evreii satanisti si despre sclavii lor. Nu mai are nimeni curajul nici macar sa le pronunte numele.

    https://www.capital.ro/exclusiv-cutremur-la-pro-tv-cea-mai-mare-vedeta-a-postului-infectata-cu-coronavirus.html

    Pregatiti-va! Vor veni dupa cei care se vor impotrivi imparatiei lui antihrist.
    Vremurile de pe urma au inceput.

    Sa ne lumineze Dumnezeu pe toti.

    1. Terminați cu panica!
      Destul cât ne-au cretinizat ăștia cu Covid și-n culcare, și-n sculare de NU mai suport decât cu greu când le văd mutrele botnițate, speriate expres, alături de combinezați și salvări aliniate pentru EFECT MAXIM!

      Uite că eu am curaj să le pronunț numele!
      Ei ne manipulează prin FRICĂ!
      PASS!
      Trebuie MERS nu la mitinguri…râd de leșină!
      Trebuiesc acționați în judecată, făcute plângeri penale,etc…adunate semnături pentru demiterea președintelui și-a parlamentului.
      GATA CU VĂICĂREALA!

  2. Obligativitatea purtarii mastii le va asigura lor, sistemului antihristic, un anumit “succes” la implementarea vaccinului ce urmeaza sa apara, caci altfel lumea n-ar mai primi sau chiar solicita vaccinul pe motiv ca nu ar mai fi nevoie. Pe de alta parte se si asigura ca daca cineva s-ar imbolnavi chiar de ar fi purtat masca, ei sa fie gasiti nevinovati pentru ca au anuntat dim timp acest lucru sau pentru ca si aceia care poarta masca sa nu poata scapa de genocid la o adica, caci si cei cu masca se pot imbolnavi. Deci, isi iau masuri ca sa nu le scape nimeni, noci din cei fara masca, nici din cei cu masca. Au uitat ce-i mai esential, punctul de pe “i”!

  3. Purtarea măștii =depersonalizare, inițierea în cultul noii ordini mondiale, sclavul fericit al lui antihrist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button