X

Președintele tării africane Burundi declară COVID o farsă, expulzează reprezentanții OMS și apoi moare subit

În timp ce oamenii din lumea occidentală se preocupă de purtarea măștilor și folosesc atât de mult dezifectant pentru mâini încât îi omoară literalmente, lumea mare a Geo-Politicii încă mai păcălește oamenii, urmând aceleași modele vechi, doar cu ușoare variații.

Iată un scurt rezumat al istoriei recente din Burundi:

 • Președintele Burundi, Pierre Nkurunziza, a declarat Covid-19 că este o prostie .
 • Președintele Burundi a fost atacat în presa occidentală.
 • Președintele Burundi a expulzat reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății din țara sa.
 • Președintele Burundi a murit brusc în urma unui „atac de cord”.
 • NOUL președinte al Burundi a inversat imediat politicile Covid19 predecesorului său.

Se pare că Covid-19 este o boală de o complexitate rară. Nu numai că este capabilă să înțeleagă importanța unor proteste sociale și să le evite în totalitate , dar este capabilă totodată să simtă când un lider mondial este incomod și apoi să-l elimine.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

13 comentarii

 1. Pentru Toți care nu cred că EXISTĂ Conspirație………A Început odată cu căderea lui ADAM!!!!!!!și se va termina la JUDECATĂ!!!

  1. Trump tocmai astăzi a declarat :” in curand vom scoate pe piață un vaccin anticovid. ”
   Eu nu mai inteleg ce face omul ăsta Trump ,….
   Astăzi am vazut la stiri ora 13.00

   1. Păi și copii si-ar da seama : supuneți-vă că de nu..E conspirație la nivel global și OMS-urile se fac vinovate de genocid !

   2. Trump e un om foarte deștept. Sa retras tara din WHO, casă creadă lumea că el e „salvatorul lumii”, iar așa are mai multe șanse ca să vaccinează întreaga pământul.

 2. of topic

  am repostat continutul si linkul catre siteul in lb engleza referitor la acest subiect si pe un alt site….sper ca nu e cu suparare….o zi buna

 3. E vremea sa nu tacem , e vremea sa ridicam glasul sa spunem adevarul si numai El ne va face liberi Mantuitorul Hristos spune ,, daca acestia vor tacea pietrele vor striga”. Chiar daca santem putini strigatul nostru trebuie sa le bubuie timpanele sa le scoata ochii din orbite ca vazand sa inteleaga si auzind sa gandeasca ca ceea ce spunem se refera la drepturile si libertatile omului si nimic altceva , nu le luam banii , averile, afacerile, sa ne lase pe noi in linistea noastra .in saracia noastra in comuniunea noastra . Spuneam intr-un alt articol ca se executa asupra noastra o reeducare liberala-securist-masonica , cititi Ioan Ianolide ,,Intoarcere la Hristos” , acelasi pumn in gura se doreste si acum , o mutenie , o letargie , o orbire , o masacrare- vedem bolnavii de diferite boli lasati sa moara si trecuti apoi la covid , un control total, o impunere nejustificata , o distrugere a constiintei umane. Si aceasta datorita unui virus care nu exista . Cand voi vedea ca a murit Iohanis , sau Arafat sau Vela sau Orban sau Tataru de acest VIRUS SARS COV 2 atunci EU VOI CREDE pina atunci NU AU CUM SA MA FACA SA CRED IN ACEASTA MINCIUNA dusa la paroxism .

  1. Heather, bolsheviko, libertatea de exprimare si interzicerea cenzurii sub orice forma sunt inca in picioare in tara asta citeste si tu articolul 30 din Constitutia Romaniei, macar de curiozitate. Iar abuzurile ANCOM au fost deja condamnate de Curtea Constitionala. Asa ca lasa-ne cu amenintarile astea rasuflate sau macar invata sa scrii romaneste ca te faci de ras: e „raport” nu „report” in romana. Si n-ai pentru ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button