X

Legea carantinei și izolării a trecut şi de Parlament, cu 115 de voturi pentru, 8 împotrivă şi 3 abtineri

Legea carantinării și izolării a trecut şi de Parlament, cu 115 de voturi pentru, 8 împotrivă şi 3 abtineri, după ce, săptămâna trecută, a primit şi votul Camerei Deputaților.

Legea carantinei şi izolării a trecut de Senat, merge la preşedinte

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

 • Proiectul de lege a trecut de Parlament.
 • Legea va fi trimisă la preşedintele Iohannis, spre promulgare.

Legea a fost dezbătută intens în Comisia Juridică a Senatului, aducându-se mai multe amendamente la mai multe articole. Robert Cazanciuc a anunţat că proiectul a fost modificat în proporţie de 90% faţă de forma iniţiată de Guvern, precizează Mediafax.

Senatul a votat propunerea legislativă, ca for decizional, iar proiectului de lege, merge la preşedintele Iohannis, spre promulgare.

Ce prevede legea care reglementează carantina şi izolarea, în forma adoptată de Comisia Juridică a Senatului

– izolarea se instituie pentru persoanele bolnave cu semne şi simptome sugestive, precum şi pentru persoanele purtătoare ale agentului înalt patogen chiar dacă acestea nu prezintă semne şi simptome sugestive.

Lista bolilor pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliul acestora, la o locaţie declarată de acestea sau, după caz, în unităţi sanitare, precum şi lista unităţilor sanitare de bază în care se tratează persoanele bolnave se stabilesc prin hotărâre a Guvernului.

Măsura izolării trebuie să fie dispusă pe durata limitată, în mod nediscriminatoriu şi proporţional cu situaţia pe care o determină. Trebuie să aibă ca scop prevenirea răspândirii unei boli periculoase pentru siguranţa persoanei şi sănătatea publică. În plus, izolarea trebuie să fie pe o durată limitată, care protejează interesul public şi să nu determine un dezechilibru între nevoia de protejare a sănătăţii publice şi imperativul respectării libertăţii persoanei.

Prima etapă este de 48 de ore, exclusiv în vederea efectuării examinărilor clinice, paraclinice şi a evaluărilor biologice, atunci când medicul constată riscul de transmitere a unei boli infectocontagioase cu risc iminent de transmitere comunitară. Apoi, dacă se menţine riscul transmiterii bolii cu risc de transmitere comunitară, medicul recomandă prelungirea măsurii izolării, într-o unitate sanitară sau într-o locaţie alternativă ataşată unităţii sanitare, ori, după caz, la domiciliul persoanei sau la locaţia declarată de aceasta.

Izolarea la domiciliu sau la locaţia declarată nu poate fi dispusă în situaţiile în care informaţiile oficiale referitoare la tipul agentului înalt patogen, calea de transmitere şi rata de transmisibilitate impun izolarea persoanelor exclusiv în unităţile sanitare stabilite prin Hotărâre a Guvernului”, au mai decis senatorii jurişti.

În cazul în care o persoană nu respectă măsura izolării la domiciliu sau la locaţia declarată pe durata acesteia, deşi a consimţit-o anterior, medicul sau, după caz, organele de control informează de îndată Direcţia de Sănătate Publică judeţeană sau a Municipiului Bucureşti, care poate confirma sau infirma măsura izolării recomandată de medic, în unitatea sanitară, printr-o decizie cu caracter individual.

Cei care nu respectă regulile de izolare ar urma să fie sancţionaţi. La fel şi cei care nu respectă regulile de carantinare. Cei care se întorc din ţările ”roşii” trebuie să stea în carantină la domiciliu, iar, dacă nu au posibilitatea, vor fi plasaţi în spaţii ale statului. La fel şi persoanele care au intrat în contact direct cu persoane confirmate a fi infectate.

Senatorii jurişti au eliminat din lege toate referirile la carantinarea bunurilor suspecte de a fi contaminate cu un agent înalt patogen.

În plus, au stablit şi ce se întâmplă cu copiii ai căror părinţi se îmbolnăvesc de coronavirus şi nu au rude apropiate care să aibă grijă de ei. Părinţii, medicul sau Direcţia de Sănătate Publică (DSP) vor anunţa serviciul de asistenţă socială care va monitoriza situaţia şi, dacă e necesar, va lua măsuri pentru ca acei copii să fie îngrijiţi temporar.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

17 comentarii

  1. * Un remediu pentru coronavirus găsit în sfârșit în Italia *

   Medicii italieni nu au respectat legislația OMS privind sănătatea globală, care îi îndeamnă să nu efectueze autopsia asupra coronavirusului decedat și au descoperit că NU este un VIRUS, ci un BACTERIA care provoacă moartea. Aceasta duce la formarea cheagurilor de sânge și la moartea pacientului.

   Astfel, Italia învinge așa-numitul Covid-19, care nu este altceva decât „coagularea intravasculară comună” (tromboza).

   „Și modalitatea de a face față, adică tratamentul său, este„ antibiotice, medicamente antiinflamatorii și anticoagulante. ” În primul rând – ASPIRIN.
   Această veste senzațională pentru întreaga lume a fost pregătită de medicii italieni prin autopsia produsă de Covid-19.

   „Și totuși, potrivit anatomistilor ventilatorilor italieni și unităților de terapie intensivă, nu au fost niciodată necesari”.

   În Italia a început o schimbare de protocoale, * OMS a identificat și a ridicat apelul global al ITALIEI pandemice *.
   Medicamentul era deja cunoscut, dar OMS nu a raportat acest lucru chinezilor * Pentru OMS este pur și simplu AFACERI. *

   Sursa: ITALIA, Ministerul Sănătății.

   * Alarma *
   Transmite-o întregii familii, vecinilor, cunoscuților, prietenilor, colegilor, colegilor … etc … etc … și mediului său în ansamblu …
   Covid-19 … nu este un virus, așa cum ne-au făcut să credem. Aceasta este o bacterie … care, îmbunătățită de radiația 4+1 Gheorghe (ca să nu înțeleagă facebook
   și să șteargă tot) provoacă inflamații și hipoxie.

   Acum va trebui să faceți următoarele:
   Luați aspirină 100 mg și apronax sau paracetamol …
   De ce? … * pentru că s-a demonstrat că Covid-19 îngroașă sângele, stimulând dezvoltarea trombozei la om. Deoarece sângele nu este saturat de oxigen. Sângele se îngroașă, fluxul său în inimă și plămâni încetinește, o persoană nu poate respira și moare repede. *
   În Italia, medicii au încălcat protocolul de recomandare OMS și au efectuat o autopsie pe un cadavru care a murit din cauza Covid-19 … au deschis corpul, brațele, picioarele și alte părți ale corpului și și-au dat seama că venele aveau sânge dilatat și coagulat, toate venele și arterele erau pline. cheaguri de sânge care împiedică fluxul normal de sânge, transportând oxigen la toate organele, în principal la creier, inimă și plămâni, iar pacientul moare în cele din urmă,
   Cunoscând deja acest diagnostic, Ministerul Sănătății din Italia a schimbat imediat protocoalele de tratament cu Covid-19 … și a început să prescrie 100 mg de aspirină și aponax pacienților infectați …, rezultat: pacienții au început să se recupereze și au apărut îmbunătățiri. Ministerul Sănătății a eliberat și a trimis acasă peste 14.000 de pacienți într-o singură zi.
   URGENT: transmite aceste informații și pune-l la dispoziția publicului imediat. În țara noastră, OMS ne-a mințit cu această pandemie. În fiecare zi, președintele nostru spune că este vorba despre date și statistici. Pentru că nu a furnizat aceste informații pentru a salva cetățenii, va fi faptul că elitele îl vor amenința! ..
   Știm că toate guvernele lumii sunt obligate să pună în aplicare recomandările OMS, dar Italia a încălcat norma … acum OMS. … procesele vor fi depuse în întreaga lume – pentru ascunderea atâtor morți și pentru prăbușirea economiilor din multe țări ale lumii … și toată lumea va înțelege de ce a fost emis ordinul de a îngropa imediat cadavrele fără deschidere … și de a le marca drept foarte poluante. ..
   Este în puterea noastră să suportăm adevărul și să sperăm să salvăm multe vieți …. *

   Distribuie URGENT! ÎN TOATE REȚELE !!!! * De aceea gelul antibacterian funcționează și dioxidul de clor … Întreg PSIHOZA PANDEMICĂ a fost necesară, deoarece guvernul lumii din umbră dorește să vaccineze și să implanteze cipul pentru a ucide masele, pentru a controla populația și a reduce populația lumii.
   Text preluat și de dat mai departe!

 1. NU e nimic de înțeles…SUNT VÂNDUȚI ȘI SATANEI ȘI OMS-lui….TOȚI!
  De ce? Pentru că 30 de ani poporul român a dormit pe el și i-a tot ales…până a cules…ceea ce vedem azi, cu ochii noștri!
  Mă număr printre proștii, credulii care au votat…dar m-am deșteptat…cam târziu!
  TOȚI DE-ACOLO…SE FAC VINOVAȚI DE PĂCATUL/PĂCATELE NE-SPOVEDITE SPECIFICATE ÎN SPOVEDANIA LUI RIZEA!
  Iar cei PUȚINI care nu-s mânjiți cu bani murdari și nici nu și-au cumpărat posturile…prin tăcerea la ceea ce s-au pretat ăilalți…sunt la fel de vinovați!

  Dar cei mai vinovați se fac cei care ar fi trebuit să stea de pază, precum câinii privind staulul infracțional din Casa Poporului și să-i amendeze, să-i îndosarieze, să-i cerceteze PENAL, să-i bage la pușcărie atunci când era cazul, șamd…

  Așa vedem cum ridică capul un Arahat, cu dublă-triplă cetățenie, cercetat pentru acte de terorism, un agent Mossad zic alții cu tărie… ce face legea în România punând laba sa scârboasă pe români…un ne-spălat obișnuit să se spele la produsul fundului de cămilă, de acolo de unde vine el… carantinându-i pe românii noștri cu japca, c-așa vrea un fiu de securist, bețivan….cu nume predestinat LuCovid ce dădea din buric hăhăind, fără mască la propriile petreceri, alături de turnătorul la securitate Manivelă + restul…

  Să-l vedem pe marele impostor:
  Raul Coltor despre Arafat care este condamnat la MOARTE in Palestina pentru acte de TERORISM:
  RAUL COLTOR: (…) orice fel de infracțiune…

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) :Sunt Vlad Petrișor de la Kanal D…am vorbit puțin mai devreme, pe Facebook.

  RAUL COLTOR: Te salut domnule…te-ascult!

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : Voiam să aflu care-i povestea…cum de s-a ajuns la amenințări de genul ăsta că, nu știu dacă ați văzut, dar cam pe toate posturile de TV sunteți prezentat acolo…se spune că poliția anchetează cazul, amenințările sunt grave!

  RAUL COLTOR: Sunt acasă…eu demult fac cereri să fiu audiat dar se refuză categoric deoarece sunt documentele despre care se fac cercetări în momentul de față…e un caz de cercetare în momentul de față…DOSARUL NR.169/D/T/2020…datorită acestui dosar, a probelor din el, s-a ajuns la această manifestare ca să spun așa…eu n-o consider o amenințare, dacă este să desfac textul PE FOND, eu am afirmat următoarele: că VREAU SĂ-L ÎNGROP PE UN CONDAMNAT LA MOARTE ÎN PALESTINA!

  Așadar, atâta timp cât este condamnat la moarte în altă țară și sentința respectivă va fi pusă în aplicare, mă ofer eu să-l îngrop…așadar, maxim este îngropat în dosarele alea !

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : mda…dar totuți este o amenințare…

  RAUL COLTOR: Din punctul meu de vedere…NU este o amenințare!

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : ați spus că…era scris acolo…că ”să se pregătească pentru următoarea întâlnire” sau ceva în genul ăsta….

  RAUL COLTOR: corect! Să se pregătească pentru următoarea întâlnire și unde e amenințarea?

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : autoritățile consideră altceva…”domnul” Arafat altceva…tocmai d-asta!

  RAUL COLTOR: ”domnul” Arahat (omul a spus Arafat, dar eu îi zic așa cum merită…) a dat un ordin…în urmă cu ceva timp și din acest punct de vedere este un dosar penal în curs la Secția de Investigare a magistraților parcă…a crimei organizate sau nu știu cum se numește…sau la DIICOT.

  Am numărul…am postat pe facebook…vedeți sesizarea făcută…deoarece ”domnul” Arahat a dat un ordin la Comandatul Vămii Nădlag…SĂ FIU CARANTINAT FORȚAT ÎN MOMENTUL ÎN CARE M-AM ÎNTORS ÎN ȚARĂ…total abuziv, cu niște documente false, MI-AU FALSIFICAT SEMNĂTURILE, TOTUL CA SĂ SE ASCUNDĂ DE D-UL BERBECEANU care era vizat la momentul respectiv și, ca eu să NU ajung pe data de 15 mai în București după cum mi-am completat actele…mi s-a pus un autocar la dispoziție din vamă…eu am cerut să fiu dus la București în scris…și am fost luat din drum, DUS PE SUS ȘI DUS LA ALBA IULIA ȘI CARANTINAT FORȚAT!

  Iar comandantul și angajații de la SMURD plus polițiștii care sunt în acest context….toți patru care sunt…erau doi de la SMURD…au afirmat același lucru: că au ORDIN SEMNAT DIRECT DE LA ARAFAT SĂ MI SE FACĂ CHEIA RESPECTIVĂ CA EU SĂ NU AJUNG LA DATA DE 15 MAI ÎN CAPITALĂ.

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : Am înțeles…

  RAUL COLTOR: pe lângă chestia asta, mai sunt aproximativ 40 de martori care au auzit discuțiile și care au fost martori la scenele respective.

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : Dvs.spuneți că ați depus plângere în sensul ăsta…

  RAUL COLTOR: Da, am depus plângere înainte de postare…

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : Și acum, cu postarea asta pe care ați făcut-o…autoritățile v-au căutat, v-au chemat la audieri?

  RAUL COLTOR: NU m-a sunat nimeni, NU m-a căutat nimeni…eu mă ofer să fiu la audieri, să dau explicații…în contextul afirmației mele, eu sunt responsabil de ceea ce spun eu și NU de ceea ce interpretează și înțeleg alții…dacă vor să le explic, eu le explic contextul…eu l-am scris cu mâna mea, eu am postat…îmi asum acest lucru, dar de la o postare…

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) :da, dar ați văzut, de la o postare…au fost cel puțin 1500 de oameni care au distribuit și au apreciat postarea!
  Nu cumva…adică, nu vă gândiți cumva că puteți să-i influențați pe oamenii ăștia către un astfel de gest care ar putea fi negativ?

  RAUL COLTOR: atâta timp cât eu am primit acest DREPT de la Statul român prin jurăminte militare și sunt acoperit de Art.55 din Constituție ca să-mi apăr țara….sunt obligat să-mi apăr țara având în vedere câte lucruri știu despre ”omul” acesta…eu consider postarea personală și este un mesaj personal….referitor la oamenii care spun că sunt deja influențați, la fel cât sunt de influențați și la televizor….același lucru!

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : da…bun! Am acordul Dvs…pot da ceva din discuția noastră pe post?

  RAUL COLTOR: vă aduc la cunoștință următoarele aspecte:

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : vă rog….

  RAUL COLTOR: ”domnul” RAED ARAFAT…o secundă…să-mi aduc aminte la ce predare s-a făcut?
  Două predări de date: O PREDARE ÎN 2011 la BCCO Alba și BCCO București, care conțin aceste PROBE referitor la faptul că dânsul ESTE CONDAMNAT LA MOARTE ÎN PALESTINA ȘI CĂUTAT ÎN SIRIA, PALESTINA ȘI ARABIA SAUDITĂ dacă nu mă înșel….PENTRU ACTE DE TERORISM, PENTRU COMPLICITATE LA ACTE DE TERORISM…eu am predat toate chestiile-astea, atât în 2011, cât și în 2018!

  AM UN DOCUMENT OFICIAL AL S.R.I. CARE, ACUM 8 ANI DE ZILE A DESCHIS O ANCHETĂ ÎN ACEST CAZ, IAR DE-ATUNCI N-AM PRIMIT NICIUN RĂSPUNS…NU ȘTIU CUM S-A ÎNCHEIAT ANCHETA…N-AM FOST NICIODATĂ AUDIAT, N-AM FOST NICIODATĂ CHEMAT SĂ INDIC…având în vedere că probele se află pe serverele de pe unde au fost găsite de fapt….ele fiind oarecum criptate, oarecum protejate de parole!
  Eu am vrut să dau și să arăt toate aceste explicații…bine-nțeles, în fața autorităților… am făcut toate demersurile posibile dar NU am fost audiat niciodată, până în 2019 când m-am dus eu personal și am insistat să fiu audiat…fapt care s-a și întâmplat, la IGPR, în 23 septembrie 2019.

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : Dvs…mai exact: ce funcție aveți? De unde aveți atâtea informații? Informațiile…

  RAUL COLTOR: ultimii 10 ani de zile le-am petrecut ca fiind ANALIST EXTERN DE RISC ÎN ANUMITE SERVICII DE INFORMAȚII INTERNAȚIONALE!
  Nu am avut nicio treabă cu România în ultimii 10 ani.

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : Am înțeles…

  RAUL COLTOR: toate INFORMAȚIILE pe care le am DESPRE CRIMĂ ORGANIZATĂ, DE CORUPȚIE, ORICE FEL DE INFRACȚIUNE CARE NU AU FOLOSIT SERVICIULUI MEU, EU LE-AM PREDAT STATULUI ROMÂN.

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : Am înțeles….

  RAUL COLTOR: NU sunt datele mele…m-am dus la poliție, am bătut la ușă, am predat datele…din punctul meu de vedere, este un model cetățenesc care-ar trebui să fie repetat și transmis, de la om, la om…
  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : am înțeles…bine!

  RAUL COLTOR: Aveți dreptul să folosiți această înregistrare, în ce scop considerați Dvs.de cuviință…este declarația mea!

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : sigur! Vă mulțumesc mult de tot…ținem legătura…dacă cumva…

  RAUL COLTOR: ceea ce public în momentul de față, pot dovedi prin documente că, au aceste toate date de la mine, din anii trecuți, iar C.D.-rile cu probe…că, din punctul meu de vedere…de deținere ilegală…sunt în posesia lor de-atâția ani de zile, atâta timp cât nu mi-au fost returnate aceste C.D.-uri și NU am fost chemat niciodată la vreun interviu sau mă rog, să dau explicații lucrurilor respective…aceste entități mediatice dețin aceste informații scrise…cred că probabil, în alte scopuri decât cele legale.

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : astăzi, v-a mai sunat vreo televiziune?
  V-a mai căutat cineva în legătură cu lucrul ăsta?

  RAUL COLTOR: m-au sunat foarte multe numere și n-am reușit să sun înapoi la toate și n-am mai vorbit la nicio altă televiziune până la acest moment.

  VLAD PETRIȘOR (Kanal D) : am înțeles…bine! Mulțumesc.”

  1. Este foarte posibil sa fie adevarate afirmatiile dl.ui Coltor caci , altminteri dupa ce de atatia ani Raed Arafat sta/traieste in Romania pe post de …ministru secretar de stat te-ntrebi fara s a vrei : chiar NICIODATA n-a simtit dorinta/nevoia de-a face o calatorie in Siria sa-si revada tara natala si vechii prieteni sa revada Damascul oare , DE CE ? Uite ca avem raspunsul banuit dar nespus de nimeni : Raed Arafat este condamnat la moarte in contumacie in Siria natala pentru… TERORISM . Un terorism pe care-l practica si-aici in Romania cu largul sprijin al autoritatilor romane care , uita ca UE lupta IMPOTRIVA teroristilor si-a terorismului . Oare nu terorism de stat insemneaza cam tot ce-a facut MINISTRUL SECRETAR DE STAT RAED ARAFAT { in Siria ar fi fost , cel mult medic pe vreo ambulanta } din Martie si pana azi inclusiv ?

    1. Și pentru MAN ești ne-credincios și cârcotaș, uite ce spune Monahul Teodot în privința lui Arahat:

     „Acest arahat este fiul fostului șef al securității iordaniene.
     Acest șef al securității iordaniene are un frate renumit terorist. Arahat a dezertat din armată și pentru asta urma să fie băgat la pușcarie în Iordania.
     Taică-său i-a făcut rost de un pașaport cu alt nume, adică acesta de acum.
     A fugit din Iordania la noi în România pe vremea lui Ceaușescu-care era prieten bun cu Iasser Arafat-președintele Palestinei.
     Arahat nu are voie, conform legii să ocupe nici o funcție de conducere în statul Român.
     Are rudă de gradul 2 un terorist internațional.
     Arahat este totuși secretar de stat !!!
     Cum este posibil ?
     Trădările din sie.”

 2. Cît de curînd,în (10-15)ani, vor dispărea pt totdeauna în negura timpului acești Trădători Malefici,cu tot cu sistemul lor antihristic politic și care îi fac părtași la crimele lor pe toți Neștiutorii creduli care îi Votează!!!!!!!

 3. 15 Iulie 2020:
  Av.DIANA IVANOVICI ȘOȘOACĂ: M-am săturat de a ne pune român contra țigan, român contra maghiar, român contra macedonean

  (dar bine cucoană…INVERS, NU SE PUNE?! Că minoritățile de obicei fac pe nebunele și pe ”discriminatele” împotriva majorității care-s români…de ce nu ai continuat pe aceeași linie, pentru că-i reală și cealaltă față a monedei: a unui maghiar contra român, a unui țigan contra român, etc., între noi fie vorba: eu am înțeles DE CE…numele tău te trădează! Îl dădeai zilele trecute pe Brucan drept far călăuzitor și profețitor a celor 20 de ani trebuitori românilor ca să se trezească din impostura celor 3 ESCU care au fost/sunt de-un neam cu Brucan și care au fost la butoane până la venirea lui Wuhanis-natzi!…NU poporul român l-a împușcat pe nebunul gitan-tătar Ceaușescu, ci Brucan!)

  …scrie pe buletin ”cetățean român”, nu mă interesează naționalitatea lui!
  Nu vă mai lăsați manipulați de ăștia din politică, ăștia care vor să ne dezbine!
  Așa au respins un popor întreg incitându-ne la ură rasială, pe minorități!
  Ce draq înseamnă asta în democrație?
  În loc să fim uniți…v-am mai spus: poporul nu poate fi învins!
  Cică au declarat iar STAREA DE ALERTĂ!
  Vă spun dragi nesupuși civic: dragi suspecți de nesupunere civică și dragi suspecți de infectări cu viruși, de care nici ei n-au auzit!
  Vă spun un singur lucru: DA, SUNTEM ÎN STARE DE ALERTĂ!
  ALERTĂ…CĂ SE INSTAUREAZĂ DICTATURA BOLȘEVICĂ!
  Suntem din nou în aceeași situația în care ne regăsim, cam din 70 în 70 de ani!
  De fiecare dată, ne trebuie revoluții, ne trebuie ieșiri în stradă, ca ĂȘTIA să ne respecte drepturile și libertățile!
  LA CE AU MURIT ATÂȚIA OAMENI ÎN RĂZBOAIE, ÎN REVOLUȚII, ÎN RĂSCOALA DE LA 1907?
  Ca să vină ăștia și să ne aresteze pe toți?!
  Să ne ia copiii pe sus?!
  Au schimbat legea!
  Nu mai e legea lui Orban!
  Nu mai e legea Camerei Deputaților…E LEGEA COMISIEI JURIDICE A SENATULUI…care-au stat în discuții până la ora 01,30 noaptea ca la un pahar de whisky, d-ăla vechi, de vreo 50 de ani!
  Ce mișto!
  Ne batem joc de poporul român!
  Sufletul nostru în noi plânge, și ei beau în Comisia Juridică!
  Inadmisibil câtă bătaie de joc pe poporul român!
  Vă dați seama cum se fac legile?
  LEGILE SE FAC LA BĂUTURĂ ÎN ROMÂNIA!
  RUȘINE, RUȘINE SĂ VĂ FIE! Se scandează arătând cu degetul spre Guvern.
  Suntem toți în stare de alertă împotriva unor legi abuzive…și hai să-i mai spun ceva ”domnului” Orban: MAI CITIȚI UN PIC DECIZIILE ALEA ALE CCR!
  EXISTĂ ÎN DECIZIA CCR…aia care o parte a ei a fost bună pentru Dvs., deci, numa jumate din judecători era(u) cum spuneți Dvs., și cealaltă era bună pentru noi…cu ne-constituționalitatea…62 – 65, și cea în care GUVERNUL „AVEA DREPTUL” SĂ PRELUNGEASCĂ STAREA DE ALERTĂ, PRINTR-O HOTĂRÂTE DE GUVERN!
  Să vă uitați frumos, la motivarea CCR-ului, CE SPUNE LA PCT.68:
  ”STAREA DE ALERTĂ E O CHESTIE INVENTATĂ!!!”
  STAREA DE ALERTĂ CONFORM CELOR 2 DECIZII CCR ESTE NECONSTITUȚIONALĂ!
  Asta să știți!
  Și pe chestia asta, o să mă lupt cu ”domnul” Orban și cu ”juriștii” lui, cât or să vrea dânșii!
  Nu e nicio problemă, chiar dacă nu mă mai țin corzile vocale, dar îmi revin repede că, așa e când ai ”covid” și ești suspect, îți revin repede corzile vocale…
  JOS BOLȘEVIȘTII! JOS BOLȘEVIȘTII! JOS BOLȘEVIȘTII!
  Să știți că suntem foarte, foarte admirați în străinătate!
  Și nu vorbesc numai de români, vorbesc de străini din toate țările, care-și fac cruce la legile abuzive adoptate!
  Ei spun că au rezolvat problema cu izolarea și carantinarea că te iau 48h, până îți fac ei niște teste pe la spitalele lor de boli infecțioase!
  La astea 48h, tu ai voie să faci CONTESTAȚIE împotriva dispoziției DSP de a te lua pe sus și de a te băga ei să-ți facă niște teste!
  Păi, băi fraților…ÎNCĂLCAȚI cam multe…și LEGEA PACIENTULUI și asta de și ăsta de la Doviedo, sunt foarte multe…știu că n-ați auzit de ele!
  Lasă că auzim noi, nicio problemă!
  Vreau să știu și eu: ce facem cu românii care habar nu au, că au dreptul să depună o contestație?
  Ce facem cu românii care nu știu ce-i aia o contestație?
  Ce facem cu românii care nu știu să scrie?
  Ce facem cu românii care habar nu au ce pot să scrie într-o contestație?
  Vorbim de peste 90% din populația României!
  ÎNȚELEGEȚI CĂ ESTE O LEGE CARE NU POATE FI PUSĂ ÎN APLICARE RESPECTAREA DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR CETĂȚENEȘTI?
  Câți dintre Dvs.știu să facă o contestație?
  Câți dintre Dvs.știu să invoce un temei de Lege și ce-i aia?
  Câți dintre Dvs.știu ce articole să scrie și care este motivarea într-o contestație?
  HABAR NU AVEȚI PENTRU CĂ NU ESTE PROFESIA DVS.ȘI NU E TREABA VOASTRĂ SĂ CUNOAȘTEȚI ACESTE ASPECTE!
  Cum o să ți se aducă la cunoștință drag popor român când o să fi luat pe sus?
  Că ai dreptul depui o contestație!
  Că nu te arestează poliția…ați văzut, că nici ăia nu-ți spun că ai dreptul la un avocat…
  Dar vă spun io: DACĂ VEȚI FI ARESTAȚI VREODATĂ, NU SCOATEȚI UN CUVÂNT!
  DECÂT ATÂT: VREAU AVOCAT!
  Deci, de facem?
  Cine ne anunță pe noi, atunci când ne iau pe sus…să ne facă câte-un test?
  Apropos…cum fac pe voi teste, CÂND ORICE ACT ASUPRA MEA, TREBUIE SĂ AIBĂ ACORDUL MEU!
  TRECEȚI PESTE UN DREPT CONSTITUȚIONAL ȘI MI-L ÎNCĂLCAȚI!
  NU AVEȚI DREPTUL NICI MĂCAR SĂ MĂ ATINGEȚI FĂRĂ ACORDUL MEU!
  CĂ ALTFEL VOI DEPUNE PLÂNGERE PENTRU HĂRȚUIRE ȘI TENTATIVĂ DE VIOL!
  -DE OMOR!
  Dragi nesupuși civic și suspecți…de covid și alte boli infecto-contagioase!
  apropos…cum draq o fi covidul infecto-contagios, că ăla e un amărât de virus!
  Vă rog frumos să vă gândiți foarte bine…mai ales cei care stați acasă și ne tot înjurați!
  Cred că mi-au umplut 500 de frigidere…
  NU E O PROBLEMĂ DACĂ O SĂ MURIM DE FOAME PENTRU CĂ VĂ ANUNȚ CĂ ESTE O PROBLEMĂ: ECONOMIA ROMÂNIEI ESTE LA PĂMÂNT!
  SUNTEM ÎN FALIMENT!!!
  La acest moment, îl rog pe ”domnul” ministru CÎȚU (nu cuțu, cuțu?)…el mai e nu? Pe la Finanțe…parcă trebuia să fie prim-ministru…a fugit, i-a fost frică!
  A știut că venim noi aici…ok!
  -Nevastă-sa e-aici!
  Mda…îl rog pe ”domnul” ministru CÎȚU să aibă așa, o stare de verticalitate cum n-a avut-o niciodată guvernul Ro.în fața poporului român și să ne spună: CARE ESTE DATORIA ROMÂNIEI?
  CU CÂT AU ÎNDATORAT-O ȘI ÎN CÂTE MII DE ANI MAI PUTEM SĂ O PLĂTIM?
  DISTRUGEREA ROMÂNIEI ȘI VINDEREA EI PE BUCĂȚI!!!
  ASTA ESTE ȘI ASTA SE URMĂREȘTE!
  IEȘIȚI DIN CASĂ, DACĂ VĂ PASĂ…se scandează.
  Toți știm, că de-a lungul anilor au fost epidemii de gripă, da?
  Am trecut cu bine peste ele. Unii mai mult, alții mai puțin…UNII, ACUM AU AFLAT CĂ SUNTEM MURITORI!
  Dragi români, dragi guvernanți, dragi parlamentari!
  NE NAȘTEM PENTRU A MURI, MURIM SPRE A RENAȘTE!
  Nimeni, oricât ar fi și-ar sta și-n scaunele voastre și în alea de la Cotroceni…NU va trăi la infinit!
  Evident…în afară de ”domnul” Iliescu!
  Deci, dacă noi acuma am înțeles că suntem muritori și că putem muri, și m-am certat cu unii care spuneau, ”ei da, dar eu nu vreau să mor acum!”
  Păi, măi…îmi pare rău…s-ar putea să mor și eu acum, sunt copii care n-au șansă să se nască, sunt copii care mor la o lună, două, trei…cinci, un an, doi…sunt oameni care apucă 115 ani, alții care trăiesc 50, 60,70…fiecare are mosorul lui!
  Și NU ține nici de noi, nici de covid, nici de ”domnul” Orban, ”domnul Arafat, pe bune…cred că nu ne puteți spune cât o să trăiesc eu!
  Sau știți?! Că știu eu ceva mai mult…mi-ai pus gând rău!
  Șmecheritule!
  Da…m-am gândit să fac mișto, sincer vă spun!
  La câte amenințări am primit, la câte frigidere mi-au umplut, sincer…m-am gândit să fac mișto de ei pentru că m-am săturat…dacă le vorbești filozofic, habar nu au!
  De unde draq să aibă habar, când ăia…(politrucii, juridicii ) își dau bacalaureatul la 42 de ani?!
  Alții îl pică…. cu 3,60!
  Alții fac facultăți pe la 50 de ani da? Și după care ajung să ”conducă” România!
  Păi, ne-a cam corupt analfabetismul funcțional și i-ați văzut…ați văzut profesoară de română în ce fel vorbește!
  Și e ditamai ministru!
  Foarte tare!
  Mergem înainte: suntem în cădere liberă!
  Deci, dragi români!
  Cei care stați pe-acasă și înjurați, să vă spun ceva: în democrație, toți avem dreptul să ne exprimăm opiniile!
  Nimeni NU are dreptul să ne pună pumnul în gură!
  Pentru că atunci…degeaba ne-au murit oamenii, la Revoluție!
  N-au murit acei copii degeaba, chiar dacă n-a fost o revoluție și o pseudo-revoluție…furată, da?
  Dar oamenii ăia, singurul lucru real din acea revoluție este moartea compatrioților noștri!
  Iar aia, nu a fost un fake!
  Aia nu a fost o înscenare!
  Ăla a fost realitate!
  O realitate de care ne batem joc bând whisky, în timp ce votăm legi cu privire la arestarea întregului popor român!
  Cam asta este bătaia de joc la care asistăm acum…
  ORICÂT S-AR LUPTA SĂ MODIFICE LEGEA, A FOST O LEGE NAZISTĂ DE LA ÎNCEPUT, SCOASĂ DE UN GUVERN….BOLȘEVIC!
  Pentru că, numai un bolșevic poate gândi, că mă poate lua cu forța, mă poate scoate din casă, să mă despartă de copilul meu, și să facă ce vor ei cu trupul meu!
  BĂI! CU TRUPUL MEU FACE CE VREA, NUMAI BUNUL DUMNEZEU! Cam atât….și cu mine!
  În rest ăștia, și numai altcineva n-are voie…nici măcar să vă atingă!
  Deci, în democrație avem dreptul să ne exprimăm opiniile liber, ceea ce nu înseamnă că eu sunt mai prost ca tine sau eu, mai deștept ca tine!
  Înseamnă că vedem lucrurile din puncte de vedere diferite!
  Ce obligație avem? Este aceea de a asculta! A asculta este primul lucru și apoi, raportat la MOTIVE și la FUNDAMENT…trebuie văzut dacă nu cumva are dreptate!
  A greși e omenește, este normal ”d-lor” parlamentari când greșiți!
  Să recunoașteți că ați greșit sau măcar să recunoașteți că există posibilitatea să vă fi înșelat!
  Vă rog să vă aduceți aminte și închei: am avut un om politic fantastic, de care ne-am bătut joc în anii 90!
  Un erudit și-un lord! Vorbesc de Ion Rațiu!
  V-aduceți aminte, Dumnezeu să-l odihnească…ce-ar fi fost să fi fost el președinte atunci?
  Ce soartă frumoasă ar fi avut poporul român!
  Din păcate, suntem condamnați la o revoluție!
  O REVOLUȚIE A GÂNDIRII ESTE OBLIGATORIE!
  Ce spunea marele Ion Rațiu? Să știți că nu era definția lui…este preluată din Winston Churchill…definiția democrației: ”AM SĂ LUPT PÂNĂ LA ULTIMA MEA PICĂTURĂ DE SÂNGE PENTRU CA TU, SĂ AI DREPTUL SĂ NU FII DE ACORD CU MINE!”
  Rezistați, rezistați pentru că se va vota!
  Vor s-o voteze, indiferent de consecințe!”

  1. Magda , de unde atata virulenta , atata furie folosita impotriva unor oameni care-s fratii si surorile tale in Domnul ? Deoarece nu esti de aceleasi pareri cu ei si nu-i poti suferi caci ” nu sant romani adevarati ” , asta nu-nsemneaza sa-i omori pe toti , ca s a ramai dumneata singura ” crestina autentica ” care va vedea VENIREA MANTUITORULUI IISUS PE NORII CERULUI caci….VA VENII !!! P.S. Ion Ratiu nu era nici erudit si nici macar…lord , era doar un om de afaceri revenit in Romania dupa ” revolutie ” si pe care…ma cam indoiesc de faptul ca l-ai votat atunci cand a candidat pentru Presedentia Romaniei . Cred ca l-ai votat pe Ion Iliescu…la doua maini !!!

   1. George alias man….NU l-am votat pe Iliescu la două mâini….poate tu!
    MARȘ!
    Ți-ai schimbat nik-name-ul ca să te bagi IAR în seamă pe-aici….

    1. George, alias ”man” + alte nik-name-uri….uite de ce sunt atât de virulentă!

     ‘Revolutia’ (de fapt Lovitura de stat), a fost pusa la cale, de principalii autori:

     1. IULIAN VLAD (evreu). General. Şef al Departamentului Securităţii Statului, din timpul regimului Ceauşescu, până pe 31 decembrie 1989.
     2. SILVIU BRUCAN (Brukner). Evreu bolşevic care prin presa vremii de dupa 23 august 1944 întreţinea cultul dictatorial al Anei Pauker şi a trimis în puşcării şi la Canal elitele românilor.
     3. VICTOR STANCULESCU. (Absolvent al liceului EVREIESC). General în regimul Ceauşescu. Numit de Ceauşescu la conducerea Ministerului Apărării în locul ministrului Milea, care încetase din viaţa, în condiţii încă neelucidate.
     4. CAZIMIR IONESCU (evreu). Pe 22 decembrie la Televiziunea Româna: „O coloana blindată motorizată se îndreaptă spre Piteşti, pentru a ocupa punctul atomic, rafinăria, rezervele de cianură, barajul de la Curtea de Argeş. Odată cu căderea acestor puncte, oraşul Piteşti poate să dispară complet de pe harta lumii.”
     5. CICO DUMITRESCU, contraamiral. EVREU. Tot pe 22 decembrie, tot de la televiziune, panica pe români, cu acţiunile terorişilor.
     6. ION ILIESCU. Bunicul după tată a fost Vasili Ivanovici (botezat Ilici), evreu rus, bolşevic, puşcăriaş, fugit din Rusia, urmărit de poliţia ţaristă. Şi-a schimmbat numele în Iliescu, probabil pe la 1900. Alexandru Iliescu (tatăl lui Ion Iliescu), băiatul cel mare al lui Vasili, s-a căsătorit în anul 1929 cu Maricica, o ţigancă bulgăroaică, din neamul căldărarilor, analfabetă, care vorbea prost româneşte şi care este adevărata mamă a lui Ilici.
     7. PETRE ROMAN (evreu). Tatăl său, Valter Roman, adus pe tancurile sovietice, pentru implantarea bolşevismului în România. Petre Roman a fost numit prim-ministru, 26 decembrie 1989-28 iunie 1990, apoi, după alegeri, tot prim- ministru, 20 mai 1990-26 septembrie 1991.
     8. GELU VOICAN VOICULESCU (evreu). Viceprim-minstru, din 26 decembrie 1989, iar din 31 decembrie are şi funcţia de Comandant al Departamentului Securităţii Statului.
     9. MIHAI DRAGANESCU (evreu). Viceprim-ministru, din 26 decembrie 1989.
     10. MUGUR ISARESCU (evreu) După Revoluţia din decembrie 1989, a fost titularizat la Ministerul Afacerilor Externe. Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii. Din septembrie 1990, Guvernatorul Băncii Naţionale a României.
     11. IOAN AUREL STOICA (evreu). Ministru al industriei construcţiilor de maşini
     12. NICOLAE MILITARU (evreu) General. Ministrul Apărarii, 1989-1990.
     13. SERGIU CELAC (evreu). De reţinut informaţia: „în arhive se descoperise că tatăl lui Celac, angajat la Consiliul de Stat al Planificării în anii 50, furnizase informaţii strategice consilierilor sovietici. Sergiu Celac era… translatorul lui Ceauşescu”
     14. MIHAI CHITAC (evreu). General-locotenent. Ministru de interne, 1989-1990.
     15. MOLDOVEANU IOAN JEAN (evreu) General-locotenent. Adjunct al ministrului de interne şi şef al Inspectoratului General al Poliţiei, 1989-1990.
     16. DAN MARTIAN (evreu). Studii superioare la Moscova.
     17. ALEXANDRU BARLADEANU (evreu). Impus de Moscova, la Bucureşti, în 1947, ca secretar general al guvernului de atunci. În 1990, preşedintele Senatului.
     18. ADRIAN SEVERIN (evreu). Ministru de stat pentru reformă şi relaţiile cu Parlamentul, 1990-1991, Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru privatizarea şi Dezvoltarea întreprinderilor Mici şi Mijlocii, 1991-1992.
     19. CORNELIU BOGDAN (evreu). Angajat de Ana Pauker la MAE ca director. Din 26 decembrie 1989, ministru secretar de stat la Ministerul Afacerilor externe.
     20. TEODOR STOLOJAN. Tatăl său, la studii în URSS, a venit însurat cu o cetăţeană sovietică. Ministru de finanţe, 1990-1991. Prim-ministru, 1991-1992.
     21. EUGEN DIJMARESCU (evreu). Ministru al economiei şi finanţelor, 1991.
     22. VICTOR BABIUC (evreu). Expert la Comisia Constituţională, 1990. Ministru de justiţie, 1990. Ministru de interne 1991-1992.
     23. MIHAI SORA. Prieten din tinere cu Miron C-tinescu, cu Benno Hdchter, fratele lui Mihai Sebastian s.a. La studii in Franta, unde, in 1938 devine membru al Partidului Comunist francez, partid membru al Kominternului. Angajat, in 1948, de catre Ana Pauker, la Min.de Externe.

     1. Așa ajungem și la PĂPUȘARUL -SCENARIST al ”Revoluției” din 89 care-a luat cu el în mormânt FĂCĂTURA/SCENARIUL:

      SERGIU NICOLAESCU a fost nepotul Generalului Cambrea, comandantul Diviziei Tudor Vladimirescu, formata si instruita in URSS de Ana Pauker.
      A fost beneficiarul regimului Ana Pauker –Silviu Brucan.
      Sergiu Nicolaescu, in anul 1947 era in prag de absolvire a Sc.de Ofiteri de Marina.
      Acum are loc un moment periculos pentru destinul tanarului de-atunci – Sergiu Nicolaescu.
      Tatal sau este arestat, ajunge la Canal.
      Intreaga securitate romana cazuse in mana evreilor.
      In urma arestarii tatalui sau, este sfatuit sa se interneze in spital si neprezentandu-se la examene, a ramas fara Scoala de Ofiteri de Marina.
      Securistii evrei nu-l abandoneaza, dar nici Sergiu Nicolaescu nu-i va parasi niciodata.
      Termina o facultate tehnica si ajunge inginer.
      A lucrat nu oriunde, ci in intreprinderile Min.Apararii, in Depart.Special, in 1954 fiind director la una din aestea.
      Nu a fost invitat sa fie ofiter de securitate, nici nu a solicitat asa ceva, dar traia in chiar mediile inteligentei si puterii politice evreiesti.
      Cu acestia ajunge sa actioneze in Decembrie 1989 la inlaturarea si impuscarea lui N.Ceausescu si la consolidarea regimului iudaic post Decembrist.
      KGB-stii bolsevici de dupa 23 august 1944, rudeniile, urmasii acestora, preiau in Decembrie 1989, toate fraiele puterii politice, precum cei de dupa 23 august.
      Jocul la doua capete, KGB-MOSAD, sau, mai cuprinzator spus, KGB-evreimea internationala, este de notorietate publica.
      Pentru Sergiu Nicolaescu, cel mai mare om politic a fost Silviu Brucan. Aceasta opinie si-a exprimat-o cu claritate, in ultimii ani, de mai multe ori.

  2. Cei care simt românește, ar trebui să afișeze urgent DRAPELUL ROMÂNIEI cât mai vizibil, PE MAȘINĂ.
   Văzând căt mai multe mașini cu drapelul atașat, am înțelege că nu suntem singuri intr-o mare de progresiști (care compromit termenul), dincolo de cifrele și exitpollurile lor mincinoase
   Asta pentru că poliția și organele statului ar trebui să respecte în primul rând poporul și drapelul țării pe care o servesc.

 4. Iar cu Dr. Rashid masti, viziere si mass-media care baga frica in copii (b) RASHID:

  HOW MANY PEOPLE HAVE ACTUALLY SEEN PRESIDENT TRUMP WEARING A MASK ?
  Câți oameni au văzut de fapt pe președintele Trump purtând mască?
  Be Brave
  PRESENTS
  PRESIDENT TRUMP: CDC-ul (Centrele pentru Controlul Bolilor) sfătuiește folosirea textilelor non-medicale ce acoperă fața, ca o măsură voluntară suplimentară de sănătate publică.
  SO IT’S VOLUNTARY YOU DON’T HAVE TO DO IT
  Deci, ESTE VOLUNTAR…NU TREBUIE S-O FACI!
  Ei au sugerat pentru o perioadă de timp.
  BUT THIS IS VOLUNTARY
  Dar, asta este voluntar.
  I DON’T THINK I’M GONNA BE DOING IT
  Eu NU cred că o voi face.
  Dr.BUTTAR RASHID: Deci, acel fel de propagandă, acel fel de informație greșită, ai canale centrale de comunicații, care îl…care îl atacă pe președinte în timpul conferințelor de presă spunând: de ce nu porți o mască?
  AND YOU SEE MEDIA MEMBERS ALL TAKE OF THEIR MASK
  Este (un gest) iresponsabil, etc., etc., camerele au terminat (de filmat) ei cred că, camerele s-au oprit din filmat dar sunt una sau două camere care încă filmează și îi vezi pe membrii de la media (comunicații), toți își dau jos măștile și de ce e asta…niciodată nu îl vezi pe președinte purtând mască… corect!
  TO WEAR A MASK IT’S LIKE BUILDING A CHAIN LINK FENCE TO KEEP MOSQUITOES OUT.
  Deoarece ȘTIE că A PURTA MASCĂ este ASEMENEA cu purtarea…construirea unui gard, gard din plasă să țină țânțarii afară.
  ESTE ABSOLUT CEA MAI MARE PROSTIE!
  Eu cred că oricine se plimbă cu masca pusă… pe scurt, spune: Hei! Sunt un cur prost, asta spun ei…pentru că ”ei” fundamental NU înțeleg pentru ce este purtată o mască și, și cum suntem (alcătuiți……) .
  ”Este învechit a purta o mască”, sincer! Asta ar trebui să începem să spunem…eu ar trebui să încep să împart autocolante…îi spui când vezi pe cineva cu mască, iată!
  Uite un autocolant pentru tine: ”o mască pentru că sunt un cur prost”, la asta se rezumă într-adevăr unii!
  Oamenii au spus: ”ei bine, o știi…sunt fricoși!”
  IF YOU ALLOW FEAR TO MOTIVATE YOUR ACTIONS,
  YOU ARE A DUMBASS!
  DACĂ PERMIȚI FRICII SĂ ÎȚI MOTIVEZE ACȚIUNILE, EȘTI UN CUR PROST!
  Eu…eu, nici nu știu cum să o spun altfel pentru că, bine…poate, poate sunt extrem aici dar, simt că de la un punct trebuie să începi să tai…să tragi linia!
  Și, și…lasă-mă să îți spun motivația pe care o am a face, bine Brad?
  AND THE SON’S FACE MASK FELL TO THE GROUND
  Am auzit o poveste despre un tată ieșind de la un Costco cu fiul lui de vreo 4-5 ani iar masca fiului său a căzut la pământ.
  AND THE KID FELL TO HIS KNEES AND STARTED WAILING STARTED CRYING
  Copilul a căzut în genunchi și a început să se tânguiască, a început să plângă și aproape țipând, tatăl l-a întrebat: Ce nu e în regulă? Ce nu e în regulă?
  MY FACE MASK FELL OFF
  Iar el a spus: masca mea a căzut!
  La care tatăl îi spune: pur și simplu pune-o înapoi!
  NO, I’M GOING TO DIE!
  Dar el spune: NU, o să mor!
  Acesta este ceea ce simte un copil, psihicul unui copil care se confruntă (cu masca…) din cauza propagandei informării greșite, a ceea ce a fost/reprezintă o perpetua(n)tă ILUZIE.
  Noi, ca părinți purtăm o responsabilitate ca să ne asigurăm că ne conducem copiii în viitor și trebuie să-i ghidăm, trebuie să ne asigurăm că NU sunt motivați de FRICĂ.
  AND YOU ARE TEACHING YOUR CHILD TO BE A SHEEP, AND THAT I JUST DON’T HAVE ANY TOLERANCE FOR.
  Dar, DACĂ TU TE PLIMBI CU O MASCĂ, TU EȘTI MOTIVAT DE FRICĂ ȘI ÎȚI ÎNVEȚI COPILUL SĂ FIE OAIE, IAR PENTRU ASTA EU NU AM NICIO TOLERANȚĂ.
  Cauzează o întreagă reacție în lanț…provoci HIPERCAPNIE ceea ce înseamnă că respiri mai mult DIOXID DE CARBON pentru că NU-l poți VENTILA restricționând fluxul de oxigen și asta făcându-te să intri într-o STARE HIPOXICĂ și bineînțeles, după numeroase studii făcute, au arătat starea hipoxică care este indusă de purtarea măștii, și la chirurgi și asistente…cei care au făcut aceste studii, au văzut o reducere la nivelurile de oxigen!
  NU mai vorbim că, atunci când îți conduci nivelul de cortizol în sus pentru că tragi aer prin ceva ce rezistă fluxului de aer, adică masca…conducând la creșterea cortizolului ce îți suprimă sistemul imunitar.
  Cortizolul este un hormon al stresului ce te conduce la o CONDUCERE MIMETIC SIMPATETICĂ care este un răspuns al luptei zborului, deasemenea, mai mult suprimă sistemul imunitar provocând O SUPRIMARE A SUBPOPULAȚIEI LIMFOCITELOR = acum ești fundamental sensibil la orice fel de patogen de acolo, de afară…nu numai de covid 19 sau oricare alți viruși, orice bacterie, spirochete, micoplasmă, drojdie, fungi, paraziți, orice…. vei fi mai sensibil la ele.
  De fapt, cred că dacă începi să te uiți la datele actuale și începi să te uiți la răspândirea acestuia, și te uiți acum la canalele centrale de comunicații, vezi cum chiar și Dr.FAUCI a spus inițial: ”NU TREBUIE SĂ PORȚI MASCĂ” dar apoi: ”începe să porți mască”…e aproape ca și cum ar spune: ”CUM putem în continuare SUPRIMA SISTEMUL IMUNITAR AL POPULAȚIEI, să îi facem mai sensibili la Covid 19…oh, SĂ ÎI FORȚĂM SĂ POARTE MĂȘTI ȘI APOI, DE ASEMENEA SĂ ÎI SEPARĂM, SĂ ÎI IZOLĂM…deoarece suntem animale de turmă, separăm oamenii…iar ei devin stresați, devin mai supărați și mai, mai fricoși…
  Deci, să îi stresăm, să le suprimăm sitemul imunitar și să le punem aceste măști pe care le vor purta în continuare suprimându-le sistemul imunitar, având acum OAMENI CARE CHIAR VOR FI MAI SENSIBILI LA ACEST COVID 19.
  Dacă ei, dacă tu, DACĂ EI S-AR UITA LA ETICHETĂ…CLAR ACEASTA SPUNE/SCRIE CĂ NU TE VA PROTEJA DE COVID 19 SAU DE ALȚI VIRUȘI…ASTA SPUNE MASCA (despre ”eficacitatea” ei)!
  Acei oameni care se plimbă cu aceste măști, uite…celălalt lucru dacă într-adevăr ești preocupat de măști; dacă crezi că există o validitate a acestor măști, de ce se plimbă oamenii cu masca așa…expunându-și nasul…corect?
  Sau ochii lor…sau bine, da…ochii tăi sunt o gaură, dar jumătate dintre oameni, chiar vor purta masca sub bărbie sau oamenii vor avea masca pusă în avion iar apoi o vor ridica ca să înceapă să mănânce…ca și cum virușii vor spune: ”bine! Am ajuns la mâncare…opriți-vă! (la infestat…).
  Dar apoi, când ei nu mănâncă, când masca este pusă (din nou…) ”atunci vrem să facem atacul nostru.”
  Este cel mai absurd lucru și continuă așa…am văzut oameni cu măști puse într-un fel care n-are niciun sens.
  Nu vorbesc numai de măști, ci și de VIZIERĂ…despre asta vorbesc…deci, oamenii au viziere puse în locul unei măști pentru că ei pot respira mai bine.
  Dar, tot ”luăm” virusul….tu crezi că el va veni frontal, drept în fața ta, NU și prin ocolire a vizierei ori pe deasupra, ori pe dedesubt?!
  Deci, PURTAREA VIZIEREI ESTE O ȘI MAI MARE IDIOȚENIE! :))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button