X

Biometria Facială și Inteligența Artificială vor fi folosite la acordarea Venitului Universal de Bază

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tehnologia de biometrie facială a companiei FaceTec  a fost integrată cu o aplicație pentru a sprijini generarea de venituri de bază universale furnizată de către platforma GoodDollar.

GoodDollar este primul model economic care oferă un cadru pentru generarea unui Venit de Bază Universal și permite oricui să participe și să își revendice cota.

Aplicația GoodDollar UBI scanează fețele utilizatorilor pentru verificarea identității la  înregistrarea lor în sistem sau la reconectare și apoi în mod periodic la fiecare două săptămâni pentru revalidarea fiecărei persoane. Utilizatorii pot revendica zilnic „monede GoodDollar (G $)”, cu distribuție înregistrată pe blockchain.

FaceTec ZoOm oferă o verificare exactă a identității biometrice, verificând viabilitatea printr-un videoclip selfie de două secunde. Tehnologia are în medie o singură eroare pentru fiecare 12,8 milioane de utilizatori, iar FaceTec continuă să își perfecționeze inteligența artificială pentru o precizie sporită.

GoodDollar consideră identitatea digitală unică ca una dintre principalele provocări ale schemelor de venit universal de bază.

Verificarea biometrică a FaceTec conectează oamenii reali la conturile lor digitale.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Mai bine mori de foame, caci poate intri in Cer. Cu biometria s-ar parea ca intri in alta parte, caci e mult pana te inveti cu venitul fara munca, apoi vei face tot ce-ti vor cere pentru a intra in posesia acelui venit. Acum deabia se poate vedea(intelege) clar expresia cum ca “munca innobileaza omul”. Adica sa nu depinzi de nimeni, caci nimeni nu-ti va da, in afara de Vasiliade, fara sa-ti ceara ceva la schimb. Nimeni. Asadar sa nu ne facem iluzii sau sa ne imbatam cu apa rece. Totul este diabolic pus la punct astfel ca odata intrat in cursa sa nu mai scapi. Deci nu primiti astfel de pomeni de la diavol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button