X

SUA: Statul California va elibera 8000 de deținuți pentru a „combate” răspândirea Coronavirusului

Sursa Foto: pulseheadlines.com

Conducerea Statului California a anunțat Vineri planul pentru eliberarea a încă 8.000 de deținuți în efortul de a încetini răspândirea coronavirusului în închisorile de stat.

Departamentul de Corecții și Reabilitare a spus că este stabilit ca 8.000 de deținuți ar fi eligibili pentru eliberare până la sfârșitul lunii august. Statul face pasul pentru a face spațiu suplimentar în închisori pentru a permite o mai bună distanțare fizică între deținuți.

Închisorile din California au avut 5.842 de cazuri confirmate de COVID-19 , cu 31 de decese și 3.368 recuperări.

„Aceste acțiuni sunt luate pentru a asigura sănătatea și siguranța populației încarcerate și a personalului”, a declarat secretarul CDCR, Ralph Diaz. „Ne propunem să implementăm aceste măsuri de decompresie într-un mod care să alinieze atât sănătatea publică, cât și siguranța publică”.

Statul a spus ca toti detinutii vor fi testati pentru COVID-19 in sapte zile de la eliberare. Departamentul de Corecție intenționează, de asemenea, să lucreze cu agențiile locale pentru a se asigura că există locuințe pentru cei eliberați.

Până la 4.800 de persoane cu 180 de zile sau mai puțin rămase în executarea pedepsei lor ar putea fi eliberate dacă nu au fost condamnate pentru o crimă violentă, este un infractor sexual și au un risc scăzut pentru violenţă.

„Ne bucurăm că guvernatorul ia măsuri pentru eliberarea mai multor oameni, a spus Jay Jordan, Directorul Executiv al Statului California pentru Siguranță și Justiție.” Acest lucru este absolut critic pentru sănătatea și siguranța fiecărui Californian. Prea multe persoane sunt încarcerate în pușcării care răspândesc o sănătate precară. Sprijinirea sănătății și siguranței tuturor californienilor înseamnă eliberarea de oameni încarcerați inutil și transformarea sistemului nostru de justiție. „

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externeplandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. E de observat ca de saptamani bune in Romania antihristii nu mai stropesc cu otrava cerul patriei. Cel putin in Bucuresti dar si prin Moldova se pare. Asta spune multe despre securistii si masonii, sclavii evreilor. Probabil si-au dat seama ca daca se infecteza vreunul din ei sau familiile lor, otrava din chemtrails le-ar putea fi fatala!

 2. @ORTHODOX
  Am observat si eu acest lucru. De spreyat, spreyeaza insa nu la fel de masiv. Aseara cerul Sloboziei, orasul meu, era brazdat de rauri-raulete de norisori, gen efect HARP.

  Legat de subiectul articolului, de unde avem garantia ca sunt eliberati detinutii mai putin periculosi si, cu atat mai mult, neinfectati cu cine stie ce? Doar au fost in ‘grija’ autoritatilor care nu mai stiu ce sa faca ca sa ne protejeze sanatatea.

 3. Se probează profețiile….dau drumul din închisori pe motiv de Covid, ca să-i transforme apoi în ostașii Antihristului!

  Cum e în SUA, va fi în toată lumea:

  IT’S JUST A MASK
  ESTE DOAR O MASCĂ
  ”Și veți cunoaste Adevărul, și Adevărul va mântui pe voi”. Ioan 8,32
  Adevărul fără ocolișuri.
  Ha, ha, ha, haaa…..
  Este doar o mască, băieți!
  NU fi prost, este pentru binele suprem!
  Ha, ha, ha, haaa.
  Este doar un vaccin, băieți!
  NU fi un prost!
  Este pentru binele suprem!
  Ha, haaa.
  În patru luni, Statele Unite au fost transformate într-o țară socialistă supusă, Guvernarea a dictat la ce eveniment este permis să participi.
  PROTESTELE VIOLENTE CARE INSUFLĂ FRICĂ SUNT ÎN REGULĂ!
  Dar slujbele bisericești, funeraliile de familie și sărbătorile patriotice sunt periculoase. Ha, ha, ha, haaa.
  ȘI AI CREZUT-O, FĂRĂ NICIO LUPTĂ!
  Stând în rând de absolvire este un pericol de siguranță.
  AFACERILE MICI AU FOST FORȚATE SĂ SE ÎNCHIDĂ, DAR MULȚIMILE CARE SUSȚIN MAȘINA DE BANI A CORPORAȚIEI WALMART, LOWE’S ȘI HOME DEPOT SUNT ÎN REGULĂ!
  Haide! Este doar o mască și măsuri de precauție… Ha, ha, ha, haaa.
  CE ZICI DE UN PIC DE BANI CA SĂ TACI?
  Uite aici 240 de dolari pe care i-am furat din salariul tău prima dată.
  Bucură-te, cumpără ceva cu ei de la o mare corporație!
  Lichiditățile sunt murdare, NU putem da rest, este o lipsă de mărunt, folosește-ți cardul!
  Ha, ha, ha, haaa.
  În patru luni te-au convins să folosești un CARD URMĂRIBIL pentru toate!
  În mai puțin de patru luni, Guvernul a închis școlile publice și apoi a restructurat educația sub îndrumările pentru ”siguranța publică”, în mai puțin de patru luni, Guvernul ”nostru” a demonstrat cât de ușor oamenii se asimilează ÎNDRUMĂRIlor care NU AU NICIO PREMIZĂ ȘTIINȚIFICĂ DELOC CÂND TE TEMI! Ha, ha, ha, haaa.
  În mai puțin de patru luni, Guvernul ”nostru” a insuflat cu succes FRICĂ în majoritatea populației din America care le permite să controleze orice aspect al vieții voastre, inclusiv ce mănânci, unde mergi, pe cine vezi, și hârtia de toaletă, Ha, ha, ha, haaa.
  ȘI CEA MAI PERICULOASĂ ȘI ÎNFRICOȘĂTOARE PARTE ESTE CĂ OAMENILOR NU LE ESTE TEAMĂ DE GUVERNUL CARE LE-A ÎNDEPĂRTAT LIBERTATEA, LE ESTE TEAMĂ DE VECINII LOR FAMILIE ȘI PRIETENI, Ha, ha, ha, haaa și ÎI URĂSC PE CEI CARE NU SE SUPUN….este absolut înfricoșător pentru mine că atât de mulți oameni NU pun sub semnul întrebării Autoritatea, sunt dispuși să își predea capacitățile de gândire critică și independența!
  Ei, doar au renunțat fără să se gândească, fără o luptă!
  Știi ce urmează?
  ESTE ”DOAR” UN VACCIN!
  Haide, este pentru binele suprem!
  Așteaptă până când ți se spune că NU poți intra în orice magazin sau afacere, fără dovada vaccinului COVID 19, așteaptă!
  Așteaptă până când NU poți să mergi la evenimente publice sau să te urci în avion, fără dovada că ai primit vaccin.
  NU crezi că este posibil?
  Ha, ha, ha, haaa.
  EI BINE, DEJA AI PERMIS GUVERNULUI SĂ SPUNĂ CÂND POȚI SĂ IEȘI AFARĂ, UNDE ESTE PERMIS SĂ MERGI ȘI AI ACCEPTAT O NOUĂ NE-DOVEDITĂ EDUCAȚIE DIGITALĂ PENTRU COPIII TĂI, ÎN ULTIMELE 100 DE ZILE, AI URMAT ORBEȘTE PENTRU CĂ AȘA ȚI S-A SPUS SĂ FACI!
  Te păcălești pe tine însuți că, comportamentul de turmă NU se va repeta cu un vaccin sau oricare ar fi pasul următor… Ha, ha, ha, haaa.
  Eu NU urmez politica, NU îmi pasă despre lucrurile astea, NU mă gândesc la asta!
  6 milioane de evrei au fost exterminați în Germania, pentru că 97% din populație a fost lașă la controlul populației, nimeni NU a vrut să se gândească la asta, este mai ușor să ignori doar, dar asta NU s-ar putea întâmpla aici, în America, corect? Ha, ha, ha, haaa.
  (amicul n-are dreptate în totalitate….Declarația de la Blafour este deja fumată…sionismul – noul zion – a hotărât să trădeze, nu numai pe germani, să le bage cuțitul în spate, dar însăși frații lor – evreii – i-au trimis la moarte prin lagăre, ca să se inființeze astfel, din nou…ați ghicit = Noul Ierusalim + plățile pentru holocaust din care să trăiască regește ierusalimiții!)
  TE-AU PRINS FĂRĂ SĂ GÂNDEȘȘTI, FĂRĂ O LUPTĂ…LA FEL CA-N FRANȚA, LA FEL CA-N RUSIA, LA FEL CA-N CHINA!
  Bine-ai venit, TOVARĂȘE!
  (preluat de pe blogul lui ayea…)

  1. Scuze…din grabă, ne-recitind ceea ce am scris, a ieșit ce nu trebuia!
   Deci, în urma Declarației de la Balfour, evreii sioniști au băgat America și Anglia în război, în timp ce au fost trădați germanii de evreii ce au pus la cale planul diabolic în care erau persecutați de-ai lor, pentru a se înființa în 1948 Statul Israel și a primi compensații bănești URIAȘE de pe urma holocaustului, mai ales din partea românilor….până mai ieri…cu toate că celelalte țări NU mai plătesc, inclusiv Germania…numai BăsESCU + IsărESCU au tot pompat Israelului despăgubiri bănești SERIOASE, în numele unui holoacaust care la noi, n-a existat!

 4. Mare dreptate ai ,Magda.
  Stiiam din 2016 ca toate tarile din.ONU(NOM)’au votat identitatea ID 2020 ,amprenta faciala,retina pt toata planeta .Stiu ca in.SUA cine nu are ID2020 din.octombrie 2020 numai.poate calatori,cumpara,etc.
  Si a venit la fix covrigul.ca sa oblige mai repede toate tarile,ei spuneau pana in 2030 toata lumea sa aibe identitate digitala,reclama lor era toata identitatea sa fie in.mana ta,sa fie in.degetul tau.Deci era totul pregatit cel putin din.2016.
  Vor sa scoata cashul ca este murdar,pt a controla omenirea,sa oblige oamenii la tatuaje electronice ,vaccinari cu puncte cuantice,oameni sa devina cyborgi.

  Dumnezeu sa ne ajute si sa aibe mila de noi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.