X

Bill Gates finanțează fabricarea a 300 de milioane doze de vaccin anti Covid-19, înainte de a fi testat

flacoane de vaccin anticoronarvirus

Compania farmaceutică AstraZeneca a început să producă vaccinul anti Covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford, deși acesta se află încă în teste, a anunțat directorul executiv Pascal Soriot, potrivit BBC. Dacă vaccinul va trece testele umane, acesta poate fi disponibil în toamnă, compania încercând să realizeze un stoc până atunci.

„Începem să fabricăm chiar acum acest vaccin, astfel încât să-l avem gata de folosit când vom avea rezultatul testelor”, a declarat directorul executiv AstraZeneca.

Compania declară că găsește parteneriate pentru producerea a două miliarde de doze.

„Normal, această decizie vine un risc financiar, iar acest risc este ca vaccinul să nu funcționeze. În acest caz, vom arunca toate materialele și vaccinurile fabricate”, a mai spus Soriot.

De asemenea, el a mai adăugat că AstraZeneca nu va face profit de pe urma vaccinului.

Dacă funcționează, AstraZeneca a decis ca jumătate din dozele produse să ajungă în țările sărace și cele în curs de dezvoltare, mai scrie BBC.

Pascal Soriot spune că va avea un rezultat final privind eficacitatea vaccinului AZD1222 până în luna august. În cazul unui răspuns pozitiv, compania va încheia parteneriate cu trei mari organizații, dintre care două finanțate de Bill Gates, care să poată asigura o producție de masă a vaccinului.

Organizațiile sprijinite de Bill și Melinda Gates vor asigura producerea a 300 de milioane de doze până la finele anului, în cadrul unui contract de 750 de milioane de dolari. A treia organizație, din India, urmează să producă un miliard de doze, dintre care 400 de milioane până la sfârșitul lui 2020.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

  1. Sa si le bage UNDEVA ,pentru ca de obligat nu vor reusii sa ne OBLIGE prin nici o lege deocamdata pe toti pamintenii sa ne vaccinam
   ESTE IMPOSIBIL sa ne oblige pe tpti 7,8 miliarde .
   CRED ca dupa epispadele cu virsii ,vor fi destui doritori .Sa fie zombalai daca.atit ii duce dibla .
   Probabil ca asa vor incepe RAZBOIUL,ca sa ramuna putini si sa poata sa dea legea OBLIGATIVITATII VACCINARII
   SA MA SCUTEASCA !
   Ortodocsii adevarati vor fi atunci ACOPERITI DE SFINTA TREIME ,si nu vor putea sa faca ce si-au propus
   PINE sau CRUCE ?
   Cu ajutorul LUI DUMNEZEU A MAICUTEI DOMNULUI ,A SFINTILOR SI INGERILOR vom lua CRUCEA si piinea vine de la sine .
   DOAMNE AJUTA !

 1. @admin

  Off topic
  Ar trebuii facut un articol despre ce lanturi de magazine cer sa unu cer botnita la intrare si care practica termometrizarea.
  De exemplu PANA IERI cei de la LIDL Brasov nu luau temperatura la intrare in magazin, dar azi dimineata…surpriza….a aparut paznicul cu termometru.Asadar de azi incolo voi boicota si LIDL. Voi stiti vreun lant de magazine care nu scaneaza oamenii la intrare.

  1. La Carefour(Cluj) am intrat azi fara masurarea temperaturii.Am fost surprinsa si am intrebat paznicul unde ii este „pistolul”!?
   Mi-a raspuns ca a primit indicatii sa”o lase mai moale” cu scanarea.
   Sper sa inceapa si restul magazinelor sa faca la fel.
   Poate au scazut incasarile, multi nu intram unde se scaneaza dar e la fel de adevarat si ca sunt prea multi pe care nu-i deranjeaza aceasta masura impusa de cativa magari din conducere!!

  2. Eu mi-am cumparat de la farmacie un termometru cu afisaj(model Hartman), costa intre 32 si 40 lei, si unde vor sa-mi ia temperatura le explic ca folosesc termometrul propriu si le arat apoi afisajul cu temperatura. Am gasit intelegere. Este o solutie, chiar daca nu cea mai buna. Normal este sa nu cumperi de la ei, sa le provoci pierderi la buget. Ei(sistemul) se foloseste de obligativitatea purtarii mastilor si de termoscanare pentru a se justifica pe de o parte de interzicerea intrunirilor(le e teama de proteste), iar pe de alta parte pentru a le fi mai „usor” sa vina cu celelalte masuri care le au pregatite (din toamna) pentru noi. Pana atunci mai avem ceva timp de intarire.
   Am gasit intr-o carte, si nu de teologie, ci de psihologie, care este(dupa parerea acelui autor) cheia succesului:” Sa stii sa pierzi cu DEMNITATE si sa castigi cu MODESTIE”. Cred ca aceasta formula, mai ales prima parte a ei, ne va fi de mult folos in timpul care va urma pana se va ajunge la normalitate. Este ceea ce am gasit si in cartea despre Sfintii Inchisorilor editata in 2019 la Manastirea Petru Voda. Si ca sa exemplific amintesc modul cum s-a stins marturisitorul Costache Oprisan in inchisoare. Astfel, cred cu tarie ca formula
   : „Fii demn!” va mantui pe oricine o va implini.
   Acum concluzia: Nu tine de demnitate a asculta de legile statului antihristic, dar folosind astfel de termometru, altul decat cel cu termoscanare, nu ne opunem frontal sistemului si mai gasim un timp de intarire pentru depasirea greutatilor ce vor urma, cand chiar nu vom avea („probabil”) alta cale de iesire decat marturisirea pe fata a Adevarului si deci suportarea consecintelor acestei marturisiri. Latul se strange din zi in zi pe masura ce sistemul scoate in mod oficial pe piata vaccinul surpriza pe care de altfel ei il detin de mult. Daca acum ne invatam sa cedam putin cate putin din libertatile noastre, invatandu-ne deci cu confortul, cand ne vor impune vaccinarea ne va fi mult mai greu sa ne lipsim de acest confort si multora le va fi greu sa dea inapoi, adica sa refuze vaccinarea. „Pas cu pas”, vorba purtata de presedinte, caci nu sunt convins ca este din gandirea lui, ne duc catre taiere.
   Dar daca vom respecta formula : Fii demn!”, coroana care vine de la corona prin adaugarea unui aparent nesemnificativ „a” va fi a noastra(este exact ca in cazul schimbarii numelui din Avram in Avraam de catre Bunul Dumnezeu, pentru a defini sfintirea cuiva). Deci, raul acesta care a inceput ascunde multe cununi. Sa ne intarim cat mai avem timp ca sa nu cadem sub greutatea lor. Aceasta este CRUCEA noastra si deci mantuirea.
   Si mai e ceva: Tot ceea ce scriem va ramane la „dosarul personal”. Deci si ceea ce scriem este tot o martirisire de credinta. Adica vom primi MINUS de la lume si PLUS(+=CRUCE) de la Dumnezeu.
   Ploaia Rusaliilor sa ne binecuvanteze pe toti!

 2. Dr. Andrew Kaufman: Vor să ne transforme în organisme modificate genetic, folosind noul vaccin covid
  https://bitchute.com/video/mHXQ22TOhlkg/
  de la 42:37

  Gazda: Cu privire la acest vaccin, în primul rând trebuie să vă întreb dacă sunteți antivaccin. Aveți vreo formă de părtinire cu privire la vaccinuri ? A doua parte a întrebării: ce părere aveți despre acest vaccin nou, experimental, vaccin ADN/ARN care conține nanotehnologie. Unele din aceste proiecte au fost finanțate de Bill Gates (aproape toate proiectele) dar și de Ministerul Apărării și DARPA. Producătorii de vaccinuri se grăbesc mai repede decât oricând – ei recunosc acest lucru, se mândresc cu el – modificând legislația și renunțând la responsabilități. Pentru mine, asta sună a rețetă pentru dezastru.
  Dr. Andrew Kaufman: Vaccinurile deja au un aranjament la nivel legal prin care producătorii nu pot fi trași la răspundere. Asta e parte dintr-o lege federală care a creat un Departament special pentru vaccinuri, care are o foarte mică posibilitate de a plăti daune. Această lege a luat toată răspunderea de pe producătorii de vaccinuri.
  Deci nu suntem surprinși. Din câte știu, nu există un alt domeniu de afaceri care să aibe răspundere zero. Practic, asta înseamnă că nu vor fi afectați cu nimic dacă cineva moare sau se îmbolnăvește de la produsul lor. Pentru că nu răspund pentru acest lucru. Ăsta nu e un mod corect de a face un produc terapeutic. Iar noi știm că toate tratamentele implică riscuri.
  Prin urmare, nu vreau să mă poziționez într-o categorie sau o etichetă cu privire la vaccinuri, pentru că acestea sunt distincții politice. Dar am făcut multă muncă de documentare și m-am uitat la subiectul vaccinurilor. Și trebuie să spun: dacă nu există un virus despre care să se fi demonstrat că produce o boală, atunci împotriva cărui pericol ne protejează acest vaccin covid ? Desigur, nu de pericolul unui virus. Chiar de la început – pe baza a ce v-am spus – vaccinurile nu ar putea să-și facă un efect, așa cum se pretinde.
  Dar am făcut mai mult de atât. M-am uitat la toate dovezile epidemiologice, care colectează informații despre cât de multe cazuri s-au manifestat de la an la an cu privire la cutare boală. Deși acele rapoarte conțin și erori, încă mai poți urmări foarte ușor tendințele. Vei vedea că pentru toate bolile despre care se pretinde că au fost eradicate datorită vaccinurilor, în realitate ele au dispărut înainte chiar ca vaccinul să fie disponibil. A fost făcută o înșelătorie asupra noastră, pentru a crede că vaccinul a realizat asta. Există așa multe dovezi pentru acest lucru, iar informațiile vin chiar de la agențiile guvernamentale. La fel ca toate celelalte informații pe care le-am prezentat.
  Mai mult decât atât: în cazul vaccinurilor, nu ai aproape nici un fel de metode aleatorii de control. Iar acesta e standardul de aur pentru orice tratament care ar trebui aprobat de FDA. În cazul vaccinurilor, ei au făcut o excepție de la acest lucru. Pentru ca un vaccin să fie aprobat, tot ce trebuie să faci este să-l injectezi în cineva și să arăți că organismul acelei persoane dezvoltă un anticorp. Lucru care – am explicat mai înainte – este foarte puțin specific, și nu-ți spune nimic despre imunitate.
  Prin urmare: vaccinurile au fost scutite de la daune, au fost scutite de la verificări aleatorii, și au fost scutite de la orice dovadă care să demonstreze că fac cu adevărat ceea ce se spune că fac. Din nou spun, trebuie că scopul acestor vaccinuri este altul.
  Acuma, dacă trecem discuția la vaccinurile care sunt dezvoltate împotriva covid … acestea nu sunt făcute cu aceeași tehnologie ca vaccinurile precedente. Cred că e un lucru destul de uimitor faptul că unele din aceste companii – precum Inovio – au pretins că au reușit dezvoltarea unui nou vaccin, la câteva ore după ce li s-a dat această secvență genetică falsă.
  Practic, ei vor să injecteze gene în noi toți. Folosesc această procedură numită ”electro-picurare”: aplică un curent electric prin două ace suplimentare ale vaccinului, care creează mici găuri în celulele noastre, lucru ce permite ADN-ul să intre în propriile noastre celule. Apoi, se presupune că aceste celule modificate ar trebui să producă proteine străine, care ”se presupune” că generează imunitate. Dar singurul mod în care pot descrie această procedură este că ei vor să ne transforme în organisme modificate genetic … Deoarece exact aceeași procedură se folosește pentru producerea oricărui organism modificat genetic. Nu știu ce schimbare vor să ne aducă în organism. Am ceva suspiciuni. Cred că un scop major al acestui program este infertilitatea. Acest lucru a fost spus destul de clar de Bill Gates, în câteva ocazii. Vor să ne transforme în organisme modificate genetic. În opinia mea, acesta-i scopul noului vaccin.

 3. Dacă un supermarket precum Lidl sau Mega Image participă la abuzul cu trermoscanarea, din momentul ala, firma aia trebuie boicotata pentru TOT RESTUL VIEȚII TALE!!!!
  Ca azi termoscaneaza, ca mâine nu, tu NU trebuie să (mai) pici în această capcana!!!
  În plus, de câte ori cumperi de la o corporație nenorocita ca acestea, votezi – ÎN MOD AUTOMAT – falimentarea și dispariția magazinelor ROMÂNEȘTI mici și mijlocii care, pana acum, NU au introdus NICIODATĂ termoscanarea!!!

  NU VREI -VREODATA- SA FII NEVOIT SA CUMPERI NUMAI DE LA CORPORATII!!!

  NU mai cumpărați de la corporatii, BOILOR!!!!!!!! Puturosilor!!! Mâncăilor!!!

 4. Dacă doriți să răspândiți cât mai mult un documentar făcut cu mult profesionalism despre Bill Gates, îl găsiți la adresa de mai jos.
  Se poate seta subtitrarea în limba română din bara de setări a youtube. Nu e prea bună, dar e ceva:

  Who Is Bill Gates? (Full Documentary, 2020)
  https://youtu.be/TY-vLrz9XCc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.