X

Avocatul lui Trump: “Nu aveți nici un drept, trebuie să fiți vaccinați”

https://youtu.be/2yD1GB9XWCs

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocatul evreu Alan Dershowitz care lucrează pentru Trump, a declarat într-un interviu:

“…am să vă spun foarte clar, nu ai nici un drept constituțional să pui în pericol publicul și să răspândești infecția, nu ai nici un drept să refuzi vaccinarea, nu ai nici un drept să refuzi să porți mască, nu ai nici un drept să îți deschizi magazinul sau afacerea…”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

22 comentarii

  1. Înțeleg, ai doar dreptul de a sta in casă ca vită!Păi la asta am fost aduși si la asta o sa ramanem daca nu ne miscam si daca nuluam atitudine!

    1. Domnul Dershovitz se include sper, în rândul celor fără niciun drept. Construcția corectă, care să nu atragă atenția, ar fi următoarea :NU AVEM niciun drept…

      1. Îmi cer scuze, m am grăbit și v am corectat degeaba dragă domnule Dershovitz… Varianta corectă este cea pe care a ți avansat o dumneavoastră, respectiv, NU AVEȚI, niciun drept, întru cât dumneavoastră nu vă veți vaccina. Mea culpa

  2. AM SĂ-ȚI SUN DOAR UN LUCRU: ATUNCI CÂND DECIZI DIMPREUNĂ CU O MÂNĂ DE CRIMINALI PATOLOGI SĂ UCIZI FIE ȘI UN SINGUR OM, ORI 7 MILIARDE, ATUNCI CÂND AI ÎNEBUNIT ȘI TE CREZI DUMNEZEU PRECUM LUCIFER, NERO, CALIGULA, HITLER, GÖRING, GOEBELS, HESS, DR. MENGELE, LENIN, STALIN, BIN-LADEN, ATUNCI CÂND ZĂMISLEȘTI ÎN LABORATOARE-MINTE BOLNAVĂ-BOMBE BIOLOGICE, VIRUȘI, BOMBE RADIOLOGICE, GENETICE, ETNICE, NUCLEARE, ATUNCI CÂND INFECTEZI CA LA AUSCHWITZ, ATUNCI CÂND SCHILODEȘTI, ÎMBOLNĂVEȘTI, DEZBINI, UCIZI PRIN CONFILCTE, RĂZBOAIE, FOAMETE ORDONAT-DIRIJATĂ, ATUNCI CÂND ÎI UCIZI PE CEI DE-O SEMINȚIE CU TINE – IERI LA AUSCHWITZ, AZI ÎN ÎNTREAGA LUME, ATUNCI CÂND CALCI TERFELIND ÎN PICIOARE CELE ZECE PORUNCI ALE STRĂBUNULUI TĂU SFÂNTUL MARELE PROOROC MOISE, ATUNCI CÂND PORUNCA aVI-a -“SĂ NU UCIZI!” O RADIEZI DIN DECALOG, ATUNCI NUMAI EȘTI NIMENI!!! ȘI-ATUNCI NU MAI AI NICI UN DREPT!!!! CĂCI N I M E N I E Ș T I! ATUNCI CÂND CA ȘI CEI DE AVEEAȘI SEMINȚIE CU TINE REPEȚI CRIMELE LUI HITLER, STALIN, MUSOLINNI, DAR LA SCARĂ LLANETARĂ, ATUNCI SĂ NU MAI SPUI NIMĂNUI DE HOLOCAUST, DE LAGĂRE, DE TEROARE, DE PROGROMUL ALTORA CONTRA NEAMULUI TĂU, CĂCI TU ȘI CEI AIDOMA ȚIE AZI TRANSFORMAȚI LUMEA ÎNTREAGĂ ÎNTR-UN LAGĂR DE CONCENTRARE CU PESTE 7 MILIARDE DE CONDAMNAȚI LA ÎNSEMNAREA CA ȘI CU FIERUL ROȘU, VOI FACEȚI CA 7 MILIARDE DE OAMENI CU NUME, SĂ AJUNGĂ 7 MILIARDE DE CIFRE-CA LA AUSCWITZ, ABATORIZÂNDU-I SELECTIV PE CEI CE NU VĂ POT FI SCLAVI- CĂCI VOI AȚI FOST CEI MAI MARI NEGUȚĂTORI DE SCLAVI ȘI MĂCELARI DE OAMMENI, DIN TOATE TIMPURILE! NU ACESTA ESTE, NU AȘA ESTE ADEVĂRATUL NEAM AL LUI ISRAEL! VOI NU SUNTEȚI DIN COSSTA SEMINȚIILOR LUI MOISE ȘI ASRON, DAVID ȘI CELALȚI! VOI SUNTEȚI URMAȘII FĂURITORILIR VIȚELULUI DE AUR CE CE L-AU MÂNIAT PE DUMNEZEU, ȘI PE MOISE DE A SUFERIT ÎNTREAGA BIATA SEMINȚIE RĂTĂCIND 40 DE ANI ÎN DEȘERT!!! SÂNGELE OMENIRII VĂRSAT DE VOI, ASUPRA VOASTRĂ ÎN NEAM ȘI ÎN NEAM VA CĂDEA DE NU VĂ VEȚI OPRI ACUM!!! CU DUMNEZEU, NU CU LUCIFER SĂ FIȚI!!! HRISTOS A ÎNVIAT!

  3. E o prostie chestia asta cu vaccinarea obligatorie! Ganditi-va ca daca ii lasa liberi pe cei care vor sa se vaccineze sa o faca, dar si cei ce no vor sa nu o faca, atunci cei vaccinati nu se pot imbolnavi! Ca doar vaccinurile sunt eficenete, nu?! Pai si atunci sa ne lase pe noi” tampitii” sa murim de virus, care ii treaba lor?
    Aici se da pe fata “eficienta” vaccinurilor!
    Pana la moarte luptam si chiar si dincolo de ea!
    Fuga in pustie, cu antihristul nu se negociaza!

    1. Nu-au nici o traba cu noi. Au cit de multi bani vor. De fapt ei sint condusi direct de draci ACUM. si vor sufletele noastre ca sa le duca in iad, din cauza pacatelor FACUTE .Au obtinut drept dracii asupra oamenilor de la DUMNEZEU din cauza pacatelor multe, grele, strigatoare la cer . Stim consecinta pacatelor!
      Este evident pentru oricine. Asta nu este GINDIRE de OM ce se intimpla acum pe planeta. Este o gindire de DIAVOL centralizata in mina unui SINGUR CREIER care isi aplica planul pas cu pas . CLAR! Asta e si O PRIMA JUDECATA pentru fiecare suflet.
      Aceste marionete demonizate chiar draci unii din prim planul OCULTEI MONDIALE aparuti in massmedia, care sint folosite de dracii SEFI din IAD (care nu apar probabil inca in public, dar ei sigur ii vad si ii ASCULTA ORBESTE DE FRICA) ca sa implementeze planul de exterminare a OMULUI, dupa ce l-a DEMONIZAT prin depravari cu ajutorul tehnologiei.E clar DUMNEZEU nu a permis sa fim omoriti prin al trei-lea razboi mondial.
      LUPTA este directa cu HRISTOS.
      OAMENII oricum cele SAPTE MILIARDE sint ai diavolului si vrea sa-i duca in IAD URGENT.
      Doar DUMNEZEU mai poate sa intervina, dar nu VREA din cauza pacatelor. NE-A mai dat acest ragaz de doua luni ca sa facem. PENITENTA SI RUGACIUNE.
      Evorba de LIBER ARBITRU.
      Iata cum se adevereste ca soluitia nu este umana.
      ORTODOCSII ADEVARATI daca il ascultau pe PARINTELE de acum zece ani, ei si familiile erau bine pregatiti antrenati cu munca grea a cimpului, foarte bine imunizati, cu copiii RETRASI din scoli DEFINITIV de atunci, bine instriiti in munci agricole, fara ELECTRICITATE SI asteptind interventia lui DUMNEZEU.UNDE TE DUCI ACUM ?!
      Ce poti sa faci cind vor pune la orice INTRARE (magazin, farmacie, scoala, piata, spital, loc de munca, BISERICA) astfel de TERMOMETRE care oricind pot sa se transforme in PECETE fara STIREA NOSTRA daca asta le este VREREA?
      EFECTIV NU POTI FACE NIMIC DE AZI INAINTE .ZARURILE SINT ARUNCATE.
      CINE A FOST INTARIT IN CREDINTA a rupt legatura cu societatea de cind a spus PARINTELE si este undeva in coltul lui de rai, si nu depinde de ei(s-au antrenat in munca grea, alaturi de vite si de familie) .Au ceva rezerve de oricare, si supravietuiesc ceva timp.RESTUL O SA VINA DE LA DUMNEZEU SIGUR !
      Asta e!
      Cei mai multi unde sa fuga ACUM ?
      Daca n-ai proprietate la deal sau la munte ? Cred ca nimeni acum nu vinde la tara.
      DA, S-A INCHIS HARUL!
      Ce urmeaza greu de presupus.
      P. S.
      Faptul ca fiecare dintre noi e secondat de forta raului, e evident pentru mine. Eu vad CONCRET FIZIC atunci cind scriu pe telefon.
      SCRIU, CORECTEZ TEXTUL, pleaca CORECT de sub ochii mei si apoi cind este afisat pe ecran cuvintele sint schimonosite.
      Ma astept acum sa apara chiar schimbarea sensului PROPOZITIILOR nu doar a cuvintului. Vor deveni si mai cinici si mai agresivi.
      DOAMNE FERSTEE-NE PE TOTI !
      In orice caz sint ingrozit pentru atunci (si nu cred ca e prea departe) cind ei vor pune ABSOLUT PESTE TOT MARCARE(vezi doamne cititor de temperatura, EU NU CRED! asta, e ceva mult mai perfid si MULT mai periculos, ei nu se joaca ) , inclusiv la BANCOMAT .
      Deci ne vor marca prin VICLENIE, CLAR!
      Si vaccinul cred ca e doar un BAU-BAU, o petrada, ca sa ne DISTRAGA ATENTIA, de la MISCAREA DECISIVA, altele le vor fi metodele…ceea ce s-a dat pina azi publicitatii CRED ca a fost O PERDEA DE FUM ca sa ne distraga ATENTIA de la adevaratul pericol….
      NEINVAZIVE…. de fapt EU CRED CA CEVA AM AFLAT vag :
      PECETEA NU E CIP, ci e sub forma de TATUAJ,cica….
      CRED CA incep sa ma dumiresc.
      Fabulos……

      1. Iti multumesc! Fii binecuvantat!
        Insa, poti sa imi explici la ce te referi cand spui ca Dumnezeu ne-a mai dat doua luni ca sa ne pocaim? Defapt, cu totii am avut timp sa ne rugam cand am fost arestati la domiciliu… cred ca la arestare te refereai. Am proprietate la tara, dar nu locuiesc acolo, in schimb stau la oras dar la casa, am pamant destul de mult, fac tot ce pot in casa, nu ma prea uit la tv, sper ca Dumnezeu ne va ajuta!
        Hristos a Inviat!

        1. @Naavin
          Adevarat a inviat! Multumesc si eu, LA FEL!
          Da, la cele doua luni de penitenta BINECUVINTATA

          (ASCULTARE! la vorba – BOTNITA-CALUS – si calatorii de cele mai multe ori ABSURDE, pierdere de timp in detrimentul rugaciunii, in urma pacatelor grele si strigatoare la cer ale intregii umanitati contemporane)

          din starea de urgenta fac referire in coment, atunci
          cind noi am avut ocazia sa ne dedicam cu simt de raspundere asupra rugaciunii AUTENTICE , ca SINGURA SOLUTIE, probindu-ni- se CREDINTA,si raminind tari in SINGURA NADEJDE a ortodoxului, SFINTA TREIME SI MAICUTA DOMNULUI CU SFINTII SI INGERII iar efectul s-a vazut INSTANT, semnul ascultarii rugaciunilor noastre fiind COBORIREA LUMINII SFINTE LA MORMINTUL MINTUITORULUI NOSTRU DOMNUL IISUS HRISTOS.

          Aceasta inducere in eroare, total neinspirata “NU EXISTA corna virus”este o crima deci un mare pacat(e gindire demonica!) . CORONAVIRUS EXISTA, a fost scapat din laborator premeditat , a facut morti extrem de CRUNTE si de rapide, si doar INTERVENTIA DIRECTA A SFINTEI TREIMI in lucrarea demonica, a facut sa fie stopata raspindirea in mod galopant , suferind astfel virusul si o mutatie pentru a nu mai fi atit de agresiv si mortal PE LOC, ca in CHINA, unde picau instant pe strada MORTII, deci neingaduind SFINTA TREIME consecinte dezastruase mult dorite de SATANELE LUMII, de miliarde de morti dupa programarea OCULTEI .
          imagini de anii trecuti in USA cu mii de cosciuge, pregatite pentru ce!? (oricum ei au planul, A, B, C… N) .

          LOCUL faptei, usa a fost IMPINZIT cu aproximativ douasute de mii de morti NEOFICIAL cit ai zice peste,(GROAPA ALTUIA! si PUTEREA CERULUI!) de-abia declarati cu chiu cu vai de curind o suta de mii, restul palmati , pentru a nu se face de RIS AMERICA, ca fiind mai neputinciosa decit CHINA.
          Dar si ITALIA SI SPANIA au atins RECORDURI in numarul de morti, destui fiind in fiecare tara SATANISTA de
          pe glob (nu conteaza ca au avut si alte boli. virusul a decis moartea) . Felul in care a profitat fiecare ca sa obtina FONDURI DE LA BUGET, asta e alta mincare de peste in estul europei, sau sa se vinda botnite, pentru profit…

          Cu adevarat RUGACIUNEA ORTODOCSILOR care si-au dat sema de GENOCIDUL PROGRAMAT galopant de oculti pentru maxim trei luni, a fost COLACUL DE SALVARE al OMENIRII , la fel ca rugaciunea NINIVITENILOR din vechime .
          Ortodocsii ca tine care desi nu v-ati rugat dupa un program prelungit, ci cu rugaciunea scurta/zilnica, dar intre timp ati presupun ca si tine RUGACIUNEA TACUT
          A
          PALMELOR dibace.
          DA, ati lucrat pamintul cu PALMELE voastre SFINTE si GENIALE (singurele geniale acum in omenire, restul ,INTELIGENTA/RATIUNEA este contaminata cu stiinta demonica 100%), a contribuit mult la TRECEREA EXAMENULUI dat de ORTODOCSI care se roaga PERMANENT pentru TOTI OAMENII,SI TOATA FAPTURA SI NATURA(apa, aer, pamint, plante, animale,) , find CREATIA LUI DUMNEZEU,demonstrindu-ne NOUA, ORTODOCSILOR IN PRIMUL RIND ca SINTEM INVINCIBILI prin ORTODOXIE, care a fost aspru pusa la colt, (consecinta neconfirmarii la referendum a familiei biblice ADAM SI EVA… de acest dezastru fiind prima vinovata BISERICA ORTODOXA ROMANA, care de 30 ani lucreaza impardeonabil la zidurile lui faraon, nu la ZIDIREA SUFLETEASCA a credincosului demonizat de epoca csecurista de 70ani , eu nu spun comunista, pentru ca NU A AJUNS LA NOI, o sa se sature de ea mintenas, combatantii ) prin BISERICA INCHISA si necuminecarea de la SFINTUL POTIR.
          BINGO ! AM REUSIT SI VOM REUSI IN CONTINUARE, DOAMNE AJUTA-NE pe toti. Si sa ne TRAIASCA PREOTII si PREOTESELE, AUTENTICI!
          Este excelent daca ai pamint atit la oras cit si la tara. FELICITARI!
          Inseamna ca te pricepi sa lucrezi pamintul, (este esential) TU ESTI UNS AL DOMNULUI, si nu-ti va fi greu sa te retragi ca sa nu depinzi de sistemul demonic, care va gasi mai mult ca sigur O METODA atit de vicleana ca sa ne PECETLUIASCA , ca nici n-o sa INTUIM.
          DECI MIE NU MI-A FOST FRICA si nu-mi este (DOAMNE FERESTE!) nici de virus nici de carantina nici de VACCIN nu-mi este frica, pentru ca STIU ca lucreaza in mine SFINTA TREIME PRIN SFINTA IMPARTASANIE si SFINTA CRUCE cu MAICUTA DOMNULUI CU SFINTII SI CU INGERII si anuleaza toate efectele demonice din TRUP.
          , DAR MARCAREA ASTA, MA IMPACIENTEAZA la singe . NU STIU ce fac ei acolo in fruntea mea, fiind o actiune exterioara fizica, cu APARATUL LOR DECLARAT CA Ar FACE UNA si de fapt cred ca FACE cu totul si cu totul ALTA.
          SA MA IERTE DUMNEZEU,nu vreau SA SMINTESC PE NIMENI, dar asta CRED eu ,sigur ca NU STIU, ci doar PRESUPUN .
          In timp ce noi ne pierdem in dezbateri STERILE fara sfirsit pe O PISTA mai mult ca sigur extrem de FALSA, massmedia si netul fiind proprietatea INCORNORATILOR,
          ei ne arunca pe piata informatii contradictorii, pe care sa le tocam maruntelm, c-o fi si c-o patii, CA INTOTDEUNA, si ei ne MARCHEZA LINISTITI FIZIC CU PECETEA la coltul CASEI magazin, si noi habar n-avem.
          PAREREA MEA, si nu renunt la ea.(pecetea spune clar APOCALIPSA, fara ECHIVOC ca este PE FRUNTE si pe MINA DREAPTA ! nu e nici o simbolistica aici, ca doar nu-mi injecteaza vaccinul in OSUL FRUNTII ! Si nici nu cred ca-mi spune sa- dau musai mina DREAPTA pentru vaccinare. Dar aparatul asta afurisit CICA BANAL. de testat temperatura, nu-mi miroase a bine.
          Cind peste tot ne vom trezi cu astfel de marcare si la WCpublic, da, atunci voi fi convins 100%de INSELAREA VICLEANA si MARCARE.
          Ceea ce mai presupun esteCA SI TIE ITI VA FI EXTREM DE GREU, ca noua tuturor, sau cel putin, EU SINT INGROZIT,(recunosc sint cam puturos mereu m-am fofilat la munca FIZICA! IARTA-MA DOAMNE si da-mi putere sa FIU si eu INDEMINATIC SI SERIOS in muca pamintului) sa poti sa renunti la curentul electric, la servicii si copiii sa fie scosi din SCOLI.
          CEEA CE A FOST fundamental, exact de cind ne-a spus SFINTUL PARINTE IUSTIN PIRVU, pentru ca TOATA SCOALA (gradinita – FACULTATE a devenit in zece ani DEMONICA 100%*PARINTII DESTEPTI 100%au facut-o de atunci, mai mult ca sigur.
          CEI CARE S-AU STRADUIT cu citiva ani in urma, AZI SINT BOIERI in adevaratul sens al cuvintului !
          MEREU MA GINDESC LA ACEASTA FAMILIE BINECUVINTATA SI INTELEAPTA care e deja stabilita in munti de cel putin SAPTE ANI.
          DE BUNA VOIE SI NESILITI DE NIMENI!
          Pentru mine sint niste SFINTI alaturi de cei doi copii ai
          lor !
          https://youtu.be/au/SQbUuMyol

          DOAMNE, IARTA-NE SI AJUTA-NE PE TOTI!
          AMIN!

      2. Se mai vinde teren la tara….eu am cumparat.
        Si cine vrea sa cumpere..sa nu deznadajduiasca, ca se gaseste, sa aveti incredere in Dumnezeu . El primeste pe cel din ultimul ceas, ca pe cel dintai.
        Inca se mai poate…atata timp cat omul nu a primit de buna voie semnul antihristului…si arata interes pt mantuirea lui.
        Daca nu ai avut posibilitatea ..sau ai stat pana acum degeaba, in privinta asta…sa nu crezi niciodata ca este prea tearziu..oriunde te-ai afla.
        Dumnezeu nu inchide Harul celor ce Il cauta sincer.
        Asculta ce spune Dumnezeu cand se tocmeste cu “lucratorii pentru via sa”…(Matei cap. 20)

        “Astfel vor fi cei de pe urmă întâi şi cei dintâi pe urmă, că mulţi sunt chemaţi, dar puţini aleşi”.

        Cel mai tare argument de la Dumnezeu pentru omul descurajat…din ultimul ceas.
        Incercati sa nu mai descurajati oamenii …ci din contra.
        Intr-adevar, daca si de acum incolo se mai doarme…atunci va fi din ce in ce mai greu.
        Sa nu mai inchidem noi Harul… si iar sa-l deschidem cum vrem noi.
        Mantuitorul spune cat se poate de clar : “Pe cel ce vine la Mine nu-l voi scoate afara.”
        Cine este sincer, sa ia aminte la ultimele cuvinte ale talharului de pe cruce, si sa inteleaga ca atunci era mai mult decat al doisprezecelea ceas….si cu toate astea…a cucerit primul Raiul.

        1. @guti flo
          HRISTOS A INVIAT!
          Multumesc pentru interventie!
          Sint de acord cu cele scrise 100% !
          Dar vreau sa fac o precizare.
          Toti cei care au avutFONDURI , 100%au macar o proprietate daca nu mai multe in natura si ceva suprafete de teren mai mari sau mai mici, fie ca mostenire fie dobindite prin vinzare- cumparare si nu-si fac probleme (ca si mine) decit cu INDEMINAREA in STIINTA LUCRULUI PAMINTULUI atita vreme cit pina la urma se va demonstra ca TERMOMETRUL de la magazin sau ALTCEVA este MONSTRUL care afecteaza mintuirea noastra.
          Aici e vorba despre O MAJORITATE cei care N-AU AVUT BANI, ca rezerva, suficient de consistenta pentru a achizitiona o tarla de pamint in afara orasului cu o casa deja construita sau sa si-o construiasca personal
          Si azi, nici nu cred ca ar putea face rost de ei, PREA USOR fie si prin vinzarea actualei proprietati (apartamente) ca sa mearga la tara, tocmai pentru ca PUTINI VOR FI CEI CARE ar mai fi inincintati in conditiile actuale sa cumpere apartamente in oras.Sigur ca exista exceptii!
          Iar sumele obtinute intre circa (20000-100000eur) nu este chiar o suma suficienta pentru o proprietate a din care sa se intretine o famile de doi patru insi (maxim o mie de metrii patrati din suma asta, plus acareturile…. animale… ) ca sa-ti asigure traiul pe un an de zile…. cam prea dificil… daca nu imposibil… spre 20000eur.
          Aceste cazuri mai mult ca sigur ca sint o majoritate
          Din acest punct de vedere m-am gindit la INCHIDEREA HARULUI !
          PAMINT DE VINZARE sigur ca Exista la tara , DAR NU AI CU CE SA-L mai CUMPERI, asa vad eu INCHIDEREA HARULUI !
          SIGUR ca sint si EXCEPTII in ambele cazuri .

          Adica cine a fost bine inspirat, s-a cam. ARANJAT in timp util pe bani mai putini sau mult mai multi… ..
          SIGUR CA SINT O MAJORITATE cei care avind o singura proprietate la oras, servici si copii la oras, se gasesc in aceasta SITUTIE EXTREM DE DIFICILA dupa cum au vazut toti cei care au fost obligati sa stea la apartamente in aceste doua luni.DIN PACATE….
          De acord, nimeni nu trebuie sa dispere, pentru ca ARE GARANTAT DUMNEZEU SI PENTRU EI O SOLUTIE care desi nu se intrevede o sa apara…. Mintenasi intrunfel anume. Parintele IUSTIN PIRVU spunea ca orasenii vor fi ca CIORILE care vin de la oras si se hranesc la cimpuri si sera se reintorc… INCURCATE SINT CAILE DOMNULUI.!
          Mare e DUMNEZEU cu Mila LUI!
          FITI BINECUVINTATI!
          DOAMNE AJUTA-NE PE TOTI!
          AMIN!

    1. Sondaj FALS reglat psihologic – Cifra celor care s-ar vaccina ca vitele este sub 30 % si va continua sa scada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button