X

SUA: Primarul Chicago jură credintă Noii Ordini Mondiale

Sursa Foto: reclaimthenet. org

În 2019, primarul Chicago, Lori Lightfoot, a sugerat că sprijină „Noua Ordine Mondială” într-un interviu, care acum a reapărut și a devenit semi-viral.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În timp ce Lightfoot a afirmat în mod explicit acest lucru, Facebook refuză pur și simplu să creadă acest lucru. Mai exact, verificatorul de date Facebook pare să creadă că este un videoclip „editat” și manipulat și a marcat videoclipul drept „fals”.

Iată ce a spus Primarul Lightfoot în interviu:
„… și dintre cei care conduc Agențiile [Guvernamentale] și pe adjuncții lor, îi selectezi doar pe cei care au jurat credință Noii Ordini Mondiale și unei bune guvernari…”

 

https://www.youtube.com/watch?v=tLVKfkTinHk

Totodata, invitatată la Fox32 Chicago, emisiunea Fired Up, Primarul Lightfoot menționează:
“…vom face o nouă întelegere, dar de data aceasta va fi una deosebită, pentru că trebuie să respecte valorile Noii Ordini Mondiale în ce privesc forțele de poliție…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. O satanistă!
    M-a amuzat cumva…acum 2-3 săptămâni, înciudată pe mascarada covid de dimineață până seara, văd pe B1TV pe Boby Păunescu, cum îi place să i se zică, cum s-a dat de gol, chiar dacă s-a oprit la timp.
    A zis ceva de genul…”domnule, trebuie să înțelegem că lumea se va schimba! Se merge spre Noua Ordine…și s-a oprit! Dar era clar că era să completeze cu ”mondială”!

  2. Probabil ca suferă de schizofrenie.
    Și spera și ea (el) la un loc pe lista celor protejați de NWO. Dar NIMENI nu va scăpa de justiția divina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button