X

Două “biserici” Catolice au agățat steagul sodomiților de Sfânta Cruce

Sursa foto: lifesitenews. com

În timpul pandemiei COVID-19 care a provocat închiderea la nivel național a bisericilor și anularea Sfintei Liturghii, două parohii romano-catolice, din părți diferite ale SUA, au pus drapelul sodomiților pe crucile de pe Biserici, și au promovat acest eveniment prin intermediul rețelelor de socializare.”Bisericile” Catolice Most Holy Redeemer  (MHR), situată în cartierul Castro din San Francisco, și  Sfântul Apostol Paul  din New York, ambele au postat videoclipuri pe YouTube în timpul Postul Paștelui Anului 2020, iar o parohie le-a descris ca: „o versiune excepțională a Crucii. ” Ambele parohii au o istorie lungă de susținere organizațiilor pro-LGBT.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Ăștia sunt prietenii și asociații clerului apostat român aproape în totalitate după fărădelegea de la Creta din 2016 și se pare că chiar mai dinainte. S-ar putea să vină și în România aceste obiceiuri papistașe, căci la gradul de apostazie actual al românilor, nu mai trebuie prea mult ca să fie și ei la fel cu frații lor așa cum îi numește BOR- ul apostat.

  1. In SUA, in special in zonele unde conduc democratii a inceput prigoana !
   SI ORTODOCSII SUNT SUB MARE PRESIUNE !

   La începutul tăvălugului care a pus sub o presiune fără precedent viața liturgică a Bisericii, informam că IPS Nathaniel Popp, care conduce Episcopatul Român din cadrul OCA (Orthodox Church of America), cu parohii în Canada și SUA, luase deja decizia aberantă de a interzice total săvârșirea Sfintei Liturghii, încă înainte să existe vreo solicitare a autorităților în acest sens.

   http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/mai-zelos-decat-cezarul-ips-nathaniel-al-episcopiei-ortodoxe-romane-din-america-oca-interzice-in-continuare-savarsirea-sfintei-liturghii-cu-credinciosi-si-toate-celelalte-sfinte-taine/

   Regimul absurdului continuă în cadrul Episcopiei Ortodoxe Române din OCA, IPS Nathaniel luând decizia să interzică, în continuare, săvârșirea Liturghiei cu credincioși, indiferent de format, „îngăduind” doar o liturghie ținută de preot și cantor sau membru al familiei. Din nou, acestea fiind decizii arbitrare ale acestui arhiereu, depășind, pare, cadrul deciziei sinodale a OCA (care a emis unele directive privind redeschiderea bisericilor) și, în orice caz, măsurile restrictive decise de autorități. Este interzisă până și spovedania, cu excepția celei „ultime”!

 2. N-ar fi de mirare o asemenea fapta si la „ortodocsii” americani. Promovarea sodomieie de catre ecumenistii „ortodocsi” arata nivelul de blasfemie, profanare la care s-a ajuns. La ecumenistii „ortodocsii” din Statele Unite, la unele pseudo-biserici li se da „impartasania” celor cunoscuti ca pederasti, chiar unor cupluri de acest fel despre care se stie ca si-au oficializat relatia la ofițerul de stare civilă. De aceea nu e de mirare ca ecumenistii „ortodocsii” din America promoveaza, daca nu cumva si practica, impartasirea eterodocsilor din cuplurile mixte. Aceasta  arata ca prin „taina faradelegii”(II Tes. 2, 7) ,   „Urâciunea pustiirii ce va sta în locul cel sfânt”(Mt.34,15) este reala, prezenta acum la acesti eretici.

  1. Eu va zic ça asa si este.
   In America de Nord, SUA si Canada, eu stiu sigur ça nu sunt nici episcopi si nici preoti care sa invete si sa aplice dreapta invatatura si asta e grav. F grav. El. Nathaniel este devenit orthodox , el find provenit din fam greco catolica!!!
   Despre ce vb aici? Preotii din subordinea sa sunt dezertori din armatele noastre de falsi si nemarturisitori preoti cu 0, 3 cultura teologica , credinta samd
   Dupa parerea mea cine are credinta adevarata si nestramutata acela are si constiinta tare de marturisitor!!!
   Preotii acestia dezertori sunt niste manipulatori si spécialisti in prostit poporul cu limbaj golit de sensul crestin si duhovnicesc. Chiar ei spun ca cine are bani in contul bancar, acela e cel mai puternic in sens diabolic destructiv! Impartasesc pe banda rulanta pe oricine cu nonsalanta , scrapa Trupul si Sangele Mantuitorului pe mocheta in timpul actului de impartasire si nu se sinchisesc sa stranga…
   Si problemele acestea sunt multiple si cu urmari pe care le vedem azi foarte bine.
   Toti se comporta ca niste inconscienti de Darul pe care il au si de lucrarea Sfanta la care au fost chemati!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE