X

14 Mai “Rugăciune” comună la papistași: Hristos alături de buda, shiva și un zeu aborigen

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pregatirea pentru “Rugăciunea” comună cu toate religiile din lume în Diocesa Romano Catolică din Brentwood, Marea Britanie.

Sfidarea celor Sfinte, Hristos alături de buda, shiva și un zeu aborigen.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Timpul este aproape. Toate semnele ne arata asta. Dumnezeu sa ne tina tari si sa nu acceptam pecetea!

  2. Pai lupta acum se duce prin pregatirea, pe toate caile posibile, inclusiv aceste impreuna-rugaciuni, la instaurarea unei religii unice intr-un singur Dumnezeu. Mai ales se bate moneda pe cele 3 mari religii monoteiste- iudaism, crestinism si Islam – care cred in acelasi Dumnezeu, Creatorul. Asa vom fi ademeniti, sa ne lasam credinta noastra in Iisus Hristos si sa trecem la cea noua……dar este scris si spus de Mantuitorul nostru ca” nimeni nu va ajunge la Tatal decat prin mine”. In ultimii 2 ani s-au facut filme in care se prezinta voit asemanarile, doar asemanarile dintre cele 3 mari religii. Astfel ca ei uita voit MAREA diferenta, pe Mantuitorul Hristos, fiul Dumnezeului Tatal , Creatorul tuturor. Si au inceput deja sa propage minciuna ca adevar si sa intoarca toate lucrurile cu susul in Jos. Asa ca, atentie mare, sa ramanem cu totii in Biserica noastra mantuitoare, spovediti si impartasiti cat mai des cu putinta, si rugandu-ne permanent ! ….ca rugaciunea impreuna mult poate!!!

  3. Nu am reusit sa accesez site-ul ortodoxinfo
    Pana azi.
    Cenzura presei si interzicerea aparitiei publicatiilor se utilizeaza cu spor in democratia neosecurista liberala fascista iohanista.

    1. Nici eu , căci am încercat și anul trecut și tot nu am reușit .

      Pe 14 mai trebuiau sa vina la Vatican toți liderii țărilor , așa cum a anunțat papa prin sept 2019 , dar văd ca au sucito … nu le-a ieșit cum au vrut ei

  4. Catolicii nu fac decat sa confirme o realitate, aceea ca hristosul mincinos in care ei cred nu se deosebeste de dumnezeii mincinosi ai paganilor. Despre acest hristos mincinos al catolicilor, ereticii ecumenisti pseudoortodocsi sustin ca este acelasi si pentru ei, dupa cum reiese din cele aprobate la Sinodul eretic din Creta.
    De aceea ortodocsii, ca inchinatori la Dumnezeul adevarat, nu au nici o relatie eclesiologica cu vreunii din acesti necredinciosi pagani, catolici sau pseudoortodocsi ecumenisti: “Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul? Şi ce învoire este între Hristos şi Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios? Sau ce înţelegere este între templul lui Dumnezeu şi idoli? Căci noi suntem templu al Dumnezeului celui viu, precum Dumnezeu a zis că: “Voi locui în ei şi voi umbla şi voi fi Dumnezeul lor şi ei vor fi poporul Meu”. De aceea: “Ieşiţi din mijlocul lor şi vă osebiţi, zice Domnul, şi de ce este necurat să nu vă atingeţi şi Eu vă voi primi pe voi. – 2 Corinteni 14, 17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button