X

SUA: Persoanele care refuză testarea Coronavirus nu vor mai avea voie să iasă din casă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La o conferința de presă din 12 mai, Guvernatorul Statului Washington, Jay Inslee, a prezentat planurile de urmărire a contactelor (contact tracing) în contextul infecțiilor cu Coronavirus. 

Întrebat ce se va întâmpla cu persoanele care refuza testarea pentru Coronavirus, a menționat că nu li se va permite să părăsească locuințele pentru a cumpăra necesități de bază, cum ar fi produse alimentare sau medicamente.
Va fi nevoie să apeleze la un prieten, membru al familiei sau chiar angajați ai statului.

Oare următoarea lege va spune că doar persoanele vaccinate vor avea voie să iasă din casa?

Declarația se poate viziona la Minutul 38:55.

https://www.facebook.com/156188051194984/videos/1166017117073245

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

22 comentarii

  1. OMS ,conduce toate tarile, ea impune totul, altfel tarile sunt sanctionate.
    Unele tari si Ungaria nu mai avea cazuri si vroia sa deblocheze tot dar OMS , a amenintat , ca toate tarile repornesc in acelasi timp, nu separat.
    Sportul oprit si altele , ca sa fie in rand cu trendul OMS, ca nu cumva sa-si dea seama oamenii ca este o prefecatorie.

  2. https://youtu.be/EVSbQLjNFcM

    Videoclip încărcat de Spiro Skoras, pe 7 mai 2020
    https://youtube.com/watch?v=NuToCqoRVHM
    SUA încep să implementeze ”Programul OMS de depistare a contacților”, și să-i scoată pe oameni cu forța din casă.

    Acest clip reprezintă o continuare a clipului ”Oficial OMS: A venit timpul să-i luăm pe bolnavi din casă”
    https://youtu.be/alO3gdXHhcY

    (transcriere)

    Salutare tuturor. Sunt Spiro. Mulțumesc că mă urmăriți.
    Înainte să începem, ceva foarte pe scurt: dacă nu ați ajuns încă pe canalul meu bitchute – o alternativă la Youtube, care nu cenzurează – vă rog să mergeți acolo. Am un sentiment că acest canal youtube nu mai rămâne mult. Linkul spre bitchute va fi subliniat în comentariul principal și în descriere.
    Să trecem direct la subiect: cu vreo trei săptămâni în urmă, am publicat raportul ”Oficial OMS: ”A venit timpul să-i scoatem pe oameni din case”; Iar grupul de lucru împotriva coronavirusului admite că umflă numerele”. Acest raport este o continuare la acela, unde arătam cum Michael Ryan – un oficial de rang înalt al OMS – a declarat că OMS (aflată în buzunarul lui Bill Gates) este de părere că autoritățile ar trebui să intre în casă și să scoată oameni de acolo. Asta a fost acum 3-4 săptămâni.

    Michael J. Ryan: ” … abilitatea nu numai de a izola cazuri, dar și de a detecta repede boala la contacți, și de a-i îndepărta pe contacți în caz că se îmbolnăvesc. Era o parte importantă a problemei.
    Acum folosesc aplicații mobile pentru asta, pentru a testa un asemenea sistem. Dar în Singapore, au făcut-o fără aplicații. Au făcut-o cu lucrători comunitari, lucrători din sistemul medical; vizitând casele, verificându-i pe oameni, verificând în fiecare zi starea lor de sănătate și întrebându-i: Cum vă simțiți ? Aveți febră ? Aveți tuse ? Dacă un contact dezvolta tuse sau febră, era luat imediat pentru a fi testat.
    Deci, da, avem nevoie de gadgeturi, ne ajută, dar ele nu sunt soluția. În acest moment, nu avem o alternativă pentru ceea ce pe vremuri numeam ”epidemiologie la firul ierbii”. Practicieni din sistemul medical, asistente, lucrători comunitari lucrând alături de comunitate pentru a detecta cazuri de infecție la nivel comunitar. Și persoana cu cel mai mare risc de îmbolnăvire este cea care a fost contact semnificativ al altui caz. În acest moment, în majoritatea locurilor din lume, datorită carantinei, transmisia virusului se realizează în general la nivelul casei, la nivelul familiei.
    Într-un anumit sens, transmisia virusului s-a mutat de pe stradă și a fost împinsă înapoi în cadrul familiilor.
    Acum, trebuie să mergem și să căutăm în familii pentru a-i găsi pe oamenii care ar putea fi bolnavi, să-i îndepărtăm și să-i izolăm într-un mod sigur și demn”.

    Acuma: știu că mulți oameni, în special din SUA, cred că așa ceva nu este posibil. Probabil aceeași oameni care credeau acum câteva luni că este imposibil să fie închise activitățile în toată țara. Oamenii nu se împăcau cu ideea, pentru că ”avem drepturi”. Acest lucru este spus în continuare și pe vremea carantinei.
    Pentru cei dintre voi care de-abia așteaptă ca guvernul să redeschidă activitățile – așa cum multe state au de gând să facă – amintiți-vă: ni se spune că nu ne vom întoarce la normal decât după ce apare un vaccin, și după ce planeta a fost vaccinată în mare parte. Acest lucru este spus de Bill Gates:

    Bill Gates: ”Deci nu e dreptul tău să ignori ce se întâmplă în această situație. În țările bogate, dacă lucrurile sunt făcute bine în următoarele luni, va exista posibilitatea să se deschidă activitățile. Dar, pentru majoritatea lumii, ”normalitatea” se întoarce numai după ce am vaccinat pe scară largă întreaga populație a globului”.

    Acuma, ni s-a spus și despre faptul că trebuie să ”îmbrățișăm” această nouă ”normalitate”.
    Un aspect al acestui nou ”normal” este ”depistarea contactelor”. Sună destul de normal, nu ? Sau cel puțin inofensiv. La fel cum ”Patriot Act” sună inofensiv, sau cum operațiunea ”Libertate irakiană” poate că a sunat bine pentru mulți oameni – în ciuda faptului că a fost un război de agresiune bazat pe minciuni, și a provocat moartea a mai mult de 1 milion de oameni. Dar ce mai contează ? Doar avea cuvântul ”libertate” în denumirea operațiunii …
    Dacă nu învățăm din trecut, suntem condamnați să-l repetăm. Doar pentru că ei folosesc un limbaj frumos, nu înseamnă că lucrul e bun.
    Ce este ”depistarea contactelor”, mai exact ? După guvernatorul statului New York, depistarea contactelor în combinație cu extinderea testării reprezintă un pilon al ordinului ”Stați acasă” modificat, pe care l-a emis acest stat. Scopul este să depisteze toți oamenii care ar fi putut fi expuși, să fie izolați rapid și testați. Cu alte cuvinte, statul nu se poate redeschide fără depistarea contacților. Chiar și așa, va fi un ordin ”Stați acasă” modificat. Nu înseamnă îndepărtarea în totalitate a restricțiilor. De aici ideea de ”noul normal”. ”Restricții limitate”.
    Cum vor implementa așa ceva ? După propriile lor spuse, California adună o armată de 20.000 de oameni. Numărul a crescut, de la știrile de acum o săptămână cu 10.000 de oameni. Aceștia vor fi antrenați ca ”detectivi ai bolii”, servind pe o perioadă între 6 și 12 luni. Abilitățile cerute variază de la introducerea de date, psihologie, la management de proiect, și intervenție la criză. Ei spun că statul face un lucru benefic comunității. În timp ce unii vor vedea asta ca pe un beneficiu adus comunității, alții o vor vedea ca pe noua poliție secretă. California va servi ca proiect-pilot în acest program, cu intenția de a-l extinde la nivel național. Va sluji ca model pentru întreaga țară. Ascultați voi înșivă ce spun oficialii din Districtul Ventura, Statul California:

    Dr. Robert Levin: ”Astăzi începem un program. E un program-pilot care cu siguranță se va extinde din ce în ce mai mult. Acesta e ”programul de depistare a contacților la nivel comunitar”.
    Depistarea contacților a mai fost făcută până acum. Contactul este o persoană care a fost expusă la cineva documentat de noi ca infectat cu covid. Când găsim pe cineva cu infecție covid, acei oameni sunt izolați imediat. Dar colaborăm cu ei pentru a afla și care sunt contacții lor. Din fericire – deoarece voi ați făcut o treabă atât de bună cooperând cu autoritățile și stând în case – înainte erau cel puțin 10 contacți pentru fiecare pacient. Acum, se pare că sunt numai doi, trei, sau patru.
    Nu e surprinzător. Deoarece mulți oameni au stat departe de ceilalți. Iar asta e o veste bună. Dar scopul acestui program este să cooptăm oameni.
    Vom începe cu 10 oameni. Apoi ne vom extinde la 50 sau chiar mai mulți, pe măsură ce programul crește. Pe măsură ce este nevoie și facem mai multă testare, vom găsi din ce în ce mai mulți oameni care au covid. Spun din nou: îi vom izola pe fiecare din ei și vom găsi pe toți contacții lor. Ne vom asigura că stau în carantină, și îi vom verifica în fiecare zi.
    Nu numai districtul nostru adună din ce în ce mai mulți oameni. Vor fi angajați mii de oameni ca ”investigatori de contact” în tot statul; acest lucru se întâmplă în multe alte state, poate chiar toate statele. Vom acorda instruire intensivă pentru acești oameni; nu numai antrenament pentru identificarea contacților, ci cum să o facă în mod uman. Realizăm e asemenea că, pe măsură ce găsim mai mulți contacți, unii din oameni vor avea probleme cu izolarea. De exemplu: într-o casă unde există numai o singură baie, și mai locuiesc acolo trei sau patru oameni care nu au infecție covid … nu vom putea lăsa acea persoană în casa ei. Fiecare persoană pe care o izolăm trebuie să aibe propria baie. Deci, vom muta astfel de oameni în alte tipuri de locuințe pe care le avem disponibile.”

    Spiro: Mi se pare mie, sau asta sună similar cu recomandările – sau poruncile – de acum o lună ale oficialului OMS ?
    Acuma, districtul s-a delimitat de aceste declarații pe pagina lor de facebook, ca răspuns la alte comentarii de genul: ”pot încerca, dar vor trebui să se lupte pentru asta”. Au spus că nu vor scoate pe oameni din case. Că vor procura soluții alternative pentru oamenii care nu se pot izola în propria casă (datorită felului în care trăiesc). Dau înapoi.
    Ați văzut unde merg lucrurile ? Nu ați auzit ce spuneau cu gura lor, că au de gând să-i scoată pe oameni din casă ? (presupun că împotriva voinței lor) Bine ați venit la ”noul normal”. Bine ați venit în vremea Covid-1984.
    Ne vom supune când se vor prezenta la ușa noastră ca să ne ia soția, sau copiii ? Până la urmă, o să-ți spună că ceea ce fac ei este pentru bine general. Cred că aveți o idee destul de clară care e părerea mea.
    Chiar în acest moment, există multe anunțuri online care caută ”investigatori covid”. Firmele private de securitate ”angajează urgent”. Vor ca oamenii să aibe experiență militară. Oferă un pachet salarial complet. Aceasta ar putea suna foarte tentant pentru milioane de oameni rămași fără loc de muncă, și care se străduiesc să pună mâncare pe masă. ”Alăturați-vă statului”. ”Intrați în armata covid-1984”. ”Pentru că plătim bine: 25 dolari pe oră.”
    Puteți să vă imaginați cum ar reacționa fondatorii acestei țări la un asemenea nivel de tiranie ? De aceea avem citate istorice, precum ” Libertate sau moarte” (Patrick Henry). Sau ”Copacul libertății trebuie udat din când în când cu sângele patrioților și tiranilor” (Thomas Jefferson).
    Ca să clarific un lucru: nu promovez violența. Dar lucrul pe care trebuie să-l știm este: care e limita ? Vaccinarea forțată ? Dar cum o să fie când îi vor ”dispărea” pe dizidenți ? Prin programul de depistare a contacților, finanțat de organizații precum Fundația Clinton (nici o surpriză aici).
    Nu e treaba mea să vă spun cum să gândiți sau ce să faceți. Tu ești cel care trebuie să ia acele decizii. Tot ce fac eu este să procur informația, să pun laolaltă piesele puzzle-lului. În acest fel, aveți o perspectivă alternativă cu privire la evenimentele în curs. Pentru că acum, în felul în care văd eu, avem o operațiune orchestrată, dinainte planificată, a cărei țintă suntem tu și eu, chiar acum. Ne țintesc chiar pe noi.
    Tirania bate la ușa noastră. Singura întrebare este : când, și cum vei răspunde.

  3. https://youtu.be/EVSbQLjNFcM

    Videoclip încărcat de Spiro Skoras, pe 7 mai 2020
    https://youtube.com/watch?v=NuToCqoRVHM
    SUA încep să implementeze ”Programul OMS de depistare a contacților”, și să-i scoată pe oameni cu forța din casă.

    Acest clip reprezintă o continuare a clipului ”Oficial OMS: A venit timpul să-i luăm pe bolnavi din casă”
    https://youtu.be/alO3gdXHhcY

    (transcriere)

    Salutare tuturor. Sunt Spiro. Mulțumesc că mă urmăriți.
    Înainte să începem, ceva foarte pe scurt: dacă nu ați ajuns încă pe canalul meu bitchute – o alternativă la Youtube, care nu cenzurează – vă rog să mergeți acolo. Am un sentiment că acest canal youtube nu mai rămâne mult. Linkul spre bitchute va fi subliniat în comentariul principal și în descriere.
    Să trecem direct la subiect: cu vreo trei săptămâni în urmă, am publicat raportul ”Oficial OMS: ”A venit timpul să-i scoatem pe oameni din case”; Iar grupul de lucru împotriva coronavirusului admite că umflă numerele”. Acest raport este o continuare la acela, unde arătam cum Michael Ryan – un oficial de rang înalt al OMS – a declarat că OMS (aflată în buzunarul lui Bill Gates) este de părere că autoritățile ar trebui să intre în casă și să scoată oameni de acolo. Asta a fost acum 3-4 săptămâni.

    Michael J. Ryan: ” … abilitatea nu numai de a izola cazuri, dar și de a detecta repede boala la contacți, și de a-i îndepărta pe contacți în caz că se îmbolnăvesc. Era o parte importantă a problemei.
    Acum folosesc aplicații mobile pentru asta, pentru a testa un asemenea sistem. Dar în Singapore, au făcut-o fără aplicații. Au făcut-o cu lucrători comunitari, lucrători din sistemul medical; vizitând casele, verificându-i pe oameni, verificând în fiecare zi starea lor de sănătate și întrebându-i: Cum vă simțiți ? Aveți febră ? Aveți tuse ? Dacă un contact dezvolta tuse sau febră, era luat imediat pentru a fi testat.
    Deci, da, avem nevoie de gadgeturi, ne ajută, dar ele nu sunt soluția. În acest moment, nu avem o alternativă pentru ceea ce pe vremuri numeam ”epidemiologie la firul ierbii”. Practicieni din sistemul medical, asistente, lucrători comunitari lucrând alături de comunitate pentru a detecta cazuri de infecție la nivel comunitar. Și persoana cu cel mai mare risc de îmbolnăvire este cea care a fost contact semnificativ al altui caz. În acest moment, în majoritatea locurilor din lume, datorită carantinei, transmisia virusului se realizează în general la nivelul casei, la nivelul familiei.
    Într-un anumit sens, transmisia virusului s-a mutat de pe stradă și a fost împinsă înapoi în cadrul familiilor.
    Acum, trebuie să mergem și să căutăm în familii pentru a-i găsi pe oamenii care ar putea fi bolnavi, să-i îndepărtăm și să-i izolăm într-un mod sigur și demn”.

    Acuma: știu că mulți oameni, în special din SUA, cred că așa ceva nu este posibil. Probabil aceeași oameni care credeau acum câteva luni că este imposibil să fie închise activitățile în toată țara. Oamenii nu se împăcau cu ideea, pentru că ”avem drepturi”. Acest lucru este spus în continuare și pe vremea carantinei.
    Pentru cei dintre voi care de-abia așteaptă ca guvernul să redeschidă activitățile – așa cum multe state au de gând să facă – amintiți-vă: ni se spune că nu ne vom întoarce la normal decât după ce apare un vaccin, și după ce planeta a fost vaccinată în mare parte. Acest lucru este spus de Bill Gates:

    Bill Gates: ”Deci nu e dreptul tău să ignori ce se întâmplă în această situație. În țările bogate, dacă lucrurile sunt făcute bine în următoarele luni, va exista posibilitatea să se deschidă activitățile. Dar, pentru majoritatea lumii, ”normalitatea” se întoarce numai după ce am vaccinat pe scară largă întreaga populație a globului”.

  4. (transcriere)
    (transcriere)

    Salutare tuturor. Sunt Spiro. Mulțumesc că mă urmăriți.
    Înainte să începem, ceva foarte pe scurt: dacă nu ați ajuns încă pe canalul meu bitchute – o alternativă la Youtube, care nu cenzurează – vă rog să mergeți acolo. Am un sentiment că acest canal youtube nu mai rămâne mult. Linkul spre bitchute va fi subliniat în comentariul principal și în descriere.
    Să trecem direct la subiect: cu vreo trei săptămâni în urmă, am publicat raportul ”Oficial OMS: ”A venit timpul să-i scoatem pe oameni din case”; Iar grupul de lucru împotriva coronavirusului admite că umflă numerele”. Acest raport este o continuare la acela, unde arătam cum Michael Ryan – un oficial de rang înalt al OMS – a declarat că OMS (aflată în buzunarul lui Bill Gates) este de părere că autoritățile ar trebui să intre în casă și să scoată oameni de acolo. Asta a fost acum 3-4 săptămâni.

    Michael J. Ryan: ” … abilitatea nu numai de a izola cazuri, dar și de a detecta repede boala la contacți, și de a-i îndepărta pe contacți în caz că se îmbolnăvesc. Era o parte importantă a problemei.
    Acum folosesc aplicații mobile pentru asta, pentru a testa un asemenea sistem. Dar în Singapore, au făcut-o fără aplicații. Au făcut-o cu lucrători comunitari, lucrători din sistemul medical; vizitând casele, verificându-i pe oameni, verificând în fiecare zi starea lor de sănătate și întrebându-i: Cum vă simțiți ? Aveți febră ? Aveți tuse ? Dacă un contact dezvolta tuse sau febră, era luat imediat pentru a fi testat.
    Deci, da, avem nevoie de gadgeturi, ne ajută, dar ele nu sunt soluția. În acest moment, nu avem o alternativă pentru ceea ce pe vremuri numeam ”epidemiologie la firul ierbii”. Practicieni din sistemul medical, asistente, lucrători comunitari lucrând alături de comunitate pentru a detecta cazuri de infecție la nivel comunitar. Și persoana cu cel mai mare risc de îmbolnăvire este cea care a fost contact semnificativ al altui caz. În acest moment, în majoritatea locurilor din lume, datorită carantinei, transmisia virusului se realizează în general la nivelul casei, la nivelul familiei.
    Într-un anumit sens, transmisia virusului s-a mutat de pe stradă și a fost împinsă înapoi în cadrul familiilor.
    Acum, trebuie să mergem și să căutăm în familii pentru a-i găsi pe oamenii care ar putea fi bolnavi, să-i îndepărtăm și să-i izolăm într-un mod sigur și demn”.

  5. Acuma: știu că mulți oameni, în special din SUA, cred că așa ceva nu este posibil. Probabil aceeași oameni care credeau acum câteva luni că este imposibil să fie închise activitățile în toată țara. Oamenii nu se împăcau cu ideea, pentru că ”avem drepturi”. Acest lucru este spus în continuare și pe vremea carantinei.
    Pentru cei dintre voi care de-abia așteaptă ca guvernul să redeschidă activitățile – așa cum multe state au de gând să facă – amintiți-vă: ni se spune că nu ne vom întoarce la normal decât după ce apare un vaccin, și după ce planeta a fost vaccinată în mare parte. Acest lucru este spus de Bill Gates:

    Bill Gates: ”Deci nu e dreptul tău să ignori ce se întâmplă în această situație. În țările bogate, dacă lucrurile sunt făcute bine în următoarele luni, va exista posibilitatea să se deschidă activitățile. Dar, pentru majoritatea lumii, ”normalitatea” se întoarce numai după ce am vaccinat pe scară largă întreaga populație a globului”.

    Acuma, ni s-a spus și despre faptul că trebuie să ”îmbrățișăm” această nouă ”normalitate”.
    Un aspect al acestui nou ”normal” este ”depistarea contactelor”. Sună destul de normal, nu ? Sau cel puțin inofensiv. La fel cum ”Patriot Act” sună inofensiv, sau cum operațiunea ”Libertate irakiană” poate că a sunat bine pentru mulți oameni – în ciuda faptului că a fost un război de agresiune bazat pe minciuni, și a provocat moartea a mai mult de 1 milion de oameni. Dar ce mai contează ? Doar avea cuvântul ”libertate” în denumirea operațiunii …
    Dacă nu învățăm din trecut, suntem condamnați să-l repetăm. Doar pentru că ei folosesc un limbaj frumos, nu înseamnă că lucrul e bun.
    Ce este ”depistarea contactelor”, mai exact ? După guvernatorul statului New York, depistarea contactelor în combinație cu extinderea testării reprezintă un pilon al ordinului ”Stați acasă” modificat, pe care l-a emis acest stat. Scopul este să depisteze toți oamenii care ar fi putut fi expuși, să fie izolați rapid și testați. Cu alte cuvinte, statul nu se poate redeschide fără depistarea contacților. Chiar și așa, va fi un ordin ”Stați acasă” modificat. Nu înseamnă îndepărtarea în totalitate a restricțiilor. De aici ideea de ”noul normal”. ”Restricții limitate”.

  6. Cum vor implementa așa ceva ? După propriile lor spuse, California adună o armată de 20.000 de oameni. Numărul a crescut, de la știrile de acum o săptămână cu 10.000 de oameni. Aceștia vor fi antrenați ca ”detectivi ai bolii”, servind pe o perioadă între 6 și 12 luni. Abilitățile cerute variază de la introducerea de date, psihologie, la management de proiect, și intervenție la criză. Ei spun că statul face un lucru benefic comunității. În timp ce unii vor vedea asta ca pe un beneficiu adus comunității, alții o vor vedea ca pe noua poliție secretă. California va servi ca proiect-pilot în acest program, cu intenția de a-l extinde la nivel național. Va sluji ca model pentru întreaga țară. Ascultați voi înșivă ce spun oficialii din Districtul Ventura, Statul California:

    Dr. Robert Levin: ”Astăzi începem un program. E un program-pilot care cu siguranță se va extinde din ce în ce mai mult. Acesta e ”programul de depistare a contacților la nivel comunitar”.
    Depistarea contacților a mai fost făcută până acum. Contactul este o persoană care a fost expusă la cineva documentat de noi ca infectat cu covid. Când găsim pe cineva cu infecție covid, acei oameni sunt izolați imediat. Dar colaborăm cu ei pentru a afla și care sunt contacții lor. Din fericire – deoarece voi ați făcut o treabă atât de bună cooperând cu autoritățile și stând în case – înainte erau cel puțin 10 contacți pentru fiecare pacient. Acum, se pare că sunt numai doi, trei, sau patru.
    Nu e surprinzător. Deoarece mulți oameni au stat departe de ceilalți. Iar asta e o veste bună. Dar scopul acestui program este să cooptăm oameni.
    Vom începe cu 10 oameni. Apoi ne vom extinde la 50 sau chiar mai mulți, pe măsură ce programul crește. Pe măsură ce este nevoie și facem mai multă testare, vom găsi din ce în ce mai mulți oameni care au covid. Spun din nou: îi vom izola pe fiecare din ei și vom găsi pe toți contacții lor. Ne vom asigura că stau în carantină, și îi vom verifica în fiecare zi.
    Nu numai districtul nostru adună din ce în ce mai mulți oameni. Vor fi angajați mii de oameni ca ”investigatori de contact” în tot statul; acest lucru se întâmplă în multe alte state, poate chiar toate statele. Vom acorda instruire intensivă pentru acești oameni; nu numai antrenament pentru identificarea contacților, ci cum să o facă în mod uman. Realizăm e asemenea că, pe măsură ce găsim mai mulți contacți, unii din oameni vor avea probleme cu izolarea. De exemplu: într-o casă unde există numai o singură baie, și mai locuiesc acolo trei sau patru oameni care nu au infecție covid … nu vom putea lăsa acea persoană în casa ei. Fiecare persoană pe care o izolăm trebuie să aibe propria baie. Deci, vom muta astfel de oameni în alte tipuri de locuințe pe care le avem disponibile.”

  7. Spiro: Mi se pare mie, sau asta sună similar cu recomandările – sau poruncile – de acum o lună ale oficialului OMS ?
    Acuma, districtul s-a delimitat de aceste declarații pe pagina lor de facebook, ca răspuns la alte comentarii de genul: ”pot încerca, dar vor trebui să se lupte pentru asta”. Au spus că nu vor scoate pe oameni din case. Că vor procura soluții alternative pentru oamenii care nu se pot izola în propria casă (datorită felului în care trăiesc). Dau înapoi.
    Ați văzut unde merg lucrurile ? Nu ați auzit ce spuneau cu gura lor, că au de gând să-i scoată pe oameni din casă ? (presupun că împotriva voinței lor) Bine ați venit la ”noul normal”. Bine ați venit în vremea Covid-1984.
    Ne vom supune când se vor prezenta la ușa noastră ca să ne ia soția, sau copiii ? Până la urmă, o să-ți spună că ceea ce fac ei este pentru bine general. Cred că aveți o idee destul de clară care e părerea mea.
    Chiar în acest moment, există multe anunțuri online care caută ”investigatori covid”. Firmele private de securitate ”angajează urgent”. Vor ca oamenii să aibe experiență militară. Oferă un pachet salarial complet. Aceasta ar putea suna foarte tentant pentru milioane de oameni rămași fără loc de muncă, și care se străduiesc să pună mâncare pe masă. ”Alăturați-vă statului”. ”Intrați în armata covid-1984”. ”Pentru că plătim bine: 25 dolari pe oră.”
    Puteți să vă imaginați cum ar reacționa fondatorii acestei țări la un asemenea nivel de tiranie ? De aceea avem citate istorice, precum ” Libertate sau moarte” (Patrick Henry). Sau ”Copacul libertății trebuie udat din când în când cu sângele patrioților și tiranilor” (Thomas Jefferson).
    Ca să clarific un lucru: nu promovez violența. Dar lucrul pe care trebuie să-l știm este: care e limita ? Vaccinarea forțată ? Dar cum o să fie când îi vor ”dispărea” pe dizidenți ? Prin programul de depistare a contacților, finanțat de organizații precum Fundația Clinton (nici o surpriză aici).
    Nu e treaba mea să vă spun cum să gândiți sau ce să faceți. Tu ești cel care trebuie să ia acele decizii. Tot ce fac eu este să procur informația, să pun laolaltă piesele puzzle-lului. În acest fel, aveți o perspectivă alternativă cu privire la evenimentele în curs. Pentru că acum, în felul în care văd eu, avem o operațiune orchestrată, dinainte planificată, a cărei țintă suntem tu și eu, chiar acum. Ne țintesc chiar pe noi.
    Tirania bate la ușa noastră. Singura întrebare este : când, și cum vei răspunde.

  8. Articole:
    Legea Congresului nr. 6666 – Depistarea tuturor contacților:
    https://congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text?r=2&s=1
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fcongress.gov%2Fbill%2F116th-congress%2Fhouse-bill%2F6666%2Ftext%3Fr%3D2%26s%3D1

    Coronavirus: despre armata în creștere de detectivi covid din Zona Portului (Bay Area din San Francisco):
    https://mercurynews.com/2020/05/06/coronavirus-inside-the-bay-areas-growing-army-of-disease-detectives/
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fmercurynews.com%2F2020%2F05%2F06%2Fcoronavirus-inside-the-bay-areas-growing-army-of-disease-detectives%2F

    Un district din California urmează să-i scoată pe pacienții covid din case pe baza ”situației locative” – îi va plasa în ”alte tipuri de găzduire”:
    https://zerohedge.com/health/california-county-will-move-covid-19-patients-homes-based-living-situation-will-place-other
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fzerohedge.com%2Fhealth%2Fcalifornia-county-will-move-covid-19-patients-homes-based-living-situation-will-place-other

    Fundația Clinton ia în discuție crearea unei armate de ”investigatori covid” pentru a monitoriza cetățenii bolnavi:
    http://thejewishvoice.com/2020/04/clinton-foundation-discusses-creating-army-of-contact-tracers-to-monitor-citizens-who-had-covid-19/
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fthejewishvoice.com%2F2020%2F04%2Fclinton-foundation-discusses-creating-army-of-contact-tracers-to-monitor-citizens-who-had-covid-19%2F

    Fundațiile Bloomberg alocă 10.5 miliarde dolari pentru depistarea contacților:
    http://philanthropynewsdigest.org/news/bloomberg-philanthropies-commits-10.5-million-for-contact-tracing
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fphilanthropynewsdigest.org%2Fnews%2Fbloomberg-philanthropies-commits-10.5-million-for-contact-tracing

    Se caută ofițer covid-19 pentru aplicarea distanțării sociale – se cere experiență militară:
    https://indeed.com/viewjob?jk=53b95e3624728b5d&from=appshareios&from=mobRdr&dupclk=0&utm_source=%2Fm%2F&utm_medium=redir&utm_campaign=dt
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Findeed.com%2Fviewjob%3Fjk%3D53b95e3624728b5d%26from%3Dappshareios%26from%3DmobRdr%26dupclk%3D0%26utm_source%3D%252Fm%252F%26utm_medium%3Dredir%26utm_campaign%3Ddt

    Covid-1984: Tehnologia de recunoaștere facială va fi utilizată pentru a combate răspțndirea globală a virusului:
    https://activistpost.com/2020/05/cv-1984-facial-recognition-technology-to-be-used-to-combat-spread-of-virus-globally.html
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Factivistpost.com%2F2020%2F05%2Fcv-1984-facial-recognition-technology-to-be-used-to-combat-spread-of-virus-globally.html

    Oficial OMS: ”A venit timpul să-i luăm pe bolnavi din casă”; Grupul de luptă împotriva coronavirusului recunoaște că umflă numerele:
    https://activistpost.com/2020/04/who-official-its-time-to-remove-people-from-their-homes-covid-task-force-admits-inflated-numbers.html
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Factivistpost.com%2F2020%2F04%2Fwho-official-its-time-to-remove-people-from-their-homes-covid-task-force-admits-inflated-numbers.html

  9. “Azi, 12 mai 2020, am fost cu soția mea în B., la cumpărături. Am ajuns și la un mare magazin – nu îi dau numele, din motivele evidente la finalul acestei mărturii – de unde voiam să iau niște hârtie xerox (o cantitate mai mare, pentru o tipografie ortodoxă).

    Nu am mască și nici nu voi purta. Dar aici „regulile” erau altele: la ușă stătea un nene mai în vârstă, cu un halat pe el, cu mască pe gură, și lua temperatura (la frunte), cu un aparat mic, pe care scria Baby.

    Am intrat, iar când a vrut să îmi ia temperatura, l-am refuzat politicos. Atunci m-a poftit afară.

    I-am spus că luarea temperaturii este un act medical, iar Constituția României îmi garantează dreptul de a accepta sau a refuza orice act medical care se dorește a mi se aplică de o altă persoană. Iar eu refuz, fără scandal, cu calm și cu respect, fără înjurături și fără jigniri.
    L-am întrebat pe nenea cu termometrul de bebeluși dacă este medic sau asistent medical.

    Mi-a spus – de dincolo de mască – că nu.

    Deci am argumentat că nici nu are calificarea necesară pentru vreun act medical, așa că mă simt constrâns de cererea lui și, în calitate de om liber, nemascat, refuz să dau curs cererii lui.

    A apărut dintr-un birou de lângă ușă un domn cam la 55 de ani, care s-a recomandat a fi șeful pazei. I-am spus același lucru.

    Acesta a recitat aceeași poezie. I-am replicat: de ce acum când ați venit la mine și v-ați apropiat la mai puțin de un metru de mine, stați cu masca doar pe bărbie, nici pe gură, nici pe nas?

    De ce nu aveți mănuși în mâini? Înseamnă că nici dvs nu credeți în acest reguli.

    Replica lui: sunt camere de filmat și nu vrem să ne pierdem locul de muncă. I-am spus că îi respect opinia și decizia, însă și eu am dreptul de a decide liber pentru mine.

    Mi-a arătat din nou ușa pe care intrasem, spunând că sub nicio formă nu voi intra în acel magazin pentru cumpărături.

    Acum vine partea interesantă…

    Am spus că accept refuzul lor, dar am dreptul să fac o reclamație. Cu greu mi-au dat un formular (după ce am amenințat că chem poliția, căci este dreptul meu de cetățean să fac o reclamație), am trecut toate datele și am specificat și o adresă de mail, specificând că vreau – conform legii – un răspuns scris trimis pe mail, în maxim 30 de zile. De ce? Pentru a putea folosi răspunsul lor apoi în justiție. Ei nu știau dacă eu glumesc sau vorbesc serios.

    Oricum, tonul meu era de stâncă, cu ajutorul Domnului!

    Trece pe lângă mine un cumpărător, care strigă la mine de după mască: de unde știm noi că nu sunteți infectat? Și eu sunt „creștin” (a specificat că este penticostal, deci nici vorbă de creștinism, ăștia sunt de toată groaza – să îi vezi când se „roagă”, cum îi scutură „duhul”, cu bolboroseli și alte manifestări „divine”, te apucă groaza) și totuși port mască și permit să mi se ia temperatura, a zis uitându-se cu silă la reverenda mea preoțească.

    Eu i-am spus că nu l-am acuzat de nimic, nu l-am jignit cu nimic, am dreptul să hotărăsc pentru mine, iar pe chipul meu singurul semn care îl voi pune este Sfânta Cruce.

    Instantaneu, s-a topit penticostalul din peisaj când a auzit de Cruce. Să fie sănătos!

    Mi-am scris reclamația, am cerut cu respect o copie xerox și dau să plec. Între timp, cât am scris, am fost flancat de un alt membru al echipei de pază, un băiat de treabă, cu care am și discutat despre măști, pandemie, dr. Rashid Buttar, sistem imunitar, marcare izotopică.

    Așa, între două cuvinte… Știa de toate, era de acord cu ce am spus eu, dar mi-a spus că regulile magazinului astea sunt.

    I-am explicat că nu poate un magazin sau orice magazin să facă ce reguli vrea, Constituția României este una și aceeași, obligatorie pentru toți cetățenii ei. M-a întrebat ce voi face din 15 mai?

    I-am spus că așa cum m-am îngrădit de mersul la Kaufland vreme de ani de zile pentru că susțin Untold-ul, așa pot trăi liniștit fără supermarket-uri, însă la libertatea mea nu renunț cu niciun chip.

    Când să plec, îmi spune: haideți cu mine, să vă faceți cumpărăturile!
    Păi nu mi-ați spus că nu pot intra? Am făcut și reclamație…

    Puteți intra, cu mine sunteți în siguranță!

    Aici am vrut să ajung. Oricum în marele magazin cam toți clienții stăteau în interior fără mască, deci „a fi în siguranță” nu se refera că se lua cineva de mine sau că mă pocnea că nu am mască.

    Purtasem deja cu acest agent discuția că virusul acesta nou este ceva mort, că nu sare precum iepurele și că distanța de 1, 5 m are legătură cu identificarea și urmărirea din satelit.

    Ce a vrut el să spună, în inocența lui de om cu rate, cu chirie, cu familie etc?

    Că dacă sunt cu el virusul ipotetic nu sare nici de pe mine pe el, nici de pe el pe mine, nici de pe mine pe alții… Fain, nu?

    Am ajuns la casă (după ce aproape tot timpul a ținut mâna pe capătul coșului meu de cumpărături, probabil ca virusul… să nu îndrăznească nicio mișcare), am plătit, m-a condus la ușă, unde mi-a zis: dacă tot ați rezolvat ce aveați de cumpărat, nu vă răzgândiți cu reclamația aceea?

    I-am spus: pentru că ați fost un interlocutor atât de agreabil și m-ați „păzit” de viruși, este datoria mea de onoare să nu vă las mâhnit.

    Am scos copia reclamației, am făcut-o bucăți și am aruncat-o în coș.

    Am adăugat: să considerați ce s-a întâmplat azi aici între noi ca o biruință a Adevărului!

    A plecat capul și a zis: da.
    I-am spus la plecare: sper data viitoare când mai vin – probabil după „epoca mascaților” – să vă văd și nasul și gura.

    Și-a dat masca jos de pe chip, mi-a zâmbit, avea un chip tânăr minunat, mi-a spus cum îl cheamă și… să ne vedem sănătoși. A încheiat cu cuvintele: „vă salut cu tot respectul, părinte!”

    1. Este unul din preotii ingraditi de erezia ecumenismului, il conosc in mod personal. Am tinut sa evidentiez acest mic amanunt pentru a nu se crea vreo confuzie. Este unul din preotii caterisiti pentru ca s-au opus ecumenismului legiferat in Creta. Atitudinea lui m-a intarit si atunci(imediat dupa Creta) si acum cand nu s-a “dat legat”(testat termic). Dumnezeu sa-i ocroteasca familia!

    1. Daca s-au implinit cele bune cu adevarat, atunci revenim la normal, dar dupa cum ne spun ei ca normalul nu va mai fi ca inainte, asta inseamna ca lupta (pentru LIBERTATE) de abia incepe.
      S-au indreptat lucrurile in tara? Daca da, atunci intram in normalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button