X

COINCIDENȚĂ? 14 mai 1948 – înființarea statului Israel. 14 mai 1948 – 10 000 de arestări în România

Image result for the establishment of the Jewish state
Proclamarea infiintarii Israelului citita de David ben Gurion (Marxist). Tabloul de sus e al fondatorului sionismului, Theodor Herzl

1)    Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Israel În urma adoptării planului de împărțire a Palestinei din 1947 al Organizației Națiunilor Unite, pe data de 14 mai 1948, odată cu expirarea Mandatului britanic pentru PalestinaDavid Ben-Gurion, președintele Organizației Sioniste și al Agenției Evreiești pentru Palestina, a proclamat independența Statului Israel în cadrul liniilor de împărțire teritorială cuprinse în deciziaONU[11][12].

2)    Miscarea legionara a fost unica pe mapamond, indiferent cat s-ar stradui marionetele sa puna un semn egal intre aceasta si nazism sau fascism.

3)    Parintele Justin Parvu vorbea despre 10 000 arestari in noaptea de 14 – 15 mai 1948

Parintele amintea de evreul Davidovici. De evreii Teohari Georgescu si Ana Pauker citim in articolul Prigoana împotriva tinerilor legionari de pe fericiticeiprigoniti:

In noaptea de 14/15 mai 1948 au avut loc masive arestări ale unor membri aparţinând Mişcării Legionare ori Frăţiilor de Cruce. Această acţiune de amploare s-a desfăşurat pe tot cu­prinsul ţării. Ea s-a derulat concomitent în marile oraşe, la ora stabilită. Factorul surpriză a făcut ca mulţi legionari să nu se poată ascunde la rude sau prieteni. Martor al drama­ticelor evenimente, fostul deţinut politic Traian Popescu susţine, după aproape şase decenii, într-o discuţie cu Gabriel Stănescu, că numeroasele arestări s-au făcut potrivit unui plan dinainte stabilit, conform Ordinului nr. 5 al lui Teohari Georgescu din 13 mai 1948. Organele de ordine şi Siguranţa au întocmit din vreme tabele nominale cu persoanele care trebuiau să fie reţinute în acea nouă „noapte comunistă a Sfântului Bartolomeu”. Potrivit aceluiaşi, „s-au alcătuit echipe speciale formate din trei persoane. Şeful echipei era de regulă agent al Siguranţei Statului, organism încă în func­ţiune. El a primit un plic închis conţinând adresele celor care urmau să fie arestaţi, dar nu avea voie să-l deschidă înainte de plecare”.

La rândul său, părintele Gheorghe Calciu, la vremea aceea student la Medicină, notează în nişte însemnări con­fiscate de Securitate că „arestările au început în ziua de 15 mai. Era o acţiune masivă, spectaculoasă, desfăşurată pe în­treaga ţară şi după un plan minuţios stabilit. Teohari Georgescu, ministrul de Interne şi Ana Pauker şi-au calculat lovi­tura cu sânge rece. Securitatea [Siguranţa – n. n.] întocmise vreme de peste trei ani dosarele tuturor grupărilor care pro­liferau în ţară şi al tuturor indivizilor periculoşi […] Comu­niştii, care fuseseră o simplă fracţiune a Internaţionalei co­muniste, suplineau lipsa totală de popularitate prin forţă şi violenţă. Nici nu exista altă cale […]. Teohari Georgescu şi consilierii lui s-au servit de vechea poliţie, care deţinea şi informaţiile despre Mişcarea Legionară, dar şi unele date compromiţătoare despre membrii Partidului Comunist, date care puteau fi folosite la nevoie împotriva oricui”.

Comuniştii au utilizat şi Siguranţa Statului. Membrii ei, dar şi poliţiştii, respectiv jandarmii în mare parte, au dovedit în acei ani tulburi exces de zel în favoarea noilor autorităţi prosovietice, în speranţa menţinerii lor pe posturile deţinute şi înainte de 6 martie 1945. Când şi-au format ca­drele necesare proprii, comuniştii români nu numai că i-au alungat din posturile respective, dar i-au aruncat, după pro­cese sumare, în închisori şi lagăre.

Dumitru Bacu susţine în excelenta sa lucrare dedicată „fenomenului Piteşti” că „organele de ordine publică au reţi­nut o mie de studenţi din centre universitare – Bucureşti, Iaşi şi Cluj”.

În schimb, un alt deţinut politic, Grigore Dumitrescu, considera într-o carte publicată la Munchen în limba româ­nă, acum mai bine de trei decenii, că avem de a face cu cinci mii de tineri studenţi arestaţi. Părintele Gheorghe Calciu – Dumitreasa, care a trăit acele momente cumplite, susţine în­tr-o discuţie amplă cu Monahul Moise de la Mănăstirea Oaşa, că atunci, în mai 1948, „au fost peste zece mii de arestaţi”.

La rândul său, tânărul avocat buzoian Nicolae (Nicu) Păun afirmă în memoriile sale, publicate după aproape cinci decenii, că „în noaptea de 14/15 mai 1948, în toată ţara s-au făcut masive arestări. Duba neagră, devenită celebră, funcţi­ona fară întrerupere în cursul nopţii, după procedee necu­noscute până atunci. Sunt informaţii că în Buzău fuseseră arestate cam 60-70 de persoane din toate categoriile sociale: muncitori, ţărani, intelectuali’.

Un alt martor al acestor evenimente dramatice, Cornel Drăgoi, notează în însemnările sale, tipărite după decembrie 1989, că noaptea respectivă a fost „cea mai celebră a Se­curităţi!, când au arestat pe toţi elevii şi studenţii care erau în evidenţa lor ca legionari […]. în satul Olaru [lângă Călăraşi – n. n.], unde mă găseam, erau douăzeci şi patru. Într-o şoapte i-au luat pe toţi”.

Aflat şi el printre miile de reţinuţi, scriitorul şi eseistul Dan Lucinescu descrie în cartea sa de rememorări aceste clipe de coşmar astfel: „Tot ce a fost frumos şi nobil a fost călcat în picioarele hâde de cel mai monstruos fenomen al istoriei comunismului bolşevic. Pericolul morţii întinse aripa neagră asupra miilor de tineri care erau legaţi de tradiţiile poporului”.

Nu peste multă vreme va începe procesul de reeducare a tinerilor arestaţi şi azvârliţi în Gulagul românesc.

(Constantin I. Stan – Crucea reeducării)

Ce treaba au evreii cu comunismul?

Personalitati si organizatii: LEON TROTSKY (LEV DAVIDOVICH BRONSTEIN)

Sfantul Nicolae al II-lea Romanov, ultimul tar al Rusiei, ucis de un pluton de executie condus emblematic de catre evreul Iacov Iurovski

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Evreul LAVRENTI BERIA – cel mai mare calau din istorie. Incarnarea terorii comuniste, artizanul gulagurilor. A ordonat masacrul celor peste 15.000 de ofiţeri polonezi de la Katyn. Un obsedat sexual cu accente de sadism

Prof. dr. Adrian BOTEZ: „Cum poți deveni antisemit… și anticomunist”

Evreul GENRIKH YAGODA, fondatorul GULAGULUI

Si n-a fost doar in Rusia:

Personalitati si organizatii: KARL MARX

Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DISPARITIA BANILOR CASH / Conducatori: EVREI. Ce rol a jucat … ADOLF HITLER?

REVOLUTIA BOLSEVICA DIN UNGARIA condusa de EVREUL BELA KUN a fost zdrobita de ARMATA ROMANA

Cat despre Romania:

Un text plin de evrei, scris de Vladimir Tismaneanu, despre Valter Roman (Ernest Neuländer), tatal lui Petre Roman

PIERRE MOSCOVICI, EVREUL ce l-a facut presedinte pe Francois Hollande in Franta. Detalii esentiale despre STRAMOSII LUI BOLSEVICI din Romania. Cum lucreaza ILLUMINATI in Romania, lucreaza si in Franta …

HOLOCAUSTUL EVREILOR IMPOTRIVA ROMANILOR: Evrei in structurile de decizie ale statului român. Din culisele reale ale istoriei

Evreul MIHAIL ROLLER, bestia din spatele lui Gheorghe Gheorghiu- Dej

Foto: evreica ANA PAUKER in revista TIME din 20 septembrie 1948 – “CEA MAI PUTERNICA FEMEIE DIN LUME”

Personalitati si organizatii: SILVIU BRUCAN (SAUL BRUCKNER)

Iata si o lista a autorilor din umbră ai fenomenului Piteşti:

Soarta intrusilor si a tortionarilor

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sionism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. Hristos a înviat! Cineva a fost scanat o singură dată și îi pare foarte rău…. M-a întrebat dacă a fost marcat izotopic, sau, dacă și-a pierdut mântuirea..
  Ce să-i răspund!? Va rog sa ma luminați..
  .

  1. Adevarat a Inviat! Nu inteleg de ce sa se creada ca daca a fost scanat odata a fost neaparat si marcat izotopic pierzandu-si mantuirea?!… Dupa sfintii parinti trebuie evitat lucrul acesta dar nu cred ca trebuie sa deznadajduiasca persoana respectiva sub nici un motiv si nici sa se mai gandeasca la asta. Cred ca cel mai bun lucru de facut este sa ne lasam in voia Domnului, sa credem in Dansul si sa ne spovedim la un duhovnic dreptslavitor ca sa aflam tamaduire…Sa ma iertati sper sa ajute …

 2. Masoneria bolsevica, iudeo-masonii au fost implicati in lovitura de stat din 1989, si Iliescu a fost in fruntea lor, si de 30 de ani tot iudeo-masonii ne-au distrus tara si au furat-o bucata cu bucata. Dovada este discursul in fata masoneriei de aici: https://www.galilei.hu/sajto/roman.html#speech

  https://www.galilei.hu/sajto/roman.html

  „In the evening, the foreign delegations, together with the members of the Supreme Council of Romania, were invited to Cotroceni Presidential Palace, where the President of Romania, Ion Iliescu, received them. In his speech, President Iliescu spoke of the role of Masonry in the world and its particular importance in the development of modern Romania. The guests appreciated the insights of President Ion Iliescu who, at the beginning of the 1990s, recognized the vital role of Freemasonry in the process of the democratization and the development of Romania.”

 3. Cerem interzicerea implementării și dezvoltării rețelei 5G în România

  15 mai in strada2020-05-14 06:25:38
  Pe 15 mai românii ies în stradă pentru deMASCArea pLandem1ei, revendicarea drepturilor și pedepsirea orchestratorilor care au încălcat constituția.

  Curtea Constituțională Română a dat verdictul: Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă sunt constituționale în măsura în care acțiunile și măsurile dispuse pe durata stării de alertă nu vizează restrângerea exercițiului unor drepturi sau a unor libertăți fundamentale. Curtea a statuat că actul normativ care restrânge/afectează drepturi și libertăți fundamentale ale cetățenilor sau instituții fundamentale ale statului cade în sfera interdicției prevăzute de art.115 alin.(6) din Constituție.

  Manifestul zilei de 15 mai se află aici și cere dovezi clare cu privire la veridicitatea pandemiei, a cifrelor din statisticile oficiale, a modului de testare și a cauzei reale ale deceselor anunțate în ultimele 2 luni. De asemenea, cere pedepsirea tuturor celor care se fac părtași la încălcarea constituției României și abuzarea românilor, precum și la dezinformarea cu privire la pandemia de COVID-19.
  Manifestul mai cere anularea tuturor acordurilor semnate de România cu 0MS, organizație finanțată de Bill Gates și alți filantropi ale căror interese private le impune abuziv la nivel global.

  Până în acest moment, s-au anunțat evenimente în București, Cluj Napoca, Brașov și Sibiu.

  Fiecare om liber este un lider! Nu așteptați să-și însușească NIMENI vocea voastră! Revendicați-vă puterea personală! Uniți-vă și apărați-vă drepturile! Dacă nu o vom face acum, nu ni le va da nimeni înapoi. Oamenii din toată lumea sunt deja în stradă împotriva acestei demagogii și a limitării drepturilor fundamentale.

  Gata cu mafia din politică, massmedia centrală și instituțiile publice! #ToatePartideleAceeașiMizerie

  Ne vedem in 15 mai!

  STOP 5G ROMÂNIA

  Să ne organizăm strategic în demersuri civice și juridice pentru stoparea tehnologiei 5G în România!2020-04-05 19:35:28

 4. TERMOSCANERELE SAU NOUĂ NORMALITATE…PERMANENTĂ! UN PERICOL URIAȘ DE SUPRIMARE A LIBERTĂȚILOR!
  +++Ludovic Orban „măsurile de distanțare socială trebuie să fie permanente ca măsură preventivă pentru noi valuri de pandemii care cu siguranță vor urma, trebuie să fim în permanentă pregățiți”+++
  Aceste termoscanere pentru care se alocă sume uriașe de la bugetul UE dar și de la bugetele statelor vor fi instalate la toate instituțiile publice, inclusiv la bănci. De asemenea, toate corporațiile se vor dota cu aceste termoscanere,inclusiv hypermarkets și farmaciile.
  Treptat, „termometrizarea” obligatorie a saloanelor de îngrijire-înfrumusețare și a stomatologiilor va fi înlocuita cu termoscanere că și obligație stabilite de guverne. La fel se va întâmplă și cu magazinele de cartier sau piețele agro-alimentare.
  ===În concluzie,oriunde veți intră pentru a va procura bunuri și servicii veți fi obligați spre„binele umanității” să fiți scanați de aparate dotate cu inteligențăartificială care pentru început va vor lua doar febra și recunoașterea facială,apoi inteligență artificială va avansa până la a va prelua și alte informații cum ar fi CNP, codul de bare prin izotopi și laser sau nano-cipul pe care îl veți primi prin vaccinarea obligatorie===
  Veți fi scanați că niște „vite” oriunde veți circula, nu veți avea dreptul să munciți, să cumpărați sau să vindeți, nu veți avea dreptul de îngrijire medicală dacă nu treceți prin termoscanere.
  Pericolul este că aceste termoscanere fac parte din „nouă normalitate”, odată instalate ele vor fi pentru totdeauna, sigur multe „vite” nu s-au gândit la asta.
  PLANUL GLOBAL DE VACCINARE
  Extrem de perfid cu voință voastră veți acceptă vaccinarea! Și iată cum vor proceda! Nu e nevoie acum de o lege a vaccinarilor obligatorii! Va fi regulă sau lege, cei care au temperatura peste 37 grade vor intră în „sistemul de alertă”!
  Dacă ați citit regulile făcute de Iohannis și „guvernul lui”, cei depistați cu temperaturipeste 37 grade nu au dreptul de a munci, de a merge la frizer sau coafor sau la stomatologie!
  Veți fi trimiși acasă cu recomandarea de a merge la spital și a va rezolva „problema” (dacă ați trecut prin „termometrizare”) sau veți fi preluați de un echipaj de poliție „sanitară”
  (dacă ați trecut prin termoscanere) și conduși „în siguranță și cu demnitate” spre unități specializate de „control epidemologic”.
  Acolo veți intră pe protocolul COVID-19, adică veți fi obligați să faceți testele. Până la aflarea rezultatelor testelor veți fi izolați în acele „spitale de carton” sau corturi ISU. Dacă testele ies pozitive veți rămâne în carantină sub pază poliției „sanitare”, care se va prelungi până ce testele vor ieși negative.
  Dar iată cum veți„scapa” de această corvoadă! Testele vor ieși „cam pozitive” de fiecare dată dacă aveți temperatura de peste 37 grade și ți se va propune „silențios” să semnezi ceea ce se numește „planul global de vaccinare” pentru a fi imediat
  eliberat! Veți scapă de „cartoane” și „corturi” dar nu veți mai scapă de vaccinare!
  Peste 50% din populație va ieși pozitivă datorită temperaturilor peste 37 grade (acesta este planul), chiar dacă eșți sănătos la o temperatura între 37.00 și 37.50! Veți semna „planul global de vaccinare” dacă vreți să va întoarceți imediat la muncă sau acasă.
  După ce se face numărul, peste 50% și populația României a semnat acel „plan global de vaccinare” prin care veți scapă de temperaturile „anormale” nu va mai fi nevoie de lege pentru a fi obligați să va vaccinați regulat după cum va stabili „comitetul
  de alertă națională”!
  +++Pentru a nu va reîntoarce în carantină, veți accepta planul global de vaccinare (care va intră mai târziu în aplicare), asta e toată mega-înșelătoria cu termoscanerele și „spitalele de carton” ori „corturile de campanie”!+++
  +++Nu veți putea scapă de termoscanere care vor fi permanente și peste tot, scurtul timp pe care îl mai aveți este să nu mai cumpărați de la hypermarkets și să mergeți la magazine mici ori la piețe până nu vor fi obligate și acestea „să se doteze”!+++
  NU VA DAȚI SEAMA CĂ TREPTAT SAU PAS CU PAS VA VEȚI PIERDE TOATE DREPTURILE PRIN ACEASTĂ MEGA-ÎNȘELĂTORIE PUSĂ ÎN APLICARE DE OCULTĂ MONDIALĂ NUMITĂ COVID-19!
  VEȚI TRĂI PERMANENT CU „VIRUSUL” DE ACEEA RESTRICȚIILE VOR FI PERMANENTE, VI SE VA INOCULA CĂ ESTE „NOUĂ NORMALITATE”.

  Şi ca nimeni să nu poată să cumpere sau să vândă, fără numai cel ce are semnul sau numele fiarei sau numărul numelui ei. Aici este înţelepciunea. Cel ce are minte, socotească numărul fiarei, pentru că numărul omului este. Şi numărul ei: 666.

 5. Pompiliu Diplan: distanţarea socială e o mascaradă! Un sistem criminal ne omoară cu zile!
  https://www.youtube.com/watch?v=EalYQi-Yd1c

  Avem o mascaradă cu privire la distanţarea socială – soluţiile autorităţilor sunt împotriva celor mai elementare legi de bun simţ şi de statistică.

  Un asimptomatic e un vaccin ambulant!

  Circul oamenilor care cădeau pe stradă în China a fost o operaţiune psihologică! Nu am mai revăzut astfel de imagini în Spania, Italia, Statele Unite!

  Presa se comportă ca un aparat militar!

  Totul este despre isteria controlului! A controlului populaţiei.

  E o societate de nebuni care-şi va pierde toate libertăţile, nu va fi democratică câtuşi de puţin!

  Un interviu realizat de regizorul Constantin Ghiţă pentru Fundaţia Ortodoxă Ieromonah Arsenie Boca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.