X

Bill Gates controlează statisticile mondiale despre Coronavirus și totodată recomandă cartea: “Cum să minți folosind statisticile”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cele mai importante instituții media din lume (BBC, CNN, The Washington Post, CNBC, The Guardian, Vox) cât și cele mai cunoscute universități din lume (Harvard, Stanford, Berkeley, Cambridge, Oxford) folosesc datele statistice pregătite de agenția Our World in Data www. ourworldindata.org, finanțată de Bill and Melinda Gates Foundation.

Totodata Our World in Data furnizează și statisticile oficiale la nivel mondial despre impactul COVID-19.

Interesant este că Bill Gates recomandă pe site-ul sau gatesnotes.com o carte numită “Cum să minți folosind statisticile”, care descrie modul în care datele statistice pot fi analizate și prezentate astfel încât să poate servi interesele celor care le produc, în felul acesta ne descoperă modul în care numărul de morți Coronavirus este manipulat.

https://www.gatesnotes.com/Books/How-to-Lie-with-Statistics

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. EXCLUS !nu locuesc.prin rautati in el.
   ci chiar el este un diavol imbracat.in piele de om . Cred ca in curind UN OM DE STIINTITA va fi capabil sa construiasca un DISPOZITIV prin care sa depisteze DRACII PROPRIUZIS de OAMENI ,coordonati si FOLOSITI de sefii lor draci imbracati in piele de om .
   NICI UN OM POSEDAT DE DRACI NU ESTE COERENT in istoria omenirii la nivel national,si astia pot la nivel international?sa fim seriosi .
   HITLER ,STALIN ,NERO etc. cei in care locuiau dracii ,din cind in cind mai aveau si apucaturi umane .
   acum la nivel mondial de.la” omul” NR1 pina la scara.SAPTE in piramida toti sint DIAVOLI PROPRIUZISI ,din acest motiv au putut sa actioneze pe intreaga planeta la unison intr-un timp record ,fara sa se.CONTRAZICA .
   OAMENII din sunordinea lor toti execita ORDINELE IMTOCMAI fara sa.clipeasca.,pentru ca STIU CA EI SI FAMILIILE LOR DISPAR INTR-O CLIPITA direct in fundul iadului de.vii.DEDUCTIA este beton !
   IAR LUI CIOLACU NU I S-A FACUT RAU DIN INTIMPLARE !
   SA FIM.CITOVI !CRED ca is-a arata si fata lui dracu cind i-a iminat hirtia sa o citeasca .TOTUL E MASCARADA extrem de precis controlata de minti TELEPATICE ,dracesti .

   E un exercitiu simplu de gindire ,niciodata.inte-un popor nu a existat o COMANDA EXECUTATA INTOCMAI DE TOTI OAMENII ,fara sa existe tradatori ,gicacontra .
   SI ACUM POT TOTI LA UNISON ,si inclusiv pe BISERICILE ORTODOXE au aparut 5G?

   1. Sau o fi primit un 5G / psihotronică-n freză, pățit vreun AVC sau epilepsie, plată de la Domnul sau cum ziceau în comentarii, blestemele poporului. Ori vrăjeală / opoziție controlată, ori e un idiot util, ori e încârdășit și complice, informat până-n măduvă. Din moment ce se instalează scannere peste tot și 5G-ul încălzește și sufocă, stârnește simptome de corona (https://youtu.be/YvlaytcltDk), e ușor să scoți pe oricine din schemă, în văzul tuturor chiar. Valabil și pentru ID-ul din telefon care bipăie pe radar la fiecare metru pe care îl faci. Deranjezi și sistemul de recunoaștere facială pe care tocmai l-a achiziționat România te-a prins la pâine în colț de stradă sau bancomat vizavi de antenă ? Nu-i nimic, stai așa. La fel și pentru întâlnirile / protestele “ilegale”/ spontane. Se adună mii să urle împotriva vaccinării obligatorii și foametei, abuzurilor, amenzilor și pierderii drepturilor fundamentale ale omului în stat și fața lui Dumnezeu ? Nu respectă normele de distanțare socială ? Dar ia uite cum se sufocă live câteva zeci printre ei (pe bune, și alții prin isterie). Gata, toți în carantină, și Doamne ferește să nu fie tabere de concentrare în hale și hangare / supermarketuri, containere, puncte de intervenție în forță majoră cu armata pe străzi, practic gulaguri / lagăre medicale FEMA ca-n state, cum se zvonește, cu tot cu gropi în care să “deșerți” trupurile celor care n-au acceptat sclavia test-vaccin-cip și i-au omorât ventilatorul pe care au fost puși, frica, isteria sau procedura medicală cu însăși tratamentul intenționat eronat / OMiS. Să vedem dacă idioții utili mai glorifică atunci restrângerea de drepturi, libertăți și abuzurile comise, online și mai ales la fața locului pe pielea lor.

    https://www.youtube.com/watch?v=RzRKIBePN-4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button