X

Trump: „Coronavirusul va dispărea și fără vaccin.”

Trump: „Coronavirusul va dispărea și fără vaccin.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Credeați că doar în România se dezbate vaccinarea obligatorie? Nicidecum. America este chiar în acest moment divizată de o dezbatere similară, care îl are în frunte chiar pe președintele țării, Donald Trump.
Trump este de părere că virusul Covid-19 va dispărea și fără descoperirea unui vaccin.

„Simt că în cazul vaccinurilor este la fel ca și în cazul testelor: acesta va dispărea fără un vaccin”, a spus Donald Trump. „O să dispară și, sperăm, după o perioadă de timp, nu va mai fi printre noi.

„Au apărut viruși sau gripe și au încercat să găsească vaccin dar nu au găsit niciodată un vaccin”, a mai spus președintele. „Și au dispărut de la sine. Nu au mai apărut niciodată. Virușii mor și ei, ca orice altceva.”

De cealaltă parte a baricadelor, liderul grupului american care se ocupă de Covid-19, Dr. Anthony Fauci, îl contrazice pe președinte. Acesta a insistat în nenumărate declarații că virusul nu va dispărea de la sine și că trebuie găsit un vaccin. Mai mulți guvernatori americani au susținut ideea, spunând că țara nu se va întoarce la normal până când populația nu va fi vaccinată, poziție pe care o menține și premierul canadian, Justin Trudeau. Acesta a recunoscut că ia în considerare vaccinarea obligatorie a populației.

Iar aceste poziții controversate au stârnit o adevărată furtună în Statele Unite. O petiție împotriva vaccinării obligatorii, lansată de LifeSite News, a devenit virală, strângând peste 100.000 de semnături în doar câteva zile.

Partea cea mai îngrijorătoare este că în disperarea asta încurajată de media și de mai multe figuri publice, oamenii de știință responsabili pentru acest vaccin sar pași importanți din dezvoltarea sa. Se discută și se încurajează testarea acestui vaccin repede pe voluntari umani „ca el să poată ajunge mai repede la populație”. Însă câtă încredere putem avea într-un vaccin făcut pe genunchi?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

    1. Trump are dreptate că nu e nevoie de vaccin. Vaccinul ucide omenirea.
      Trump e un patriot adevărat.

      1. Sa se vaccineze la care le este frica ca fara acest vaccin vor muri nu au decît, pe corpul meu doar eu si Dumnezeu e stapîn.

    2. President Trump Says He Will Mobilize Military To Distribute COVID-19 Vaccine

      https://www.youtube.com/watch?v=eeLQuwa8ssc

      Da, referitor la bipolaritatea lui notorie. Sper să joace șah cu ăștia și să fie Q, să îi prindă pe ultima sută și să abandoneze planul. Sper să fie fentă, cacealma să scoată cârtițele. pentru că altfel își pune o țară întreagă în cap, chiar întreaga lume.

  1. Cititi psalmul 82 timp de 7 zile consecutive, de 3 ori pe zi, Bunul si Slavitul Dumnezeu sa ii opreasca degrab pe ucigasi, deci si vaccinatorii

  2. TRUMP are o poziție verticală, mai pune o frană. Ce poate să facă el intre atâția mameluci?

  3. Din moment ce specialiști nu au depistat de unde provine acest virus,cum poti să-i sti antidotul? Adica vaccinul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button