X

Guvernul American recunoaște: Vaccinurile împotriva COVID-19 pot accentua efectele negative ale infecției

Dr. Anthony Fauci – principalul expert al bolilor infecțioase în cadrul grupului de lucru pentru Coronavirus de la Casa Albă, cât și Director al NIH (Institutul Național pentru Combaterea Alergiilor și Bolilor Infecțioase) – a oferit Americii un scurt avertisment, în timp ce a depus mărturie înaintea Congresului cu privire la consecințele grăbirii producției de vaccinuri pentru COVID-19.

„Trebuie să avertizez că există și posibilitatea unor consecințe grave,  anumite vaccinuri pot de fapt amplifica efectele negative ale infecției”, a spus el. „Marea necunoscută este eficacitatea vaccinului. Dacă va fi eficace sau nu și care vor fi efectele pe termen lung”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
CipuriSănătateVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. Aceste termoscanere pentru care se alocă sume uriașe de la bugetul UE dar și de la bugetele statelor vor fi instalate la toate instituțiile publice, inclusiv la bănci. De asemenea, toate corporațiile se vor dota cu aceste termoscanere, inclusiv hypermarkets și farmaciile.
  Treptat, „termometrizarea” obligatorie a saloanelor de îngrijire-înfrumusețare și a stomatologiilor va fi înlocuita cu termoscanere că și obligație stabilite de guverne. La fel se va întâmplă și cu magazinele de cartier sau piețele agro-alimentare.
  În concluzie,oriunde veți intra pentru a va procura bunuri și servicii veți fi obligați spre„binele umanității” să fiți scanați de aparate dotate cu inteligențăartificială care pentru început va vor lua doar febra și recunoașterea facială,apoi inteligență artificială va avansa până la a va prelua și alte informații cum ar fi CNP, codul de bare prin izotopi și laser sau nano-cipul pe care îl veți primi prin vaccinarea obligatorie
  Veți fi scanați că niște „vite” oriunde veți circula, nu veți avea dreptul să munciți, să cumpărați sau să vindeți, nu veți avea dreptul de îngrijire medicală dacă nu treceți prin termoscanere.
  Pericolul este că aceste termoscanere fac parte din „nouă normalitate”, odată instalate ele vor fi pentru totdeauna, sigur multe „vite” nu s-au gândit la asta.
  PLANUL GLOBAL DE VACCINARE
  Extrem de perfid cu voință voastră veți acceptă vaccinarea! Și iată cum vor proceda! Nu e nevoie acum de o lege a vaccinarilor obligatorii! Va fi regulă sau lege, cei care au temperatura peste 37 grade vor intră în „sistemul de alertă”!
  Dacă ați citit regulile făcute de Iohannis și „guvernul lui”, cei depistați cu temperaturi peste 37 grade nu au dreptul de a munci, de a merge la frizer sau coafor sau la stomatologie!
  Veți fi trimiși acasă cu recomandarea de a merge la spital și a va rezolva „problema” (dacă ați trecut prin „termometrizare”) sau veți fi preluați de un echipaj de poliție „sanitară”
  (dacă ați trecut prin termoscanere) și conduși „în siguranță și cu demnitate” spre unități specializate de „control epidemologic”.
  Acolo veți intră pe protocolul COVID-19, adică veți fi obligați să faceți testele. Până la aflarea rezultatelor testelor veți fi izolați în acele „spitale de carton” sau corturi ISU. Dacă testele ies pozitive veți rămâne în carantină sub pază poliției „sanitare”, care se va prelungi până ce testele vor ieși negative.
  Dar iată cum veți„scapa” de această corvoadă! Testele vor ieși „cam pozitive” de fiecare dată dacă aveți temperatura de peste 37 grade și ți se va propune „silențios” să semnezi ceea ce se numește „planul global de vaccinare” pentru a fi imediat eliberat! Veți scapa de „cartoane” și „corturi” dar nu veți mai scapă de vaccinare!
  Peste 50% din populație va ieși pozitivă datorită temperaturilor peste 37 grade (acesta este planul), chiar dacă eșți sănătos la o temperatura între 37.00 și 37.50! Veți semna „planul global de vaccinare” dacă vreți să va întoarceți imediat la muncă sau acasă.
  După ce se face numărul, peste 50% și populația României a semnat acel „plan global de vaccinare” prin care veți scapă de temperaturile „anormale” nu va mai fi nevoie de lege pentru a fi obligați să va vaccinați regulat după cum va stabili „comitetul
  de alertă națională”!
  +++Pentru a nu va reîntoarce în carantină, veți accepta planul global de vaccinare (care va intră mai târziu în aplicare), asta e toată mega-înșelătoria cu termoscanerele și „spitalele de carton” ori „corturile de campanie”!+++
  +++Nu veți putea scapă de termoscanere care vor fi permanente și peste tot, scurtul timp pe care îl mai aveți este să nu mai cumpărați de la hypermarkets și să mergeți la magazine mici ori la piețe până nu vor fi obligate și acestea „să se doteze”!+++
  NU VA DAȚI SEAMA CĂ TREPTAT SAU PAS CU PAS VA VEȚI PIERDE TOATE DREPTURILE PRN ACEASTĂ MEGA-ÎNȘELĂTORIE PUSĂ ÎN APLICARE DE OCULTĂ MONDIALĂ NUMITĂ COVID-19!
  VEȚI TRĂI PERMANENT CU „VIRUSUL” DE ACEEA RESTRICȚIILE VOR FI PERMANENTE, VI SE VA INOCULA CĂ ESTE „NOUĂ NORMALITATE”.

 2. Da, anumite vaccinuri (nu toate!) pot de fapt amplifica efectele negative ale infecției. Acelea nu vor fi bune și vor fi retrase. Se merge pe mai multe piste, este un pericol real și de aceea testele sunt importante. Nu știu cum se face testarea. Probabil trebuie găsiți voluntari care sa riște. Știe cineva?
  Nu trebuie să ignorăm diferența dintre un vaccin bine verificat și unul făcut în grabă. Și Boeing s-a grăbit sa scoată modelul 737 MAX și doua avioane s-au prăbușit dar nu a fost lansata o campanie generala împotriva avioanelor. Asa e și cu vaccinurile și cu orice altceva. Graba strică treaba

  1. Păcătosule,
   Nu-ți înțeleg supărarea!
   La ora asta, NU mai există vaccinuri bune sau rele…toate-s într-un fel…cu metale grele, țesuturi ADN, nano-drăcării, etc….și tu ești revoltat!
   Pe cine? Pe ce?!
   Ai citit mesajul lui Dadale?
   Ăla trebuie să te îngrijoreze!

 3. Dupa parerea mea cred ca cea mare inselatorie din istorie este aceasta democratie. Hoax-ul cu aterizarea pe luna este o glumita pe langa acest milenium hoax al democratiei. In zilele noastre se vede cel mai bine cum promisiunile de inceput ale democratiei pica una cate una in timp ce noi ne pierdem libertatile constitutional garantate la fel, una cate una, exact ca foitele de ceapa. Cand se va duce si ultima foita de ceapa o sa inceapa toti sa planga dar cred ca va fi prea tarziu! Si ce frumos a inceput totul, ambalat in poleiala stralucitoare, drepturi egale pentru toti fara diferente sociale, totul pentru popor etc , fara acea monarhie atat de ticaloasa care lua si pielea de pe oameni. Libertate, fraternitate , egalitate ! Frumoasa lozinca ,nu? Si a tinut pentru vreo 200 de ani si un pic. Deh, minciuna are picioare destul de scurte. Monarhia totusi a avut o viata mai lunga, cateva milenii si mai era si un sistem ingaduit de catre insusi Dumnezeu. Stau si ma intreb cateodata de ce le-o fi stat evreilor monarhia in gat? Doar ei insisi au declarat ca il au doar pe Cezar de imparat?!!! Sa se fi saturat si de acesta intre timp ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.