X

Primarul din New York începe testarea și monitorizarea tuturor cetățenilor în contextul Covid-19

Primarul Bill De Blasio (twitter)

NEW YORK CITY – Vineri, primarul Bill De Blasio le-a oferit newyorkezilor și lumii o privire asupra modului în care ar putea opri coronavirusul, permițând mai multor persoane să trăiască ceva mai aproape de viața normală. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O nouă echipă se va ocupa de testarea coronavirusului și urmărirea contactului între persoane din New York, numită Test and Trace Corps, o parte din NYC Health + Hospitals.

„Cu fiecare resursă la dispoziție, mutăm munții pentru a testa și urmări fiecare cetățean al New York”, a spus de Blasio. “COVID-19 ne-a provocat în moduri în care nu am crezut niciodată posibil, dar nu depășește ingeniozitatea orașului nostru.”

Testele pozitive vor duce la urmărirea și izolarea tuturor persoanelor care au fost în contact cu cetățenii New York-ului declarați pozitivi COVID-19.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Măi TRUMP!
    Ce faci, DORMI?!
    Ce mai ții sataniștii ăia prin OMS?
    Dă cu ei de-a dura…ÎN DIRECT!
    Datorită lor, întreții starea asta de omorâre a oamenilor ÎN MASĂ!

    1. Nu era Trump cu sioniștii ? Opoziție controlată. Nu-mi plac neam bipolaritatea și vrăjeala lui, și privirea de varan. Deși au fost bune anumite decizii și reacții, că toți care cred și speră în epurarea democrației îi urmăresc fiecare mișcare. Oricât de prototip american ar fi de om presupus integru și realizat (cu toate fentele de rigoare) conștientizez că trebuie să fie vulpe dacă vrea să scoată cârtițele dar tot le face treaba, mai în ezitări, sughițuri și amânări temporare, tot acolo se ajunge.

  2. Nu credem ca Trumpvpoate sa miste-n front. Joaca precum i se canta, ca si ursul! Altfel sfarsitul isteriei(pandemiei) era aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button