X

Israel: Se răscoală rabinii? Îl acuză pe Netanyahu că dorește microciparea în masă a populației

Premierul israelian Benjamin Netanyahu îl vizitează pe Rabinul șef al Migdal Ha’Emek, rabinul Yitzchak Dovid Grossman la Migdal Haemek

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a pornit un mare scandal luni seara, în urma unei conferințe de presă, în care a prezentat noile măsuri de combatere a coronavirus din reglementările Ministerului Sănătății. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asta pentru că în timpul discursului său, el a făcut aluzie la ideea de a instala senzori de distanță pe copii, care să genereze semnale sonore atunci când se apropie de oameni.

Cunoscutul Rabin Amnon Yitzchak, care are mii de adepți în Israel, a declarat că ar dori să dezvăluie ce este în spatele declarației lui Netanyahu. El a acuzat primul ministru că nu este sincer și menționează că un al doilea val epidemic este deja planificat: “Bibi, te prefaci ca nu știi că este totul planificat – un al doilea val (de coronavirus) ca să forțeze vaccinul.”

Rabinul Yitzchak remarcă, de asemenea, că discursul lui Netanyahu dovedește că tehnologia despre care a vorbit primul ministru există deja și că guvernul israelian intenționează să o utilizeze. Rabinul, de asemenea, presupune că afirmația lui Netanyahu se va traduce prin „microcipuri și senzori, pentru a controla populația și a-i înrobi”.

Rabinul Yitzchak concluzionează că planul este de a forța pe toți să se vaccineze și, dacă refuză, vor deveni criminali. “Scopul este pregătirea generațiilor viitoare pentru proiectul lui Bill Gates. ”

„De ce atunci când gripa, care a ucis mult mai mulți oameni, nu v-ați asigurat niciodată ca oamenii să nu o răspândească?”. Rabinul a spus că Netanyahu este membru al Consiliului pentru Relații Externe (n.t. organizația masonică CFR).

Un alt rabin, rabinul Daniel Asor, de la Institutul Yanar din Ierusalim, a dat și un răspuns aspru la declarația spunând:

Netanyahu a depășit orice limită. El va instala un senzor în fiecare persoană din Israel și va începe cu copiii din școli și grădinițe.

Referindu-se la povestea biblică a lui Esau care vinde dreptul său de prim născut lui Iacob, Rabin Asor a adăugat:

„Practic, Netanyahu a vândut națiunea Israel Guvernului Shadow (Guvernul Mondial din Umbră) pentru un blid de linte”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

 1. La accesarea din România, ortodoxinfo.net redirecționează către ortodoxinfo.ro, site blocat.
  La accesarea prin proxy, ortodoxinfo.net merge, iar ortodoxinfo.ro redirecționează către .net.
  Atât sunt de disperați politicienii! În realitate, există un singur partid: PCR! Chiar așa este!

   1. Mai baieti ,chiar asa ….
    A fi comunist iseamna a avea NISTE PRINCIPII SI O CULTURA VASTA.NU FITECE PROST POATE FI NUMIT COMUNIST .CEAUSESCU A FOST SINGURUL COMUNIST IN ROMANIA dar el a fost un GENIU NATIV si un AUTODIDACT care procesa INFORMATIA cu viteza 5G .
    ROMANIA nu a avut niciodata nici.INTELECTUALI democrati .liceanu plesu,patavievici,SORA ,astia sint niste pirliti de securisti bolsevici .
    ACestia toti care au pus mina pe ROMANIA dupa.1990 sint niste SECURISTI REPETENTI SI ANALFABETI care la fel ca si CEAUSEASCA care iubea securistii si-au cumparat U N DULAP de DIPLOME ca in.cazul in care le rod soarecii pe unele sa ramina din destul.celelalte .Oricum nu stiu ce reprezinta ele ,ca.si CEAUSEASCA .
    DIFERENTA DRAMATICA e ca CEAUSEASCA era si DESTEAPTA NATIV ,,pe cind astia TOTI ,CU ILESCU IN FRUNTE SI CU TOT FSN-ul fost si prezent si viitor sint PROSTI DE BUBUIE NATIV .
    NOROC cu dracu care ii calareste si care ii conduce la propriu si asa sint si ei SMECHERI .TICALOSI ….
    IN REST VAI NOUA pe ce miini ne-am lasat tara.

    1. Fereste-te de generalizari, ca sa fii la adapost de replici dure !!!
     Si lasa deoparte cliseele fiindca sint toxice !!!

     1. EXCLUS! @ vlad tepes
      GINDIREA MAJORITATII este.cea.care.stabileste concluziile mele si se poate vedea cu ochiul liber si daca esti orb se SIMTE ,si daca esti NESIMTIT ,o traiesti la geu
      Nu exista nici un CLISEU in GINDURILE MELE ,ci doar PURUL ADEVAR pornind din cinismul si ticalosia celor care IMPROPRIU SE NUMESC COMUNISI ,DEMOCRATI ,CAPITALISTI ,niciuna din aceste CONCEPTE IDEOLOGICE aplicindu-se pe treitoriu romanesc incepind cu anul 1979. ACEL AN ESTE infintarea regimului FASCIST IN ROMANIA ,cmergind vu pasi marunti spre iad,azi atingind.fundul lui prin SECURISTII ANALFABETI de ieri si azi ,ACELEASI NEAMURI DE TICALOSI CRIMINALI ..
      Daca nu stii ce este UN COMUNIST,documenteaza-te !
      Dar.de CONCLUZIILE MELE DREPTE se sesizeaza CEI AFLATI IN CAUZA ,care sint CRIMINALIII,TRADATORII si COZILE DE TOPOR ale neamului romanesc,incepind cu CRIMINALUL NATIONAL ,SECURISTUL dezertor PACEPA incepind cu anul 1979 de la fuga lui IN OCCIDENTUL SATANIST 100%(UE+SUA). si pina azi ,FARA EXCEPTIE ,SECURISTII care conduc neamul romanesc din rau in mai rau ,organizati exact de el ,sub patronajul AGENTURILOR .
      Azi ajungind.pe FUNDUL IADULUI. (spiritual si material )CU
      UN POPOR IN MAJORITATE SATANIST SI ANALFABET cu orice conducator de la nivel macro pina la nivel micro .
      EXCEPTIILE sint INVIZIBILE ,INODORE,INCOLORE SI
      INSIPIDE .
      din pacate…

    2. Traim intr-un simulator statal fabricat la mijlocul secolului XIX de masoni … stat de drept securist banditesc …. si asta explica totul … securistii si sclavii europei si lumii.

    3. DACĂ TĂCEAI, NU TE-AI FI DAT DE GOL! ORICE TÂMPIT POATE VORBI DRSPRE INTELIGENȚĂ, CÂTĂ VREME IRICE DTAC DE CREDE DUMNEZEU ȘI IRICE NEBUN UN GENIU! SHALOM, ȘI ÎNAPOI ÎN CHIBUȚUL TĂU!

 2. Se pare ca atunci cand era cu .RO site-ul vostru era permanent atacat cu ceva pentru ca DOAR pe ortodox info.ro procesoarele si memoria de la 2 PC -uri diferite intrau in saturatie , iar totul mergea destul de greu – ca si cum platforma voastra ar fi cerut foarte multe resurse de la sistemul unui utilizator..
  Acum pe ortodoxinfo.net vad ca au disparut problemele acelea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE