X

Congresul American: Proiect de Lege nr.6666 pentru testarea Covid-19, urmărirea contactelor dintre persoane și multe altele

Foto: Camera Reprezentanților

La 1 mai 2020, a fost introdus proiectul de lege H. R. 6666 în Camera Reprezentaților SUA (House of Representatives). Acest proiect de lege urmează să autorizeze Secretariatul pentru Sănătate și Serviciilor Umane să acorde subvenții entităților eligibile să efectueze teste diagnostice pentru COVID-19, precum și activități conexe, cum ar fi urmărirea persoanelor în contextul coronavirus, prin unitățile mobile de sănătate și, după caz, la reședințele persoanelor fizice și în alte scopuri.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acest proiect de lege, în cazul în care va deveni lege, va oferi posibilitatea legală pentru a intra în locuințe și de a cere efectuarea unui test dacă se dovedește că ai întâlnit vreo persoană pozitivă pentru COVID-19.

Totodată telefoanele sunt urmărite pentru a determina dacă ai fost în apropierea oricui s-a dovedit pozitiv Covid-19.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Brothers of the Planet, together we are stronger and we will succeed, God is with us because we want to save others who have not yet understood the danger! ❤️??? AMEN!

  Frati ai Planetei, impreuna suntem mai puternici si vom reusi, Dumnezeu este cu noi pentru ca vrem sa-i salva si pe ceilalti care nu au inteles inca pericolul! AMIN! ❤️??? AMIN!

 2. nu cred ca vor reusii americanii au o constitutie de acum peste 400 de ani aproape neschimbata in care legea spune ca americanul este liber fara restrangeri si stapan la el in casa avand dreptul sa se apere armat de orice asupritor

  1. Diavolii romani de pe facebook au cenzurat acest link! S-A INTORS COMUNISMUL ROMANI! TREBUIE IESIT CU TOPOARELE LA EI! DACA AVEAM ARME CA AMERICANII, ACUM LE PUTEAM FOLOSI! NU II OMOARA NIMENI PE DIAVOLII ASTIA?

   Această pagină nu este disponibilă
   Este posibil ca linkul pe care l-ai accesat să nu fie valid sau ca pagina să fi fost ştearsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button