X

Cenzurați Washington Times, dacă puteți: Isteria coronavirusului – „O uriașă farsă pusă la cale de mass-media… alarmând americanii până într-acolo, încât aceștia au contribuit voluntar la închiderea economiei – o greșeală care va avea efecte pentru cel puțin un deceniu”

Felul in care presa a prezentat si continua sa prezinte pandemia de coronavirus nu este altceva decat „o uriasa farsa”, sustine site-ul conservator WashingtonTimes.com, adaugand ca mass-media i-au prostit pe americani pana intr-acolo, incat acestia si-au inchis singuri afacerile, contribuind la o criza economica din care Statele Unite cu greu vor putea iesi in urmatorul deceniu. Articolul este relevant si pentru Romania, unde reactia mediatica a fost tot exagerata, autoritatile autohtone neprecupetind niciun efort sa sufoce economia in numele asa-zisei lupte impotriva pandemiei.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Intr-o analiza publicata marti, 28 aprilie 2020, cotidianul The Washington Times – apropiat de presedintele SUA Donald Trump – atrage atentia ca numarul mortilor de pana in acel moment nu este de natura sa aseze actuala pandemie nici macar pe aceeasi treapta cu o gripa sezoniera. Astfel, autorul articolului – Joseph Curl (foto), jurnalist cu o cariera de peste 30 de ani – invoca gripa din 2017-2018, care a secerat peste 80.000 de oameni in SUA. Trebuie spus ca pana la momentul publicarii articolului, COVID-19 facuse 56.749 de victime printre americani. O saptamana mai tarziu (adica marti, 5 mai 2020), numarul mortilor din SUA se cifreaza la 69.680.

De asemenea, Washington Times denunta si isteria Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care a profetit numere de zeci de ori mai mari ale mortilor de coronavirus.

Traducerea integrala a articolului (pe care il gasiti aici in original) o puteți citi pe Lumea Justiției.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Slava Domnului ca mai apar voci care sa spuna adevarul si din America, tara psihopatilor Gates si Fauci.

  2. Totul este la indigo, în toată lumea se întâmplă acelasi fenomen. Este ceva incredibil și neomenesc.

  3. Nu contează rata mortalității, mica sau mare, contează ca au murit 70.000 in SUA si peste 130.000 in Europa. Si asta e doar inceputul, in 2 luni. In urmatorii 2 ani, cand toata lumea va face boala vor muri probabil milioane. Oamenii sunt speriati, nu vor sa moara. E usor sa zici ca e o farsă virusul, dar pentru cei care au murit si familiile acestora nu e o farsă. E crudul adevar, se moare.

    1. 1. Se moare din cauza comorbiditatilor in peste 80% din cazuri. Sunt destule cazuri in care moare aceeasi persoane de mai multe ori, in mai multe tari.
      2. Rata mortalitatii este de sub 6%, avand in vedere ca foarte multi sunt asimptomatici, iar asta este masura gravitatii acestei boli.
      Nu te mai lasa dusa de spusele din mass media cu statisticile lor ipotetice.

    2. Atunci hai sa nu mai iesim din casa ca se moare. Sa nu mai mergem la munca sa nu mai mancam sa nu mai conducem sa nu mai facem absolut nimic doar ca sa reducam mortalitatea cu 0.00001 la suta. Din prisma domniei tale nu mai avem ce conduce masini pentru ca mortalitatea e mult prea mare. Hai sa lasam fricile astea si sa traim cat o fi de trait. Si daca e sa murim sa murim dem nu ca sobolanii piti prin nu stiu ce cotloane sa mai castigam o zi din mizerabila noastra existenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button