X

Coronavirus în Marea Britanie: Pașapoarte de sănătate disponibile în câteva luni

Sursa Foto: theway. co.uk

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Firmele IT discuță cu miniștrii britanici despre crearea pașapoartelor de sănătate pentru a ajuta britanicii să se întoarcă în siguranță la muncă, folosind testarea coronavirusului și recunoașterea facială.

Biometria facială ar putea fi utilizată pentru a ajuta la furnizarea unui certificat digital – uneori cunoscut sub numele de pașaport de imunitate – care să demonstreze care dintre muncitori au avut Covid-19, ca o posibilă modalitate de a ușura impactul asupra economiei și a întreprinderilor de la distanțarea fizică continuă chiar și după ce măsurile actuale de carantină sunt relaxate.

Compania din Marea Britanie, Onfido, care este specializată în verificarea identităților oamenilor folosind biometrie faciale, a prezentat guvernului planuri detaliate și este implicată într-o serie de negocieri despre ceea ce ar putea fi derulat în toată țara.


Cum funcționează pașaportul de sănătate:

 Folosind aplicația de pe telefon realizează o poză a feței și a cărții de identitate. Aplicația verifică cele două elemente și poate detecta dacă buletinul de identitate este falsificat.

  1. Folosind aplicația de pe telefon realizează o poză a feței și a cărții de identitate. Aplicația verifică cele două elemente și poate detecta dacă buletinul de identitate este falsificat.
  2. Realizează un test antigen sau de anticorpi pentru a stabili dacă ai avut coronavirus sau ești imun.
  3. La locul de muncă deschide aplicația și realizează o poză a feței. Aplicația va genera un cod QR. Acest cod este scanat de recepționist care va putea confirma daca sunteți sau nu imun.
  4. Angajatul de la recepție verifică dacă fotografia dumneavoastră coincide cu imaginea prezentată în aplicație. Dacă identitatea dumneavoastră este verificată și aveți și imunitatea necesară atunci puteți intra la locul de muncă

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button