X

Coronavirus în Marea Britanie: Pașapoarte de sănătate disponibile în câteva luni

Sursa Foto: theway.co.uk

 

Firmele IT discuță cu miniștrii britanici despre crearea pașapoartelor de sănătate pentru a ajuta britanicii să se întoarcă în siguranță la muncă, folosind testarea coronavirusului și recunoașterea facială.

Biometria facială ar putea fi utilizată pentru a ajuta la furnizarea unui certificat digital – uneori cunoscut sub numele de pașaport de imunitate – care să demonstreze care dintre muncitori au avut Covid-19, ca o posibilă modalitate de a ușura impactul asupra economiei și a întreprinderilor de la distanțarea fizică continuă chiar și după ce măsurile actuale de carantină sunt relaxate.

Compania din Marea Britanie, Onfido, care este specializată în verificarea identităților oamenilor folosind biometrie faciale, a prezentat guvernului planuri detaliate și este implicată într-o serie de negocieri despre ceea ce ar putea fi derulat în toată țara.


Cum funcționează pașaportul de sănătate:

 Folosind aplicația de pe telefon realizează o poză a feței și a cărții de identitate. Aplicația verifică cele două elemente și poate detecta dacă buletinul de identitate este falsificat.

  1. Folosind aplicația de pe telefon realizează o poză a feței și a cărții de identitate. Aplicația verifică cele două elemente și poate detecta dacă buletinul de identitate este falsificat.
  2. Realizează un test antigen sau de anticorpi pentru a stabili dacă ai avut coronavirus sau ești imun.
  3. La locul de muncă deschide aplicația și realizează o poză a feței. Aplicația va genera un cod QR. Acest cod este scanat de recepționist care va putea confirma daca sunteți sau nu imun.
  4. Angajatul de la recepție verifică dacă fotografia dumneavoastră coincide cu imaginea prezentată în aplicație. Dacă identitatea dumneavoastră este verificată și aveți și imunitatea necesară atunci puteți intra la locul de muncă

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
GlobalizareMedicamenteVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.