X

Vaccinarea Bill Gates lasă paralizați 496.000 de copii în India

Sursa Foto: humansarefree. com

Medicii indieni dau vina pe Gates pentru o epidemie devastatoare cauzată de o polio-tulpină dintr-un vaccin, care a paralizat 496.000 de copii între 2000 și 2017 [ download pdf ]. În 2017, guvernul indian a retras schema de vaccinare Gates, iar rata de paralizie polio a scăzut brusc.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Promițând eradicarea poliomielitei cu o finanțare de 1,2 miliarde de dolari, Gates a preluat controlul Consiliului Consultativ Național al Indiei (NAB) și a introdus 50 de vaccinuri poliomielitice (de la doar 5 inițial) pentru fiecare copil care să fie efectuate până la vârsta de 5 ani.

În 2017, Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut cu reticență că explozia globală de poliomielită este predominant cauzată de o tulpină de vaccin, ceea ce înseamnă că provine din programul de vaccinuri Gates.

Cele mai înspăimântătoare epidemii din Congo, Filipine și Afganistan sunt toate legate de vaccinurile Gates. Până în 2018, ¾ de cazuri globale de poliomielită proveneau din vaccinurile Gates.

În 2014, Fundația Gates a finanțat teste de vaccinuri HPV experimentale, dezvoltate de GSK și Merck, pe 23.000 de fete tinere din provinciile indiene îndepărtate.

Aproximativ 1.200 au avut efecte secundare severe, inclusiv tulburări autoimune și infertilitate.

Șapte au murit. Investigațiile guvernului indian au acuzat că cercetătorii finanțați de Gates au comis încălcări etice grave: presarea fetelor din satul vulnerabil, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzarea îngrijirii medicale a fetelor afectate.

Cazul se află acum la Curtea Supremă de Justiție a țării.

În 2010, Fundația Gates a finanțat un proces pentru un vaccin GSK experimental împotriva malariei, ucigând 151 de sugari africani și provocând efecte grave, inclusiv paralizie, convulsii și stări febrile la 1.048 din 5.049 copii.

În timpul campaniei Gates 2002 MenAfriVac în Africa Sub-Sahariană, agenții Gates au vaccinat cu forță mii de copii africani împotriva meningitei.

Între 50-500 de copii au dezvoltat paralizie. Ziarele sud-africane s-au plâns: „Suntem cobai pentru producătorii de medicamente.” Fostul economist principal al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, descrie practicile filantropice ale lui Gates ca fiind nemiloase și imorale.

În 2010, Gates a donat 10 miliarde de dolari pentru OMS care promite să reducă populația, parțial, prin noi vaccinuri. O lună mai târziu, Gates a declarat pentru Ted Talk că vaccinurile noi „ar putea reduce populația”.

În 2014, Asociația Medicilor Catolici din Kenya a acuzat OMS că a sterilizat chimic milioane de femei keniene într-o campanie mincinoasă de vaccin „antitetanos”.

Laboratoarele independente au găsit formula de sterilitate în fiecare vaccin testat. După ce a negat acuzațiile, OMS a recunoscut în sfârșit că dezvoltată vaccinuri pentru sterilitate de peste un deceniu.

Acuzații similare au venit din Tanzania, Nicaragua, Mexic și Filipine.

Un studiu din 2017 (Morgensen et.Al.2017) a arătat că DTP-ul vaccinul popular al OMS ucide mai multe africane decât boala pe care pretinde că o poate preveni. Fetele vaccinate au suferit de 10 ori mai mare o rata de deces față de copii nevaccinați.

Pe lângă utilizarea filantropiei sale pentru a controla OMS, UNICEF, GAVI și PATH, Gates finanțează companii farmaceutice private care fabrică vaccinuri și o rețea masivă de grupuri farmaceutice-paravan industriale care difuzează propagandă înșelătoare, dezvoltă studii frauduloase, conduc monitorizare și operațiuni psihologice împotriva celor anti vaccin și folosește puterea și banii Gates pentru a reduce la tăcere pe dizidenți și a forța ca toți să se conformeze.

Referințe: ncbi.nlm.nih.gov ; Corelația dintre ratele de paralizie  acută non-polio cu frecvența polio-pulmonară în India [.pdf]

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Trebuie deschis un proces la tribunalul internațional.A avea bani nu înseamnă ca ești DZEU.Trebuie inițiata o cerere ca producătorii de vaccinuri sa prezinte și riscurile vaccinurilor dar și posibilitatea ca fiecare sa aleagă dacă vrea sau nu sa fie vaccinat.In același timp șefii OMS și cei din fiecare care răspund de sănătatea populației sa răspundă penal pt nenorocirile produse.

    1. Din cate am inteles zilele trecute am aflat ca este posibil ca tribunalul internacional ale drepturile omului ar fi fost cumparat si acesta de acesti indivizi ,fara Dumnezeu

    2. EXISTĂ DEJA O ANCHETĂ SECRETĂ ORDONATĂ ȘI INIȚIATĂ PRINTRE ALȚII DE TRUMP, PUTIN, NEPOTUL SENATORULUI KENEDY, PTECUM ȘI DIN PARTEA FRANȚEI, ITALIEI, ETC. SĂ NE RUGĂM SĂ SE REZOLVECU BINE IAR VINOVAȚII CARE CONTINUĂ A SUSȚINE CĂ DE LA APROAPE 8 MILIARDE, 7 MILIARDE DE OAMENI TREBUIE SĂ DISPARĂ RAPID, TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ ȘI ÎN FAȚA LUI DUMBEZEU ȘI CONFORM LEGILOR INTERNAȚIONALE!

  2. Deci până si studiul ala din PDF-ul pe care l-ați atașat spune că vaccinul a reușit sa elimine boala din India. Da, cu un preț foarte mare de 49.000 de paralizați dar fără acel vaccin ar fi fost acest număr de morți minim în fiecare an din cauza bolii. Credeți că evoluția vine fără nici un cost?

    1. NU A REUȘIT!!! SINGURA “REUȘITĂ” ESTE CĂ VACCIAREA COPIILOR DIN INDIA A FĂCUT 496.000 – NU 49.000 DE VICTIME – PARALIZAȚI ȘI UCIȘI! CINE NU ȘTI SĂ CAUTE VIDEO ȘI IMAGINI CU CE ÎNSEAMNĂ PARALIZIA INFANTILĂ! DECI APROAPE O JUMĂTATE DE MILION DE COPII!!! MOTIV PT. CARE STATUL INDIAN A EFECTUAT O ANCHETĂ CU SPECIALIȘTI ÎN VACCINURI, VIRUSOLOGIE, DAR ȘI ÎN FRAUDE INTERNAȚIONALE, ETC., INTENTÂND SOȚILOR GATES-PE DE O PARTE – ȘI FUNDAȚIEI LOR-PE DE ALTĂ PARTE!!! IDEEA ESTE CĂ POVESTEA VIRUSULUI SARS COV-2 TREBUIA “SCĂPATĂ DIN LABORATOR”, DEOARECE SE CAM APROPIE DE FINAL PROCESUL ȘI CUMVA TREBUI SĂ SCAPE!!!!… ÎN INDIA, DACĂ ÎI GĂSEȘTE VINOVAȚI, CONFORM LEGII ÎI AȘTEAPTĂ SPÂNZURĂTOAREA PT. CRIME DE GENOCID!!! CA PE NAZIȘTII DE LA AUSCHWITZ A CĂROR LINIE DE EXTERMINARE ÎN MASĂ, B8LL ȘO MELINDA GATES, GEORGE SÖRÖSI, FAMILIILE ROCKEFELLER ȘI ROTSCHIELD LE-AU DEZVOLTAT LA NIVEL TOTAL!!! BILL GATES A DECLARAT RECENT CĂ ESTE CONȘTIENT ȘI CUNOAȘTE CĂ VACCINURILE SALE VOR UCIDE CEL PUȚIN 700.009 DE OAMENI, POATE MAI MULȚI!!! DECLARAȚIE DATĂ ÎN DIRECT PE UN POST TV DIN SUA!!! CONFORM TRATATELOR INTERNAȚIONALR DE LA GENEVA ȘI NÜREMBERG DATE DUPĂ PROCESUL NAZIȘTILOR DE LA NÜREMBERG, ACESTE ACTE SUNT CRIME CONRA UMANITĂȚII ȘI SE PEDEPSESC CU MOARTEA! TRATELE SUNT ȘI AZI ÎN VIGOARE! COLABORATORII VINOVAȚILOR SUNT DEASEMENEA ÎNCADRAȚI LA ACELAȘI ARTICOL! NU ȘTIU CUM VOR RĂSPUNDE TOVARĂȘII CIOLANU, RAHILA, CERCEL, ȘI ALȚII DIN PNL, PSD, ETC. ÎN FAȚA TRIBUNALULUI PENAL INTERNAȚIONAL, DEOARECE NU SE BENEFICIAZĂ DE NICI UN FWL DE OMUNITATE PARLAMENTARĂ PREZIDENȚIALĂ ORI DIPLOMATICĂ, NU MERGE CU “SCUTIRE MEDICALĂ” NICI CU REFUZUL DE EXTRĂDARE! IAR FAPTELE SUNT IMPRESCRIPTIBILE!!!

    2. 491 704. E jumătate de milion.
      Da, prețul e foarte mare.
      Eu nu sunt anti – vaccin. Eu sunt anti-corupție. Nici un vaccin din schema de vaccinare a copiilor nu e testat suficient. Cu studii de durată.
      Autismul conform societății americane de autism e 1 din 59 de copiii acum.
      Ce spun medicii e că 1 din 32 de copiii pot face o formă mai puțin severă de autism.
      În 1970 a fost 1 din 100 000.
      Diferența: vaccinurile.
      Personal știu pe strada mea din Satu Mare (aprox 30 de case) 3 copiii cu autism de la vaccinuri.
      Mai știu și alții, ai profesorilor copiilor mei, care la o zi după vaccin au devenit legume.
      Dvs. vă asumați riscul de 1 la 32 pentru copiii dvs.
      În principiu nimeni nu moare de bolile copilăriei. Stai o săptămână acasă și iei vitamina a.

      1. Cati copii supravietuiau in 1970 si cati supravietuiesc acum?
        Populatia a crescut enorm de mult, mai ales in India, datorita acelor vaccine, daca nu existau MILIOANE de copii ar fi murit. Din 1970 pana acum populatia globului sa DUBLAT, copii supravietuiesc mai mult pentru ca unele boli precum polio, malaria samd. Au disparut de tot in acele zone foarte sărace.

        Daca copii fac autism de la vaccin sa-i duceti la dentist fara anestezie, ca si acolo e injectie, stim ce injecteaza in ei? Sau insulina pentru cei cu diabet, chiar credeti ca daca vaccinurile erau vinovate se mai stia asa de multe?

    3. NU NUMAI CĂ NU A ELIMINAT, DAR NUMĂRUL COPIILOR CĂZUȚI VICTIME – CEI PARALIZAȚI ȘI CEI UCIȘI CA LA AUSCWITZ – ESTE NU DE PESTE 49.000 CI DE PESTE 496.000!!!

  3. Nu sunt deacord cu acest vaccin…
    Iar daca ajungem pina acolo.. sa fim obligati ca si vitele vaccinate..sa prezinte si ruscurile acestuia..
    Cum spuneti.. Trebuie deschis un proces la tribunalul international..
    Da sunt de acord si sustin aceasta..!!!
    Eu decid pentru viata si sanatea mea.. nimeni altcineva nu are dreprul sa ma oblige ce sa fac si cum sa fac..
    Dezamagire si umilinta.. Sefilor de mai sus.. ?

  4. Da,e imperios necesar sa fie anchetate faptele acestui individ. Daca se confirma,sa plateasca si sa se preintampine alte dezastre asemanatoare. Nimeni cu are drep sa ia viata altuia,CEL ce a dat-o are drept asupra ei. Daca ai bani ,nu inseamna ca poti hotari cine sa fie omorat sau cine sa traiasca. Au mai facut asta si altii de-a lungul istoriei.Finalul lor il stim.Repet ,daca a facut asa,trebuie judecat.Sunt unii in functii care pot fi cumparati.Nu e o noutate.Sa fim vigilenti si uniti! Daca ,in schim,acuzatiile nu corespund realitatii ,sa ia pozitie publica,sa ne informeze.Sunt prea multe acuze si nicio informatie de la sursa directa.Apoi,de ce sa fim obligati? Suntem oameni cu rationament sau animale? Ptr cei ce vor sa oblige le spun: Nu suntem animale si nici sclavi! Daca vreau ma vaccinez, daca nu, eu culeg consecintele.Pot sa mi le asum,in caz ca e nevoie.Dar nu hotarasti tu ptr mine! SA-I VACCINAM INTAI PE CEI CE OBLIGA,AM MAI SPUS-O.Noi,cei multi ce nu dorim vaccInare obligatori,sa hotaram cine sa-i vaccineze.Apoi, ne vaccinam si noi. Mai bine,am mai spus-o, s-ar orienta catre cei ce nu au nici paine de pus pe masa.Le trebuie vaccin cand ei mor de foame! Cati copii se culca nemancati? Ei stiu mai bine decat noi.Sa fie preocupati sa le asigure hrana si medicamente.De asta au nevoie in primul rand.

  5. Imaginează-ți că ești Bill Gates zilele astea:

    Ți-ai dedicat 30 de ani din viață și ai cheltuit 50 de miliarde de dolari din banii tăi, pentru cauze umanitare.
    Ai salvat sute de mii de vieți în Asia de Sud-Est prin distribuirea de plase anti-malarie pentru jumătate de continent și ai contribuit la scăderea mortalității infantile în țările în curs de dezvoltare, prin finanțarea programelor de vaccinare, inclusiv vaccinarea a 40 de milioane de copii împotriva poliomielitei și, printre multe alte proiecte filantropice, ai finanțat platforme educaționale gratuite precum Academia Khanh, penru ca tinerii să aibă acces gratuit la educație de înaltă calitate.

    Apoi, după ce ai cheltuit jumătate din averea ta în scop caritabil și ai lăsat, prin testament, 90% din restul averii pentru a fi folosită în același scop, făcând, astfel, mai mult bine omenirii decât oricine altcineva în istorie…

    …Intri pe Internet și dai peste milioane de imbecili analfabeți funcțional, care, folosind computerele inventate chiar de tine, te acuză că ai fi un căpcăun anticrist ucigaș de copii, pentru că au văzut un clip pe YouTube, făcut de un cretin care are capacitatea de înțelegere a unui cartof.

    – Scott Brynan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button