X

Vaccinul promovat de Bill Gates în Africa a omorât mai mulți copii decât boala pe care încearcă s-o vindece

Sursa Foto: childrenshealthdefense.org

Oricine apără programul de vaccinare al lui Bill Gates sau al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) trebuie să explice acest studiu: Mogensen et al din 2017. Înainte de 2017, nici Ministerul Sănătății din SUA și nici OMS nu au efectuat niciodată genul de studii pentru vaccinați / nevaccinați (sau placebo) necesare pentru a stabili dacă vaccinul DTP (împotriva Difterie, pertussis și tetanus) produce de fapt rezultate benefice pentru sănătate. Vaccinul DTP a fost sistat în SUA și în națiunile occidentale în anii 90, în urma a mii de rapoarte de deces și leziuni cerebrale.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Însă Bill Gates și surogatii săi, GAVI (Alianța pentru Vaccinare) și OMS, au făcut ca DTP să fie o prioritate pentru sugarii africani. Guvernul danez și Fundația Novo Nordisk au comandat acest studiu unei echipe formată din cei mai importanți experți din lume despre vaccinarea africană. Cele mai importante două nume, Drs. Soren Mogensen și Peter Aaby, sunt ambii susținători ai vaccinării. Dar ei au fost șocați când au examinat ani de date dintr-un așa-numit „experiment natural” din Guinea Bissau, unde 50% dintre copii mor înainte de vârsta de cinci ani. În acea națiune din Africa de Vest, jumătate dintre copii au fost vaccinați cu vaccinul DTP la trei luni și cealaltă jumătate la șase luni. Dr. Mogenson și echipa sa au descoperit că fetele vaccinate cu vaccinul DTP au murit de 10 ori mai mult decât copii nevaccinați. În timp ce copiii vaccinați au fost protejați de difterie, Tetanus și Pertussis, ei erau mult mai sensibili la alte boli mortale decât copiii nevaccinați. Aparent, vaccinul le-a compromis sistemul imunitar. Datorită Gates, DTP este cel mai popular vaccin din lume.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

34 comentarii

  1. Nu stie nimeni asta.Fake news.Tot ie politica i miniciuna.In Africa copi si asa mor de foame si de tot feluri de boli.

   1. Cum și peste tot în lume se mai moare și din alte cauze, nu doar de Covid-19. De vreo 3 luni nu s-a mai auzit să fi murit vreo persoană de gripă obișnuită, de rujeolă etc.

    1. Pe bune prefer sa mor de covid19 decât să fac acel vaccin pe ruși garanteaz că nu o să-l facă și nici eu

    2. Imi permit sa va contrazic, in fiecare an mor oameni de gripă, dar nu din cauza lipsei unei vaccinari.
     Doctorii de familie sustin di prectica lor ca este straniu ca toti cei vaccinati fac forme f grave in comparatie cu cei nevaccinati.

     1. De unde pana unde?:) Niciun doctor de familie n-o sa va recomande sa nu va vaccinati copiii. Toti doctorii, absolut toti recomanda vaccinurile necesare. Prea multe vaccinuri strica intr-adevar dar atatea boli ca de exemplu ciuma nu mai exista datorita vaccinurilor.

     2. Da ,am vazut cazuri de oameni vaccinati cu vaccinul antigripal care au facut forme paroxistice de gripa …

     3. 1: dr de familie nu recomanda sa nu faca vaccin pt ca:
      a) sunt platiti la vaccinare ca si cei care opereaza, la operatii, ori vacante, bonusuri, similar prescrierii uneor anumite medicamente!!!
      b) pt ca asa cum era redactata si legea, le facea rau, in sensul de persecutii, pierdut loc de munca, sau in lege voiau sa bage si pedepse daca spui despre posibilele reactii adverse ori ca ai avut pacienti care au patit ceva rau dupa vaccin. Era voie doar de bine, atat de sigure sunt, atata de corect este sa faci!
      Cititi mai mult!

      2: au disparut bolile datorita vaccinurilor cum a disparut si prostia din capul vaccinistilor! De ex rahatu’ de rujeola a devenit sperietoarea cretinizatilor cu tuleie la nas si dos, pt ca asa au invatat! Exact ca niste cretini, sa crezi orice ti se spune, ori, doar ce vezi si stii !
      Noi, care avem ceva ani am prins rujeola poarul) si chiar varicela, ca fiind boli obisnuite, normale, firesti, in scoli!! Toti faceam, se lua usor, se statea acasa 2-3 sapt (popular cu ceva rosu in otel pe burta) si gata, asta era tot din marea tragedie! Ba chiar auzisem ca este mai greu sa faci cand esti mare, si abia asteptam sa luam, plus ca stateam acasa!!! Nu am auzit intre colegii unei scoli (atat de grav!!) sa fi avut cineva compliatie sau moarte! Deci a eradicat un partz, ca de fapt omul capatase imunizare in timp! Doar o minciuna “coafata” cu date istorice” ca sa faca vanzari la vaccinuri si bage rahaturi in corp, insa fara sa spuna si asta, ca era ceva firesc, fara sa faca rau acum 50 ani..chiar si la nevaccinati!
      Singurul ex pe care-l puteti da este cu saracii AmerIndieni, ce intr-adevar au murit pe capete, doar ca daca cititi istoria adevarata, a fost adusa special sa-i extermine, un ex vi-l pot da eu, prin paturi aduse cu “buna-credinta”. Ca ei nu erau imuni si au murit atatia..arata si ca in timp imunitatea apare natural (1350ien omoara multi in Egipt-1970 ceva normal in scoli in Ro) si ca nu poti da vina pe orice, asa cum si noi la un virus din alta zona, suntem foarte slabi..aici India ar fi ex fortificarii corpului!

      La fel ca si idiotenia de antigripal, faci vaccin pt o boala usoara?!!! A, ca se poate muri prin exceptii?! Dar, se moare mai mult de la vaccinare, decat de la a face pojarul..normal acum 50-100 ani! Dar, se moare in spital de la nosocomiale cred ca mai multi decat de la pojar!), de la complicatii de operatii, boli, samd, asocieri! Atunci vaccinam zeci de mii de boli?
      Eu am doi prieteni care au patit-o urat dupa antigripal, si citind mai apoi, am intalnit nu zeci, ci sute doar pe site, sor in scurt timp, care au avut probleme in general cu copii lor!

      Ps: ce incerc sa spun este ca unele vaccinuri extrem de rare, putine, si, in general cele vechi, ar fi bune sau bine de facut. Dar, ca sunt multe si nenecesare, si mai ales ca NU ar trebui sa fie OBLIGATORIU vaccinarea, cum si nevaccinistii, nu ar fi corect si nu incerca opusul, sa nu fie nimeni vaccinat pt a arata minciuni ale vaccinarii, sau pt a aparea imunizarea naturala si un om mai puternic..din cei care rezista, la fel ca si la vaccinuri, doar ca mai slabiti, nu mai putetnici, dar tot care rezista!

     1. Până anul ăsta tot mureau, eram bombardați zilnic cu spoturi pt vaccinarea împotriva rujeolei și cu câți s-au mai îmbolnăvit

    3. Felicitari. Te sustin. Sute de oameni mor periodic de banala raceala sau gripa. Este pandemie in lume de gripa si raceala dar nu se face atata caz. Mor copiii, batrani si sugari de varicela, rujeola sau alte boli asemenea. Despre ei nu se fac statistici. Rusine cu covid-ul vostru. La un momendat tot vom avea aceasta boala cu totii ca orice alta raceala sau gripa sau boala. Se transmite ca o raceala. Toti o vom face. Depinde de organismul fiecaruia de cum se va declansa boala. Eu sunt de parere ca in acest moment toti suntem purtatorii acestui virus dar nu este declansat.

   2. Deci, dacă oricum mor de foame, ce mai contează vaccinul, pentru că oricum sunt destinați morțiî, așa-i? Hai să zicem ca-i “fake”, ca să nu-l supărăm pe Billy, stăpânul!

   3. Nu e fake deloc !
    Prea multe date și sesizări din toată lumea semnalează premeditarea criminală a derbedeilor de talie globală gen Bill Gates, Soroș, CDC etc

   4. Nu este fake . Statul African I a dat in judecata pe Gates si echipa lui diabolica din cauza acestor experimente cu vaccinuri. Este o strire adevarata.

   5. Şi atunci, să înţeleg, că se pot face experimente pe ei, că oricum sunt condamnaţi la moarte prin boli naturale???

 1. Una rece, una calda. De cand v-au “inchis”, publicatii pe are ar fi cazut tavanul daca v-ar fi citat, reproduc din articolele voastre “odioase”

 2. https://youtu.be/Bux4BMAZeWU

  (transcriere)
  Neil deGrasse Tyson (NGT): ”Vom avea nanoboți pe care îi putem încărca în creier, care se vor conecta la rețea direct – și nu prin intermediul dispozitivelor din buzunar. În acest fel – de la distanță – vom putea să descărcăm cărți întregi, limbaje întregi, și vom cunoaște aceste lucruri doar prin faptul că le-am descărcat.”
  Ray Kurzweil (RK): ”Acesta e doar un efect. Dar vom avea și neocortex mai mult. Deci nu vom fi ”limitați” numai la 300 de milioane module de învățare, vom avea miliarde sau zeci de miliarde.”
  NGT: ”Vrei să spui la nivel biologic, sau doar pentru că avem acești nanoboți ?”
  RK: ”Vom avea această extensie care nu e biologică …”

  ”Oamenii de știință prezic izbucnirea a cel puțin 37 de viroze care sunt capabile să anihileze omenirea. Tulpini de virus gripal vor suferi rapid mutații, și vor începe să afecteze sistemul nervos al oamenilor și adn-ul lor. Mai mult, aceste boli vor fi rezistente la orice tip de medicament pe care-l cunoaștem azi.
  Dar avem un lucru care ne-ar putea ajuta. A fost inventată o ”pastilă” care vindecă toate bolile. Iar această tehnologie te poate ajuta să trăiești până la 150 de ani.
  Viitorul e acum.”

  ”Acesta este un laborator din orașul rusesc Krasnoiarsk. Aici, oamenii de știință creează roboți microscopici care vor putea să locuiască în corpurile noastre și să trateze boli. Sunt milioane de astfel de roboți pe această placă. Sunteți gata să-i vedeți ?
  Iată cum arată un nanodisc. E atât de subțire încât, dacă pui 50.000 din astea una peste alta, grosimea tot va fi mai mică decât a unui fir de păr. Fiecare disc este format din straturi de aur și nichel, și conține o moleculă activă biologic.
  Astăzi, pacientul nostru este acest cobai.
  Cobaiul este pus într-un dispozitiv care are un câmp magnetic, care ajută la manevrarea nanodiscurilor.”

  02:05
  E o companie din Boston (SUA). Tocmai au creat ceea ce zic ei că-i primul potențial vaccin împotriva coronavirusului. Desigur, vor mai trece luni de zile până va fi disponibil pe piață.
  Totuși, am îndoieli și semne de întrebare despre acest vaccin, despre potențialul unui asemenea vaccin împotriva coronavirusului. Există posibilitatea ca în acel tratament să se afle nanoroboți, sau să fi fost folosiți la producerea lui. Nano-robotică. Se poate vedea în imagine cât de mici sunt – până la nivelul unei celule roșii din sânge, sau mai mici.
  Acuma, părerea mea: dacă acești nanoroboți sunt injectați în fluxul sanguin, și se presupune că treaba lor este să-i facă sănătoși pe oameni … Desigur, ei nu vor ști dacă acest vaccin nanotehnologic va funcționa. Dar așa va fi impresia pentru mulți, că vaccinul va da rezultate. Așa că mulți oameni îl vor accepta.
  După ce virusul a fost eradicat din corp, nanoboții nu părăsesc organismul. Ei rămân în corp, și se pot aduna într-o anumită parte a corpului, unde vor sta în așteptare. Ce așteaptă ?
  Vor aștepta 5G-ul. Acuma, știu că au dat drumul acestei tehnologii fără fir de generație 5 în 2019, și o vor desfășura pe scară largă în 2020.
  Am impresia că tehnologia 5G ar putea fi folosită pentru a trimite comenzi acelor nanoboți.
  Dacă vaccinul conține nanoroboți – sau dispozitive robotice la scară nanometrică – iar acești nanoboți sunt păstrați în organismul uman, ar putea fi utilizați la o dată ulterioară.
  Tehnologia 5G poate transmite un flux uriaș de informații în același timp, aceasta fiind marea diferență dintre 3G, 4G, și 5G. Evident, 5G este cea mai rapidă rețea și tehnologie fără fir (wireless). Le permite oamenilor să transmită cantități masive de informații foarte, foarte rapid.
  Deci, dacă ar exista o comandă centrală … să zicem că, într-o zi, este transmisă o comandă. Iar tehnologia 5G trimite semnalul peste tot în lume, într-un timp foarte scurt. Iar toți acei nanoboți (adunați în corpul oamenilor) intră în acțiune.
  Tehnologia 5G, coronavirusul, nanotehnologia, acest vaccin, care dintr-o dată … le-au luat numai 40 de zile de la secvențiere până la producerea lui, ceea ce e incredibil de rapid pentru producția unui vaccin …
  Simt că în povestea asta e mai mult decât ”întâmplare” și oameni inteligenți. În mod evident, aceste lucruri sunt planificate cu mult timp înainte, deci este posibil ca ei să fi lucrat de mult timp la acest vaccin.
  În opinia mea nanotehnologia, tehnologia 5G, și coronavirusul sunt toate în legătură.

  05:53
  Cele două documente … vi le voi citi. Coperta de la primul document zice: ”Estimările Departamentului TFN cu privire la implementarea , faza a 4-a actualizată” (iunie 2013). Acest document este adresat exclusiv directorului adjunct al Diviziei ”Proiecte Avansate” din cadrul Centrului de Comandă al DARPA (o ramură a Pentagonului din SUA), din cadrul Ministerului Apărării.
  În celălalt document este descris ”Programul de ținere sub control a populației interne prin intermediul nanotehnologiei”. Documentul informează că trebuie crescut aportul de nanoboți dați prin produsele Pepsi (cu 9,9 %), Nestle (cu 8,5 %), în apa potabilă din Chicago, Atlanta, Los Angeles și Seattle. Acestea sunt numai câteva din multele filiere prin care se dau aceste lucruri.
  Pentru a vă aduce la curent despre unde ne aflăm acum (în 2013) …
  Am luat legătura cu sursele mele din NASA referitor la acest program, și am confirmare din partea multor surse că programul e autentic. Când i-am întrebat dacă au niște documentație pe care să mi-o ofere, mi-au spus că NASA nu sunt implicați direct. Mi-au dat acest document, și mi-au zis: ”Acest document are tot ce vrei”. Aproape totul.
  Mi-a spus că e adevărat, nanoroboții sunt în apă, sunt în toate aceste produse. Nu numai atât, e și în vaccinuri.
  Acești naniți – despre care vorbeam până acum – sunt dispozitive medicale nanometrice. Sunt atât de mici încât abia îi vezi, dar mai degrabă nu îi poți vedea cu ochiul liber. Sunt particularizate cu un sistem de livrare a ”încărcăturii” și vehicule de ucidere a celulelor. Aceste vehicule au doze mari de ”agenți”, material genetic, sau programare care vizează anumite celule.
  Acum, acești naniți specifici – despre care vorbim acum – sunt versiunea ”ultimul răcnet”. Sunt construite având o structură nanometrică robustă și ”inteligentă” (smart). Detectează anumite celule, identifică locația lor în corp. Pot ucide celulele, sau să rămână pe loc și să confirme că au făcut treaba.
  Deci primesc semnalul pe această frecvență. Își primesc ordinele, le îndeplinesc, și apoi (după ce termină) raportează ce au făcut.
  Acești naniți despre care vorbește el (în document) sunt construiți pentru un singur scop: să intre în fluxul sanguin, să dobândească acces la creier – și alte zone ale corpului – pentru a se atașa de respectivul țesut … apoi rămân în așteptare până primesc un semnal militar pe o frecvență clasificată, care le transmite ce au de făcut. În acel moment, ei manipulează creierul și alte zone ale corpului să trimită semnale către celelalte zone ale organismului, pentru a declanșa ceea ce se numește ”o fortună de citokine”. E un răspuns al sistemului imunitar, este ca și cum sistemul imunitar ar lua steroizi (acționează cu putere). Ei fac ca sistemul imunitar al acelui om să se întoarcă împotriva organismului, și produc simptome ale unei gripe virulente – care progresează înspre o infecție a căilor respiratorii superioare, lichid în plămâni, pneumonie, apoi moarte. Rata de supraviețuire a victimei – estimată de cei care controlează programul – este de 2 %.
  Ei spun în document că vor ca 99 % din populație să fie infectată cu aceste lucruri, și cei mai mulți din noi deja suntem infectați.
  Programul a început în 1995.

  – Acești naniți pot fi activați de la distanță ? Sau sunt programați dinainte să execute în mod autonom misiunile, la un moment dat.
  – Sunt programați dinainte, dar sunt activați atunci când primesc instrucțiunile. Când primesc semnalul pe frecvența militară ultra-secretă. Atunci ei primesc ordinul. ”Acum a venit timpul să-ți faci treaba”. După ce îndeplinesc misiunea, raportează. Dacă este o misiune în desfășurare, raportează pe măsură ce execută.
  Un nou raport dezvăluie faptul că există cel puțin 104 alimente, ambalaje, și produse agricole care conțin ingrediente nano (2013). Aceste produse sunt la vânzare la nivel internațional. Ele includ: produse lactate pentru regim, uleiuri de gătit, ceaiuri și sucuri de fructe concentrate, aditivi alimentari aflați la vânzare pentru a fi introduși în cărnuri procesate, băuturi răcoritoare, produse lactate și produse de brutărie, ambalaje pe termen lung și ambalaje antibacteriene, ustensile de bucătărie antibacteriene.
  – Uluitor. Treaba asta e înfricoșătoare. E grotescă.

  11:45
  ”Pentru a face ca acest viitor să devină realitate, oamenii de știință vor să-i învețe pe nanoboți să se reproducă singuri. Cum? De exemplu, nanoboții vor crea o mulțime de minicopii, pe baza proteinelor din corpul uman.
  Totuși, futurologii sunt sceptici:
  Gerd Leonhard: ”Toate aceste tehnologii sunt ca echipamentele nucleare. Sunt extrem de puternice, ar putea fi pozitive, dar trebuie să le controlăm. Dacă nu putem controla ce facem acolo, am putea produce o reacție în lanț”.
  Conform așa numitei teorii a ”marelui clei”, roboții microscopici mai întâi vor anihila specia umană, apoi vor muri singuri … deoarece vor fi consumat toate sursele de energie.”

  12:28 (iulie 2019)
  ”Următorul proiect al lui Elon Musk nu este o mașină, sau o navă spațială, sau un panou solar. Cel mai recent demers al lui este Compania Neuralink, al cărei obiectiv este să implanteze cipuri în creierul oamenilor, și de asemenea să facă o conexiune între creiere și computere.
  Iată ce a spus aseară Elon Musk despre această tehnologie:
  ”Această tehnologie are un scop foarte bun, zic eu. Să vindece boli incurabile, și să ne creeze un viitor sigur (ca civilizație) în ce privește inteligența artificială.
  Această tehnologie are un potențial imens. Sperăm să avem această tehnologie într-un pacient uman până la sfârșitul anului următor. Nu este departe.”

  1. Mai sus:
   ”Estimările Departamentului TFN cu privire la implementarea Programului de ținere sub control a populației interne prin intermediul nanotehnologiei, faza a 4-a actualizată” (iunie 2013).

   1. Trebuie facut semnul Sfintei Cruci peste fiecare aliment de fiecare data inainte de a-l consuma si asa cu nadejdea in Dumnezeu vom trai.
    Spre disperarea globalistilor!!!

  2. Crezi ca ar fi in stare asa oameni sa ne faca asta omenirii? Dar ei nu s-ar infecta din alimente procesate, lactate, sucuri etc?

 3. Dați va rog link cu studiul și cifrele exacte ! Altfel sunt doar zvonuri pentru trash-talk și click-bait !
  Daca tot vă dați creștini macar faceți treabă creștinește cu simt de răspundere, postați sursa și studiile !

  1. https://www.researchgate.net/publication/313256434_The_Introduction_of_Diphtheria-Tetanus-Pertussis_and_Oral_Polio_Vaccine_Among_Young_Infants_in_an_Urban_African_Community_A_Natural_Experiment

   Aici este studiul exact, l-am căutat eu că am fost și eu curios, înregistrat cu DOI: 10.1016/j.ebiom.2017.01.041. Doar că are 5 autori, nu doar 2: Søren Wengel Mogensena, Andreas Andersenb, Amabelia Rodriguesa, Christine S Bennb, Peter Aaby.
   La punctul 3, rezultate, sunt prezentate informațiile:
   “In the main experiment depicted in Fig. 3, DTP vaccination (±OPV) compared with ‘DTP-unvaccinated’ was associated with a HR of 5.00 (1.53–16.3) (Table 3); the HR was 9.98 (0.81–123) for girls and 3.93(1.01–15.3) for boys.” – exact ce zice articolul, un Hazard Ratio de 9.98 la fete. (Hazard Ratio explicat pe wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Hazard_ratio)

 4. Ba, e real… sunt statistici ca au murit și ÎN Africa și în India… E adevărat ca mor și din alte cauze… dar e adevărat ca s-au testat vaccinuri pe ei…

 5. Cuvântul lui Hristos referitor la semnele sfârșitului Harului pentru neamuri este pe sfârșite,și se împlinește Matei 24,Luca 21,Romani 1,etc.
  Dumnezeu a făcut cerul, pământul și toate celelalte curate și perfecte,dar omul a stricat TOTUL prin neascultare și NECREDINȚĂ.
  Orce medicament și vaccin este sămânța șarpelui (diavolului) care aduce boala și moartea trupului,dar și moartea sufletului prin necredință.
  Referitor la MOLIMA CORONAVIRUS este o cercetare și mustrare pe întreg pământul din pricina păcatului și a răutății noastre,o chemare la pocăință și sfințire fiindcă ZIUA MÂNIEI SI A JUDECĂȚII lumii acesteia se aproprie.

  Cei care doresc sa fie Iertați, Vindecați și Mântuiți trebuie să se pocăiască și să se creadă in Domnul Isus Hristos și CUVÂNTUL Lui.
  Nu este altă cale de-a fi salvat de boala trupească și sufletească decât prin Sângele de la Golgota,și predarea noastră totală Domnului.
  Dumnezeu și-a arătat Dragostea ,Răbdarea și Îndurarea Lui prin Jertfa de la Golgota până astăzi.

  Disprețuim noi bunătatea și dragostea Lui HRISTOS?
  Domnul Isus Hristos a spus:
  POCAITI-VA SI CREDEȚI IN EVANGHELIE, căci Împărăția lui Dumnezeu s-a apropriat de voi.(Marcu 1:15)
  TREZIȚI-VA DIN SOMN!!(Romani 13:11-14).
  Fiți binecuvântați.

 6. Dar un studiu despre cati oameni a omorat biserica de.a lungul vremii nu faceți? Nu va e rusine deloc?

  1. nu confunda ereticii catolici si a lor inchizitie cu Biserica, care e UNA singura, cea Ortodoxă, în cadrul căreia s-a murit pentru credință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button