X

Pandemie sau distracție? Dansul Doctorilor și asistentelor în spitalele care tratează Coronavisul

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

SUA

 

ISRAEL

 

https://twitter.com/i/status/1247174484206944259

SPANIA

 

PAKISTAN

 

https://youtu.be/0bQ2CAvyz58

SIRIA

IRAN

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Se vrea polarizarea oamenilor dusa la extrem, vom vedea in viitorul apropiat cat mai multe de astfel de stiri tampite, cat si abuzuri si incompetente ale sistemului actual deoarece trebuie inlocuit cu noua ordine mondiala ce se va construi numai dupa ce acesta va fii complet distrus, atat teoretic (in mintile oamenilor) cat si fizic (calamitati si razboaie).

    1. Încă o dovadă că virusul NU EXISTĂ!!! Tot inițiatorii “pandemiei” i-au pus sa danseze “la mișto” că să își bată joc de noi. De cei care cred în “virus”

      1. Atentie, virusul exista doar ca nu este asa letal pe cat s-a vrut sa fie si provine in principal din radiatiile electromagnetice, asa cum am zis si mai sus, conspiratiile ca nu ar exista fac bine pentru ca falsa noua ordine mondiala sa cada si sa vina cea adevarata.

  2. David Icke argumentează și el că virusul nu există. Dar aveți grijă că există altceva: agresiunea electro-magnetică. Noi deja părem afectați, mai mult sau mai puțin. Dar la câmpul 5G, cu unde de 60 de GigaHerzi, există riscul să mori pur și simplu. Sângele nu mai poate absorbi oxigen ca să-l ducă la celule, și cazi pe stradă. Același lucru l-a spus și cineva din Rusia, cum că va apare ”o boală necunoscută” care va face ca oamenii să cadă pe stradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button