X

După 2000 de ani, evreii vor sacrifica “Mielul Pascal” pe Muntele Templului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritățile evreiești se pregătesc să jertfească Mielul Pascal pe Muntele Templului din Ierusalim în acest an.

Dacă statul la va permite, ar marca prima dată când ceremonia are loc pe Muntele Templului în 2000 de ani, potrivit Breaking Israel News.

Deși Ministerul Sănătății din Israel a anulat toate ceremoniile de Paște din cauza coronavirusului, Sanhedrinul Evreiesc speră să poată preceda la această ceremonie, în conformitate cu cerințele biblice.

Sanhedrinul a solicitat oficial autorităților israeliene și Statelor Unite să permită ceremonia pe Munte.

Rabinul Hillel Weiss a explicat că această reconstituire a sacrificiului are ca scop educarea și conștientizarea oamenilor cu privire la acest ritual și pentru a le permite să experimenteze detaliile practice ale ritualului în sine.

„Din acest motiv ne pregătim pentru restabilirea ceremoniei pe Muntele Templului”, a spus rabinul.

Majoritatea elementelor sunt pregătite pentru ceremonia sacrificiului, inclusiv vasele necesare, veșmintele, vinul și uleiul pregătite după cele mai stricte cerințe, iar o juncană roșie și un miel au fost deja achiziționate. La acest moment, singurul lucru care împiedică ritualul este guvernul israelian, a mai spus rabinul Weiss.

Ritualul sacrificiului necesită, de asemenea, un altar, care a fost construit după măsurătorile și forma impusă de Biblie, anul trecut.

Sanhedrinul subliniază că planul de a aduce altarul pe Muntele Templului este în concordanță cu recentul Acord de Pace pentru Orientul Mijlociu lansat de președintele Trump, care recunoaște suveranitatea deplină a Israelului asupra locului sfânt.

Noul Acord de Pace pentru Orientul Mijlociu prezentat de administrația Trump face posibil ca Statul Israel să obțină autonomia totală asupra Ierusalimului și Muntelui Templului, ceea ce reprezintă un moment simbolic și important pentru istoria și existența Statului Israel

„Oamenilor de toate credințelor ar trebui să li se permită să se roage pe Muntele Templului / Haram al-Sharif, într-o manieră care să respecte pe deplin religia lor, ținând cont de timpul de rugăciune și sărbătoririle fiecărei religii, precum și de alți factori religioși”, recomandă documentul Acordului de Pace.

Drept urmare, Sanhedrinul a trimis o solicitarea oficială președintelui Trump și premierului Netanyahu pentru a i se permite să efectueze o ceremonie pentru binele lumii și cu scopul de a pune capăt pandemiei.

„Domnule Președinte, dvs. și Domnul Netanyahu puteți instaura imediat valorile și legile pentru întreaga rasă umană și pentru toată creația din această lume, lăsând Israelul să se supună legilor Torei lui Israel, care ne impune să sacrificăm Mielul Pascal de Paște”.

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Să dea Atotputernicul Iisus Hristos să găsească un miel dolofan și suculent, ca macar atât să le rămână din ceremonia asta păgână, amintirea unui simplu grătar cu băieții !
    Sau fetițele în cazul lor ,pentru că asta sunt, ei și cel pe care îl adoră așa de mult….mult prea renumitul, prea respectatul, muuuult prea iluminatul…..Mini-Mini-satana !!!

    Doamne Ajută !!!

  2. Voi face o analiza care nu este evidenta directa ca acest virus este bio-inginerie, dar este destul de aproape.

    Începem cu primul studiu,

    Diferența de caracterizare a receptorului între sindromul respirator sever acut (SARS) și coronavirus asemănător cu SARS de provenienta din liliac.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2258702/

    În acest studiu pe care l-au efectuat în 2007, au preluat CoronaVirus de la lilieci SL-CoV S și l-au amestecat cu SARS din 2003, care era transmisibil uman, chimeric (material genetic amestecat din 2 specii diferite) pentru a vedea dacă pot face SL-CoV S sa se lege de receptorul ACE2 uman. Cu ceva succes (in sensul temporar, deaorece dupa un timp receptorul il respingea). De asemenea, au luat HIV și l-au ambalat cu acești viruși pentru a vedea dacă s-ar lega. De asemenea, cu un oarecare succes. Zhengli Shi de la Laboratorul Cheie de Stat pentru Virologie din Wuhan China a participat la acest studiu.

    În 2013 a fost efectuat un alt studiu.

    Izolarea și caracterizarea unui coronavirus asemănător unui SARS al liliecilor care utilizează receptorul ACE2.
    https://www.researchgate.net/publication/258202912_Isolation_and_characterization_of_a_bat_SARS-like_coronavirus_that_uses_the_ACE2_receptor

    In aceasta cercetare s-a plecat de la inceput (fara a mai cerceta), cu certitudinea că SARS din 2003 provine sigur de la lilieci. Cu toate acestea, nu au găsit legătura directă dintre cele doua.
    O mare parte a studiului a fost surprinderea de diversitatea generală a tulpinelor SARS-CoV-urilor. Acestia afirmă că, chiar și dintr-un singur eșantion, au putut extrage 7 tulpini diferite. Puteti verifica în paragraful final din a doua pagină:
    „În sfârșit, acest studiu demonstrează importanța pentru sănătatea publică a programelor de descoperire a patogenilor care vizează animale sălbatice care au ca scop identificarea „necunoscutelor cunoscute ”- tulpini virale necunoscute, în prealabil, strâns legate de agenți patogeni cunoscuți. Aceste programe, axate pe grupuri specifice de animale sălbatice cu risc ridicat și hotspoturi de apariție a bolii, pot fi o parte critică a viitoarelor strategii globale pentru a prezice, pregăti și pentru a preveni apariția pandemiei.”

    Două dintre persoanele care au participat la realizarea acestui studiu au lucrat pentru EcoHealth Alliance, care este un ONG care se concentrează pe prevenirea pandemiilor la nivel mondial, voi ajunge la asta mai târziu, dar au fost contribuitori majori la un program numit PREDICT USAID. Un alt dintre ei este Xingyi Ge, care în această lucrare este asociat cu Colegiul de Biologie din China. Dar…

    Următorul nostru studiu,

    Un grup asemănător cu SARS de coronavirusuri de lilieci în circulație arată potențial de apariție umană.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4797993/

    Acesta este un studiu din 2015, unde examinează un virus de la liliecii mici cu potcoavă (Rinolofide) numit SHCO14-COV. Ceea ce ei recunosc ca au folosit ceea ce ei numesc un sistem de genetică inversă pentru SARS-CoV, si au generat un virus himeric pentru a afecta șoarecii. Si au facut sa transmita virusul prin receptorii din plamani denumiti ACE2 !!! Replicand mai departe eficient în celulele căilor respiratorii umane in vitro (într-o eprubetă.) !!!

    „Apariția SARS-CoV a prezentat o nouă eră în transmiterea încrucișată a speciilor de boli respiratorii severe, cu o globalizare care duce la o răspândire rapidă în întreaga lume și la un impact economic masiv.”

    Acest articol este pur si simplu înfiorător. Acest articol oferă un compediu clar. Ghiciți cine au fost coautori în acest sens? Xing-Yi Ge și Zhengli-Li Shi. Ambii lucrează la Laboratorul cheie de patogeni speciali și biosiguranță, Wuhan China (singurul de acest fel din China).

    https://www.virology.ws/2015/11/19/bat-sars-like-coronavirus-its-not-sars-2-0/

    Deci, evident, aceasta a fost o problemă globală, nu? Pariați că a fost, cel puțin pentru cei ce stiau. Așa cum este ilustrat de Event 201, dar asta nu e tot!
    Acest lucru a fost atât de grav încât, de fapt, DOD (Department of Defense), în Statele Unite, prin SBIR (Small Business Innovation Research) prin legea CBD192-006, au căutat companii pentru a dezvolta un fel de contramăsuri pentru Corona Viruses, printre altele.

    https://www.sbir.gov/sbirsearch/detail/1606089

    Revenim la programul PREDICT USAID. Acesta a fost un program guvernamental care s-a întins între 2009 și 2019 in care a fost vorba despre colectarea de probe biologice de la diverse animale de pe planeta pentru a găsi boli noi și viitoare. Cu alte cuvinte, construiau o bază de date cu boli care ar putea fi îmbolnăviri viitoare. Nu este o idee proastă, insa daca legi asta cu cele 3 studii pe care ți le-am arătat, unde luau aceste probe și se jucau himeric cu ele pentru a le face să se lege de un receptor ACE2 uman și ai ceva aproape monstruos.

    Deci, există o versiune internațională a acestui program PREDICT USAID. Se numește Disease X (Boala X). În frunte cu nimeni altul decat OMS! Atât de mult încât bunul nostru amic, Anthony Fauci a declarat „că conceptul bolii X ar încuraja proiectele OMS să-și concentreze eforturile de cercetare pe clase întregi de viruși, în loc de tulpini individuale, astfel încât să îmbunătățească capacitatea OMS de a se extinde în tulpini neprevăzute.“ Ce inseamna asta? Colectați cat mai multe probe!
    Așadar, odată cu închiderea programului PREDICT au fost câțiva senatori supărați, precum King și Elizabeth Warren, care, pe 30 ianuarie, au scris o scrisoare către Mark Green de la Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională, solicitând ca programul să primească finanțare. Finanțarea care, fără îndoială, ar merge la ONG-uri și ar extinde finanțările din SUA la OMS. Desigur, Bill și Melinda Gates Foundation au rolurile lor groaznice în asta.

    Ce înseamnă toate acestea? Îți propun această întrebare. Este posibil ca ecologiștii și activiștii din această lume să fi eliberat acest virus, deoarece știau că va provoca o tonă de daune. Pentru a încerca să învețe guvernele noastre o lecție, pe care nu o vom uita curând? Mi-a devenit din ce în ce mai clar că aceste virusuri Corona erau bine cunoscute.

    Au dezvoltat acest virus în China, unde nu există aceleași standarde etice și oamenii sunt descurajați să pună întrebări, luand cel mai urât virus de liliac pe care îl puteți, jucați-vă cu el într-un laborator până când poate infecta oamenii subminand în mod intenționat toate sistemele care existau pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Dandu-i drumul virusului in China fortand-o pentru apararea propriilor interese ca să scoată toate materialele medicale din lanțul de aprovizionare al Occidentului. Controlează reacția prin frică și panică și tocmai când devine prea mult pentru oricine să suporte elibereaza soluția ceea ce înseamnă mai multă finanțare pentru proiectele care colectează mai mulți viruși din întreaga lume. Da vina pe oamenii ca nu se spala destul pe mâini sau nu poarta măști de față, polarizeaza societatea cat mai mult intre ea (tineri vs batrani, saraci vs bogati etc) Clateste, repeta …

    China a oprit exporturile medicale catre Australia, iar eu sunt 99% convins ca si celelalte tari doar că inca nu se stie.
    https://www.smh.com.au/national/chinese-backed-company-s-mission-to-source-australian-medical-supplies-20200325-p54du8.html

    Ultimul lucru de care aș dori să vă conștientizez, este ceva care a fost publicat în Lancet de OMS.

    Boala X: accelerarea dezvoltării contramăsurilor pentru următoarea pandemie.
    https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30123-7/fulltext

    Aceasta a apărut pe 17 martie a acestui an. Desigur, acest lucru provine direct de la Fundația Bill și Melinda Gates. Vorbind despre pregătirea unui inamic necunoscut, ei il numesc Pathogen X. Cel mai interesant paragraf din întregul articol este acesta.

    „În consecință, putem ipoteza că apariția unui focar catastrofic care implică Boala X este probabil să rezulte din transmiterea zoonotică a unui virus ARN extrem de virulent (numai spune) dintr-o zonă în care o convergență a factorilor de risc și dinamica populației va avea ca rezultat o transmisie susținută de la persoană la persoană. Această premisă nu neagă nevoia de măsuri împotriva altor tipuri de agenți patogeni de importanță pandemică, dar lucrul asupra bolii X pe care l-am făcut este modelat pe dezvoltarea unor contramăsuri medicale împotriva acestui arhetip de patogen particular. Cu toate acestea, dezvoltarea unor contramăsuri medicale nu necesită ca epidemiologia bolii X sa fie cunoscută și rămân multe elemente conservate ale dezvoltării produsului care nu variază pe baza fiziopatologiei sau epidemiologiei consacrate. În primul caz, dezvoltarea de contramăsuri medicale pentru boala X va include inevitabil planurile de detectare a cazurilor și mobilizeaza colectarea de mostre și date către dezvoltatori. ”

    Cu alte cuvinte, supravegherea în masă și colectarea de date a tuturor „eșantioanelor” adica Soylent Green prinde viata!

  3. “Domnule Presedinte, Dvs. si Domnul Netanyahu puteti INSTAURA imediat valorile li legile pentru intreaga rasa umana si pentru toata creatia din aceasta lume …. .”
    Iata-l pe dumnezeul lor pe care vor sa ni-l impuna si noua prin cozile lor de topor. Daca va veti inchina lui (acestui dumnezeu) va va da voie sa mergeti la biserica. De nu, stati in casa!

  4. Asta s-a pregătit îndelung! Acum, dacă tot suntem arestați în domiciliu, le va fi ușor să ne impună absolut orice! Celor ce sunt gata să accepte! Știu mulși oameni care nu vor accepta, oricum, cu o moarte toți suntem datori! Decât să mor schingiuită sufletește de satanele globaliste, mai bine un pic mai devreme, în Hristos!

    1. Cata dragoste pentru Hristos razbate din cuvintele dumneavoastră. Simt și gândesc la fel !
      Nu voi accepta în veci măgăriile lor. Eu cu Hristos ei cu cine vor !
      Doamne ajuta ! ?

  5. Buna ziua
    Deci inseamna ca…
    Vine Al Treilea Razboi M. ? cu musulmanii si evreii pe deoparte si evident cu aliatii lor? sau nu?

    Stiam ca daca vor sa-si reconstruiasca templul antic musulmanii nu vor fi de acord si va iesi razboi sau vor folosi arme psihologice sau neuro chimice pentru minte si creier sa nu mai opuna rezistenta sau prin imamii sau muftii lor?

    Sa publicati a dat la TV pe realitatea ca in CLUJ vor fi survolati clujenii cu drone ce-i drept din alea micute maxim un 1m lungime are aparatu dar oricum

    Seamana din ce in ce a dictatura

    Ne intoarcem cu 30 d e anii? se poate?

    Clujeni ce faceti? plecati capul?

    Unde va e curajul?

    GERMANIA peste o saptamana se pregateste sa iasa din starea de urgenta pe aprox 15 sau 19 aprilie

    1. asa sunt de mult timp supravegheati spaniolii….asa a aflat statul pe cel ce nu a declarat corect constructia casei , pe cel ce are piscina doar in curte si nu in declaratie…..credeti ca vor urma vremuri bune ?? nici vorba….nu suntem departe de a fi supravegheati cu dronele si pe fereastra :-(

  6. “Vom muri și vom fi liberi!” Haideți să continuam mișcarea populara spontana din 22 decembrie 1989,confiscata de comuniștii neomarxisti care ne conduc și astăzi si să mergem cu toții în Noaptea de Înviere la biserici cantand:”Hristos a înviat din morți cu moartea pe moarte călcând, și celor din mormanturi(cei descurajați, cei din mormântul disperării și de sub piatra deznădejdii) viata daruindu-le! Apoi sa le confiscam bisericile apostati lor și sa schimbam” ierarhia”…

    1. Bine punctat Duh al Capitanului, totul dar absolut totul trebuie taiat din temelii si rasadit din nou.
      Dar mai intai de toate trebuie sa isi cunoasca pacatul pentru care se fac vinovati ca toti cei imbracati degeaba in halate negre, caci pentru ei sunt simple halate negre, sa primeasca toti pana la unul mustrare scrisa din partea celor vanduti chiar credinciosii si palme cat cuprinde si trimisi la plimbare cu tinichele legate de ei.
      Se cere asta pentru ca sunt imbalsamati cu vrajeala ecumenista si complacere in banditism si mai ales ca asta le place consilierilor eparhiali nu conteaza eparhia. Eu am observat ca bor istilor le place statul la masa cu maruntaiele statului ca nu le pot numi organe dar nici autoritati. Le place mult de tot. Dar acum se vede ça au ajuns si presuri de sters pantofii pentru protestant, un bosgor care e tot diarrhée catolica si un musulman care chiar daca a facut si el ceva pentru sfintita noastra tarisoara Romania nu se pune.
      Fratilor duhoarea aceasta nu ne poate asigura nimic bun pe mai departe pentru ca noi suntem de prea mult timp in molima prin acesti retardati care se cufuresc pe noi cu solutii care mai de care salvatoare. Sa o creada ei ca noi nu suntem batuti in cap.
      Nu vreau sa fiu vrajit de impostorii bisericesti, nu vreau sa fiu condus de cacarezele alea din parlament ci vreau sa am viata adevarata in Hristos si pentru El.
      Dar pentru asta e mult de munca si pentru ça a lua totul de la capat e foarte greu. Avem nevoie aici de resursa imams de cea mai buna calitate si sfant devotament.

  7. De cum s-a “extins” in Europa, mi-am dat seama ca aceasta minciuna la nivel planetar serveste unor scopuri apocaliptice… Initial m-am gandit ca vor construi templul.. insa se pare ca putin mai incolo peste vreo 1 -2 ani.. Pocaititi-va! Vine Hristos sa’l omoare pe antihrist cu suflarea gurii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button