X

Guvernul SUA cere spitalelor să indice Coronavirusul ca și cauză a decesului indiferent de cauza reală

Sursa Foto: healthimpactnews. com

Problema cu pandemia coronavirus este faptul că nu avem îndeajuns de multe date în acest moment.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Între timp, datele pe care le avem, ar putea să fie alterate în mod definitiv, în special datele care provin din China.

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) a eliberat pe 24 martie, ghidul care spune spitalelor să menționeze COVID-19 ca fiind cauza decesului, indiferent dacă există sau nu teste reale pentru a confirma această cauză a morții.

În schimb, chiar dacă coronavirusul a fost doar un factor care contribuie sau dacă „se presupune că a cauzat sau a contribuit la moarte”, acesta poate fi listat ca fiind cauza principală.

Clasificarea statistică internațională a bolilor și problemelor de sănătate conexe sau ICD a stabilit codul U07.1 pentru deces prin infecție cu coronavirus . Există un cod secundar, U07.2, „pentru diagnosticul clinic sau epidemiologic al COVID-19, unde confirmarea de laborator este neconcludentă sau nu este disponibilă”, în conformitate cu ghidul CDC.

„Deoarece rezultatele testelor de laborator nu sunt de obicei raportate pe certificatele de deces din SUA, NCHS nu intenționează să implementeze U07.2 pentru statisticile de mortalitate.”

Aici se află problema.

„Cauza de bază depinde de ce și de unde sunt raportate condițiile pe certificatul de deces. Cu toate acestea, normele de codificare și selecție a cauzei de deces subiacente sunt de așteptat să conducă la COVID-19 fiind cauza cea mai posibilă”, se arată în liniile directoare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Ca și la noi…nu-i tot așa?
    Se vede din avion a CUI colonie suntem!
    A pus presiune pe medici, asistente, îi mituiește și-i obligă să intre în cloaca lor pentru a ne înrobi,a ne ține închiși în propriile pușcării – case.
    Pentru jocul ăsta murdar, vor vedea ei PE DRACU…și halatele albe și gulerele albe..s-au transformat în CIOCLII ROMÂNIEI!
    O VOR PĂȚI CU VÂRF ȘI-NDESAT!
    STĂPÂNUL VIEȚII ȘI-A MORȚII NU E ANTIHRISTUL, NICI OCULTA, NICI SCLAVII CARE NE CONDUC, CI D U M N E Z E U!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button