X

YouTube va interzice conținutul care indică legătura dintre 5G și Coronavirus

YouTube va interzice conținutul care promovează teorii ale conspirației despre legăturile dintre tehnologia 5G și Coronavirus.

Compania video online va elimina activ videoclipurile care încalcă politicile sale. Dar conținutul conspirativ despre rețelele de comunicații mobile 5G , fără a menționa coronavirus, este încă permis pe site.

YouTube a spus că aceste videoclipuri pot fi considerate „conținut aflat la limită” și supus suprimării, inclusiv pierderea veniturilor din publicitate și eliminarea rezultatelor căutării de pe platformă.

„Avem, de asemenea, politici clare care interzic videoclipurile care promovează metode nesubstanțiate din punct de vedere medical pentru a preveni coronavirusul, în locul căutării tratamentului medical oficial și eliminăm rapid videoclipurile care încalcă aceste politici atunci când ne sunt semnalate”, a spus un purtător de cuvânt al YouTube.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brotherReducerea populațieiVaccin

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

 1. Hristos A Înviat !

  Încă o dovadă că aici e buba. Adevărul pe care nu ne lasă să-l știm și să-l promovăm. De aceea, SĂ SPUNEM ȘI SĂ CĂUTĂM SĂ CUNOAȘTEM ADEVĂRUL. Să nu fim proști. Să nu ne lăsăm prostiți.

  Pentru tot și toate, VĂ MULȚUMIM !

 2. Ioan.c dar nu inteleg de ce biblia retiparita de „stilisti”nu este buna.care sunt motivele?a ti citito cuvant cu cuvant si v ati dat seama ca are lipsuri.aici nu va e teama de Dumnezeu ca va credeti mai „bun”

  1. Ție nu ți se pare ciudat că stiliștii le retipăresc cu totul, nu doar scanările după vechile ediții, cum ar fi normal.
   Chiar și la retipărirea, după scanare, a Bibliei din 1914, retipărire făcută în 2008, au adăugat desene care nu erau în Biblia 1914.

   1. Ciudat este modul de exprimare al dumneavoastra.Crestineste ar fi fost ,sa dati anuntul in felul urmator:”Recomand fratilor sa citeasca scanarile PDF ale editiilor vechi ale Psaltirii,daca sunt interesati de editiile vechi……”nu era nevoie sa dati exemplul stlistilor.Va doresc sa aveti inima curata

 3. AU ÎNCEPUT CU TUNURILE 5G PE NOI:

  Ce spune careva pe net că se întâmplă/s-a întâmplat 30 martie – 05 aprilie a.c.:

  ” Urmare a cresterii intensitatii campului electromagnetic si implicit a radiatiilor emanate, precum si datorită rezultatelor contradictorii ale polarității campului magnetic al pamantului, observate pe diverse busole (Acul busole, Nordul, arata de fapt Sudul si Estul era la Vest), din cursul saptamanii 30 Martie – 05 Aprilie si in diferite intervale orare, va rugam sa participati la o masuratoare colectiva si nationala (pe regiuni/judete).
  Cine nu are busola analogica, sau aplicatia pe mobil, va rugam sa o descarcati de pe internet.
  De asemenea, pentru ca nu cred ca aveti detector de radiatii, sa descarcati si aceasta aplicatie (detector camp electromagnetic,
  exemplu:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplywerx.compass3d&hl=ro
  / e busola cu detector µT – microTesla chiar sub cercul busolei –
  field strenght ).
  Elaboram un studiu si un amplu material pe care il vom folosi in
  apărarea noastra, a populatiei, privind expunerea excesiva la radiatii generate de tehnologia 5G – tehnologie care a inceput a fi implementată:
  https://www.orange.ro/5G , https://www.upc.ro/upc-devine-vodafone si
  https://www.vodafone.ro/supernet5g/ citat din josul paginii „Primele orase 5G din România sunt București, Mamaia și Cluj” ) in ciuda faptului ca oficial ANCOM afirma ca „Licitatiile au fost amanate pana intrimestru III „.
  Datele si fotografiile le puteti insera intr-un tabel 3 Linii (Luni
  Marti Miercuri) / 3 Coloane (Nivel Radiatii, Foto, ora)etc.
  Dacamasurati doar intr-o zi sau doua, puteti trimite ericum, este bine sa avem cate ceva de peste tot.
  Va rugam sa tratati cu seriozitate această problemă, majoritatea dintre noi stim ca iradierea populatie face parte dintr-un triunghi al mortii:
  Pandemie(Izolare) – Iradiere 5G – Vaccin.
  – Masuratorile se vor desfasura pe parcursul a 3 zile: 6-8 Aprilie”
  deci in doua cuvinte: se elaboreaza un studiu si un amplu material privind expunerea excesiva la radiatii generate de tehnologia 5G- tehnologie care a inceput a fi implementata:https://www.orange.ro/5G , https://www.upc.ro/upc-devine-vodafone si
  https://www.vodafone.ro/supernet5g in ciuda faptului ca ANCOM afirma ca „Licitatiile au fost amanate pana in trimestrul III”suntem rugati sa participam la o masuratoare colectiva si nationala (pe regiuni/judete).

   1. mesaj de confirmare, pe net:

    ”Da, s-au montat deja în Bucureşti, pe blocurile cu 10 etaje lângă antenele 4G sunt şi cele 5G.
    S-au montat multe camere de recunoaştere facială. Cei de la digi au pus camerele.
    Se prelungeşte starea de urgenţă până pe 14 mai.”

  1. ”precum si datorită rezultatelor contradictorii ale polarității campului magnetic al pamantului, observate pe diverse busole (Acul busole, Nordul, arata de fapt Sudul si Estul era la Vest), din cursul saptamanii 30 Martie – 05 Aprilie si in diferite intervale orare”
   Am aflat și eu acest lucru de la un prieten, cum că cineva din Constanța a observat că busola indica Nordul înspre Bulgaria. Omul a folosit 2 busole normale și două electronice. Am înțeles că acum nu mai este așa.
   Vă amintiți ce spuneau Sfinții Părinți ? Că diavolul, dacă i-ar da voie Dumnezeu, ”cu o unghie întoarce pământul pe cealaltă parte” ?
   Dar ce implicații are pentru Pământ că au mutat polii magnetici ? Ne paște un cutremur cumva ?

   1. Bună întrebare!
    E vorba despre Rezonanța Schuman care are drept consecință: schimbarea polilor magnetici ai pământului și reducerea timpului, până la timpul – ZERO… ”Dacă n-ar fi scurtat Domnul TIMPUL, n-ar mai scăpa niciun suflet..”, nu?.
    S-a precizat iarăși că, pe lângă un eventual cutremur – dovedit științific dar și teologic – venirea a trei zile de întuneric peste tot pământul, moment anunțat prin sfinți, chiar de Maica Domnului…recomandat de avut lumânări, apă de băut, ceva pesmet, zăvorârea ușilor și-a ferestrelor… acoperirea ferestrelor pentru a nu vedea fețele diavolilor care vor lua chipul celor dragi – în viață sau decedați – care vor implora pentru deschidere ușilor și/sau a ferestrelor…după, uciderea cu bestialitate a celor care o vor face…îi vor surprinde și pe stradă, fiindcă coborârea întunericului se va face din timpul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.