X

Preot catolic irlandez invită musulmanii să se roage în biserica lui, în locul creștinilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Întrucât “bisericile” catolice din Irlanda rămân goale din cauza ultimelor măsuri de carantine, un preot catolic a considerat că ar fi o idee bună să-i invite pe urmașii lui Ismael pentru o slujbă de rugăciune comună.  Și deși rugăciunea trebuia să fie pentru medici și asistentele care lucrează în spitale, musulmanii au exploatat ospitalitatea pentru a proclama supremația islamică asupra religiei creștine (și evreiești) de la amvon.

“Părintele” Stephen Farragher, preotul paroh al Bisericii Sf. Patrick din Ballyhaunis, districtul Mayo, a invitat doi bărbați musulmani să „se roage în solidaritate” cu el „binecuvântarea și rugăciunea finală” la “Liturghia” de vineri dimineață.

Mohammed Cherbatji și Mohammed Rahmani i-au acceptat pe invitația lui Farragher de a recita o rugăciune pentru oamenii din domeniul sănătății și lucrătorii de urgență în timpul pandemiei coronavirusului. De asemenea, s-au rugat pentru eradicarea virusului chinez.

Dar un videoclip al rugăciunii musulmane lansat pe Twitter a prezentat pe unul dintre musulmanii din amvon care recita rugăciunea Adhan în limba araba. Această rugăciune nu a fost deloc o binecuvântare pentru lucrătorii de îngrijire a sănătății, ci mai degrabă„ chemarea islamică la rugăciune, care afirmă, în mod concludent și fără ambiguitate, că revelația lui Dumnezeu pentru Mohamed a înlocuit și a înlocuit revelațiile anterioare ale lui Dumnezeu. lui Moise în Vechiul Testament și lui Iisus în Noul Testament. ”

Adhan  afirmă: „Allah este cel mai mare. Mărturisesc că nu există nici un zeu în afară de Allah. Am mărturie că Mohamed este Mesagerul lui Allah. Vino la rugăciune. Vino la mântuire. ” Aceste afirmații se repetă de două ori.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Astăzi, am plecat în oraș sa iau pensia mamei. Menționez că până acum nu am purtat botnita, pardon, masca. Când am ajuns în fata pieței, mi s-a spus că nu am voie să întru în piață ca infecteze. Am spus ca nu e obligatorie purtarea măștii, decât în unele județe și mi s-a spus că mă înșel. Am văzut într-adevăr, ca toți purtau măști. Am văzut mai multa politie și armata în centru. Toți aveau măști. Am plecat acasă. Forfota mai mare care am văzut-o la acest început de săptămână, îmi spune că se pregătește ceva. Încep sa îl cred pe acel părinte Athonit care spunea că la pastele evreiesc de anul acesta s-ar putea sa se arate necuratul. Începând de duminica, sau de când?Mai cred ca el se va arata instantaneu prin toate device-urile pentru a-i hipnoza pe toți. Am făcut legătură cu ce spunea părintele Pahomie, parcă, legat de cutremur. M-am gândit ca, într-adevăr, Dumnezeu, pentru a opri hipnoza în masa a spurcatului, S-ar putea sa trimită un cutremur înainte, pentru a-i strica planurile. Ce părere aveți?!

  1. Exact AȘA m-am gândit și eu…dar am zis să n-o dau pe post, crezându-mă iar unii/unele mama Omida :)
   Aseară mă gândeam că, dacă dă Bunul Dumnezeu un cutremur…se clatină lumea, ortodoxia…și-atunci, toată lumea rămasă în viață va trebui să treacă la treabă, la muncă DIN NOU pentru a ajuta pe cei în nevoie și a ridica ceea ce s-a stricat și lăsat la mucezit, din pricina inconștienților DE SUS, care fac parte dintre cei DE JOS!

   1. Magda draga,cred ca ar fi bine sa pui putin mana pe Psaltire,si sa te rogi neincetat asa cum spune Domnul pt ca pt vremurile din urma a lasat Apocalipsa Sfantului Ioan Evanghelistul,tocmai pt ca noi sa nu credem orice duh.nu mai sminti lumea cu toti inselatii si cu toate enormitatile.mai bine ne-am ruga neincetat,si Domnul va hotara ce va fi.si asa a venit urgia peste noi,nu avem nevoie de asemenea minciuni

    1. Din întâmplare, Psaltirea e preferata mea și fără recomandarea ta :)
     În al doilea rând, nu am ajuns la rugăciunea neîncetată…ferice de cei care au reușit!
     Poate d-aia ție ți s-a și descoperit c-ar fi minciuni, cine știe?!
     Din punctul meu de vedere, cred că oamenii ăștia profețesc într-adevăr ceea ce s-a spus și în Evanghelii…de boli, de vremuri de restriște, de zvonuri de războaie, de cutremure….vom vedea!
     Personal, prefer să știu, alții…nu!

  2. Vor sa tina oamenii in case de Florii,in Saptamana Patimilor,de Invierea Domnului,Saptamana Luminata,din cauza asta isi vor mari efectivele,dar nu mai bagati panica in oameni,ca si asa e destula

  3. Iohanis vrea sa prelungească starea de urgență cu încă o lună! Anunt făcut azi la Radio Romania Actualități după prănz

 2. Tot despre CUTREMUR:
  Se zice despre un cuvios Gherontie care a fost dezbrăcat de haina monahală prin anii 50, pe timpul de dinainte de 89; a fost și pe la Ierusalim, are o grămadă de ucenici ce afirmă despre el că era un om curat, sfânt.
  Aici apar comentariile în grupul respectiv:
  https://www.facebook.com/groups/111051096504720
  Dan Orza
  23 martie la 06:11
  Cred cã a sosit momentul sã vã spun ce mi-a zis fratele Gherontie în luna iulie a anului 2002 chiar la mine acasã.
  Mã întreabã la un moment dat:
  „Ce zici,crezi cã va mai iesi lumea în stradã?”
  I-am rãspuns cã nu cred cã va mai iesi lumea in stradã la care mi-a räspuns:”va fi revoltã mare cu mii de morţi o sã vezi vei apuca vremurile acelea,eu nu voi mai trãi atunci sä le spui celor credincioşi sä nu participe la revoltã.”
  De asemenea mi-a spus cã va fi un CUTREMUR FOARTE PUTERNIC spre 9 grade (va avea loc PE TIMPUL NOPȚII) care VA FI APROPIAT ÎN TIMP DE REVOLTĂ.
  L-am întrebat care va fi întâi revolta sau cutremurul si mi-a spus ca nu poate sã-mi spuna care va fi întâi.
  DUPĂ CUTREMUR ȘI REVOLTĂ MI-A SPUS CĂ VA ÎNCEPE CEL DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL ȘI CĂ VOR INTRA RUȘII ÎN ȚARĂ, CHIAR POPORUL ROMÂN VA CERE AJUTOR DE LA RUȘI.
  Mi-a spus de asemenea cã aceste evenimente si alte necazuri (vezi pandemia ce a venit peste noi,deşi nu a numit-o) care vor veni peste noi pentru pãcatele noastre vor determina BOR sã-l canonizeze pe parintele Arsenie Boca.
  Dupã rãzboi vor reveni monarhiile în toatã Europa inclusiv la noi în România şi va urma o nouã epocã de încreştinare a popoarelor care nu l-au cunoscut pe Domnul Iisus Hristos..O sã revin cu altã postare referitor la cine va fi viitorul rege al României.
  Dan Orza
  25 martie la 11:41
  Mai spunea fratele Gherontie că va veni O MARE FOAMETE PESTE OMENIRE ÎNAINTE DE CEL DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, DAR CĂ ÎN ROMÂNIA NU SE VA MURI DE FOAME.
  Mi-a zis că că daca avem grâu si porumb îl vom fierbe si nu vom muri de foame.
  În Grecia a spus ca va fi o foamete si mai mare ca la noi ţară .
  DUPĂ RĂZBOI, BARASABIA SE VA UNI CU ROMÂNIA.
  Mi-a zis să ne rugăm la Dumnezeu la Maica Domnului şi la toţi sfinţii ca să mai îndulcească Dumnezeu pedepsele ce vor veni peste noi pentru păcatele noastre în special pentru avorturile pe care le-am săvârşit.”

 3. Ușor, ușor…ni se va cere MĂRTURISIREA DE CREDINȚĂ și POZIȚIONARE CLARĂ de-o parte sau alta, a BARICADEI pe care alegi să lupți:

  ASPAZIA OȚEL PETRESCU:Chiar ieri a fost la mine un tânăr care m-a întrebat ”Ce ar trebui să fac? Voi ați știut ce aveți de făcut…voi, generația voastră!
  Toate generațiile care au fost prigonite…dar pe noi, pe noi ne așteaptă ALCEVA! Și noi suntem altceva decât ați fost voi…”

  Și eu am spus: dar și voi aveți o MISIUNE! Clar aveți o misiune…m-a întrebat…CARE?!
  Zic, ”păi, voi trebuie să vi-o găsiți, ca GENERAȚIE!
  Noi, ca generație…generația noastră, ne-am găsit-o – aia de a aduce JERTFĂ PURIFICATOARE pentru Iisus Hristos.
  Am zis…pentru PATRIE și pentru CRUCE sunt gata ORICÂND pentru MOARTE.
  Am fost chemați să demonstrăm că într-adevăr asta credem…și am demonstrat-o!
  Asta a fost treaba generației noastre.

  Cred că treaba generației voastre este SĂ STAȚI PE LOC, SĂ VĂ RUGAȚI ȘI SĂ POSTIȚI ȘI SĂ AȘTEPTAȚI MOMENTUL CÂND IISUS VĂ VA CERE ”Am nevoie de mărturia voastră!”

  Deci, veți fi și voi mărturisitori într-un anume ceas, când va trebui să spuneți acel ”PREZENT!” pe care l-am spus și noi…
  -În esență, e aceeași MISIUNE.
  ASPAZIA OȚEL PETRESCU: Da. Deci, n-ai de ce să te tulburi…va veni momentul – voi veți știi – tu vei fi acolo și vei spune când vei auzi CHEMAREA și vei zice: ”Aici sunt Doamne, PREZENT!”

  Pentru asta, îți trebuie multă ÎNȚELEPCIUNE…ceea ce NU înțeleg tinerii noștri de azi care sunt furați de entuziasm și fac valuri care, nu numai că sunt inutile, pot fi NOCIVE!
  Noi, nu trebuie… cum să spun…jertfa nu înseamnă să ne topim noi…să căutăm neapărat să fim desființați! NU!
  Vom știi ATUNCEA ce este de făcut…noi, am învățat pe parcurs care a fost chemarea noastră…care a fost oferta noastră și în ce fel a înțeles Mântuitorul s-o primească!
  Noi, ar trebui să învățăm care sunt treptele iubirii…și care este locul suferinței și al jertfei…pe scara iubirii!

  Păi, JERTFA ESTE DE/(din) IUBIRE, nu de nesocotință!
  JERTFA, NU ESTE UN ACT DE TRUFIE…”eu pot să mă jertfesc, totul pentru țară!” …nu, nu, nu!
  Jertfa este un act de iubire.
  Iubirea agape, iubirea cea adevărată, iubire ne-creată, IUBIREA CARE ESTE IISUS HRISTOS…Iisus ni S-a arătat și ne-a spus: ”Învățați de la Mine…”, a spus clar…
  El a venit ca instructor AICI, a văzut că omenirea este debusolată și a venit ca să-i explice LEGEA și NU ca să completeze…a și spus lucrul acesta, L-a afirmat…”N-am venit ca să stric Legea, Am venit s-o îndrept, s-o corectez…” .
  S-a zis, ”ochi pentru ochi și dinte pentru dinte…” așa era înțeleasă iubirea de omul cel căzut…Iisus a venit și a spus, ”dar eu zic….”
  Deci, El era în ipostază de Fiu, El ne spunea exact ceea ce a însemnat EL, prin LEGEA IUBIRII…nu ochi pentru ochi și dinte pentru dinte, ci întoarcerea celuilalt obraz. Eu vă învăț – primiți o palmă pe obraz, întoarce-ți și celălalt obraz…”
  Doamna Aspazia despre misiunea generatiei noastre
  https://www.youtube.com/watch?v=1tVNjFwyATM&feature=emb_logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button