X

Australia: Când frica excesivă de coronavirus se amestecă cu prostia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un astrofizician australian a fost internat la spital după și-a introdus patru magneți în nas cu scopul de a inventa un dispozitiv care oprește oamenii să-și atingă fața în timpul focarului de coronavirus.

Dr. Daniel Reardon, un cercetător la o universitate din Melbourne , a construit un colier care sună o alarmă la contactul facial.

Astrofizicianul în vârstă de 27 de ani, care studiază pulsari și valuri gravitaționale, a spus că încearcă să înlăture plictiseala din auto-izolare cu cei patru puternici magneți neodim.

„Am echipament electronic, dar nu am experiență sau expertiză în construcția circuitelor”, a spus el pentru Guardian Australia.

„Am avut compoenente care detectează câmpurile magnetice. M-am gândit că dacă aș construi un circuit care ar putea detecta câmpul magnetic și am purta magneți la încheieturile mâinilor noastre, atunci ar putea să declanșeze o alarmă dacă o aduceți mâna prea aproape de fața voastră. Mă plictiseam și m-am gândit la acest dispozitiv. ”

Cu toate acestea, academicul și-a dat seama că partea electronică a creat-o de fapt invers față de cum dorea.

„Am inventat din greșeală un colier care să emite alerte continuu, cu excepția cazului în care îți apropii mâna de față”, a spus el.

Reardon a spus că a plasat doi magneți în interiorul nărilor, și doi la exterior. Când a scos magneții din exteriorul nasului, cei doi din interior s-au lipit. Din păcate, cercetătorul a încercat apoi să folosească magneții rămași pentru a-i îndepărta.

„După ce m-am luptat timp de 20 de minute, am căutat pe Google problema și am găsit un articol despre un băiat de 11 ani care avea aceeași problemă. Soluția în acest sens a fost flosirea mai multor magneți. Pentru a pune pe exterior pentru a compensa și a trage pe cele din interior.

„Când trageam în jos pentru a încerca să scot magneții, s-au agățat unul de celălalt și magneții s-au desprins. Și cei doi magneți au sfârșit în nara stângă, în timp ce celălalt era în nara dreaptă.”

Înainte de a merge la spital, Reardon a încercat să folosească clește pentru a le scoate, dar acesta s-a lipit de magneții din nasul lui.

„De fiecare dată când am apropiat cleștele de nasul meu, întregul meu nas s-ar muta spre clește și apoi cleștele s-ar lipi de magnet”, a spus el. „A fost un pic dureros în acest moment.

„Partenerul meu m-a dus la spital în care lucrează pentru că își dorea ca toți colegii să râdă de mine. Medicii au considerat că este destul de amuzant, făcând comentarii de genul „Aceasta este o vătămare din cauza autoizolării și a plictiselii”.

La spital, o echipă de doi medici au aplicat un spray anestezic și au scos manual magneții din nasul lui Reardon.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Asta e din categoria “Sunt prost si ma laud cu asta”. Singura scuza valabila sa iti bagi chestii in nas ar fi varsta sub 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button