X

Bizar: Spitale goale la nivel mondial în plină “pandemie” de Coronavirus

Sursa Foto: videohive.img.customer.envatousercontent.com

Pandemia coronavirus Covid-19 nu este ce apare în media officială. În toate știrile apar spitale suprapopulate de pacienți și incapabile să gestioneze numărul de persoane bolnave în stare critică, în felul acesta ați crede că există un haos profund în fiecare spital din întreaga lume.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În pofida acestor știri o mulțime de postări pe twitter arată spitale goale la nivel mondial.

Accesați Twitter și introduceți în câmpul „căutare Twitter” cuvintele “empty hospitals.”

SUA (New York) și Germania

Australia 

 

Irlanda 

 

https://twitter.com/angeldemonTV/status/1243961975769530369

Anglia (Londra)

 

https://twitter.com/donliveson/status/1244219068456087553

https://twitter.com/DigiByteMike/status/1244404922382274563

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Propaganda de cea mai joasa speta…”F Frica”- factor in actiune…O boala de sezon, ridicata la rang de amenintare mondiala, pentru a sluji scopurilor intunecatilor….Multe-prea multe- slugi demonice vizibile pe sticla-pana si crainicile TV s-au imbracat toate( ca la comanda) in negru, ca sa sporeasca drama! Ce mai, un show perfect !

  2. Normal ca sunt goale. Le-au pregatit pt covid. Ca asa omoara mai multi oameni decat virusul este o alta poveste (in special bolnavii cronic care nici macar la consultatii nu mai sunt primiti, ce sa mai spunem de internare, dar si alti bolnavi care mor pentru ca nu mai ajung sa fie diagnosticati si tratati).

    Uneori, Doamne iarta-ma, mai ca-mi vi sa zic ca mai bine sa fie un virus cu adevarat periculos pentru ca este mai greu de trait in minciuna de acum decat confruntandu-ne cu o realitate dura.

    Doamne, miluieste pe noi pacatosii!

  3. Acum 3 zile, un prieten de la Baia Mare, a avut o criza de rinichi in trafic. A tras omul pe dreapta si a sunat sa cheme salvarea.

    Stiti ce ii s-a spus?

    “Incercati dumneavoastra sa veniti cumva la noi, pentru ca salvarea s-ar putea sa ajunga destul de tarziu la dumneavoastra.”

    Si asa, cu chiu cu vai, s-a dus omu la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button