X

Studiu China: 80% din Testele pentru Coronavirus sunt Fals Pozitive

Pe măsura ce avansează prevenirea și controlul COVID-19, testarea clinică a acizilor nucleici în contactele directe cu pacienții s-a desfășurat în multe părți din China. Cu toate acestea, rata fals-pozitivă a rezultatelor pozitive în cadrul screeningului nu a fost raportată până în prezent. Dar clarificarea ratei fals-pozitivă în timpul screeningului este importantă în controlul și prevenirea COVID-19.

Rezultate: Când rata de infecție a contactelor directe și sensibilitatea și specificitatea rezultatelor raportate au fost luate în considerare, valoarea predictivă pozitivă a screeningului activ a fost de doar 19,67%, în schimb, rata fals-pozitivă a rezultatelor pozitive a fost de 80.33%. Rezultatele analizei de sensibilitate multivariate-probabilistică au susținut constatările cazurilor de bază, cu o probabilitate de 75% pentru rata fals-pozitivă a rezultatelor pozitive de peste 47%.

Concluzii: În contactele directe ale pacienților cu COVID-19, aproape jumătate sau chiar mai mulțe dintre „persoanele infectate asimptomatice” raportate în testarea activă a testului de acid nucleic ar putea fi fals pozitive.

Referinte: pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.