X

Studiu China: 80% din Testele pentru Coronavirus sunt Fals Pozitive

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe măsura ce avansează prevenirea și controlul COVID-19, testarea clinică a acizilor nucleici în contactele directe cu pacienții s-a desfășurat în multe părți din China.  Cu toate acestea, rata fals-pozitivă a rezultatelor pozitive în cadrul screeningului nu a fost raportată până în prezent. Dar clarificarea ratei fals-pozitivă în timpul screeningului este importantă în controlul și prevenirea COVID-19.

Rezultate: Când rata de infecție a contactelor directe și sensibilitatea și specificitatea rezultatelor raportate au fost luate în considerare, valoarea predictivă pozitivă a screeningului activ a fost de doar 19,67%, în schimb, rata fals-pozitivă a rezultatelor pozitive a fost de 80.33%. Rezultatele analizei de sensibilitate multivariate-probabilistică au susținut constatările cazurilor de bază, cu o probabilitate de 75% pentru rata fals-pozitivă a rezultatelor pozitive de peste 47%.

Concluzii: În contactele directe ale pacienților cu COVID-19, aproape jumătate sau chiar mai mulțe dintre „persoanele infectate asimptomatice” raportate în testarea activă a testului de acid nucleic ar putea fi fals pozitive.

Referinte: pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button