X

Studiu China: 80% din Testele pentru Coronavirus sunt Fals Pozitive

Pe măsura ce avansează prevenirea și controlul COVID-19, testarea clinică a acizilor nucleici în contactele directe cu pacienții s-a desfășurat în multe părți din China. Cu toate acestea, rata fals-pozitivă a rezultatelor pozitive în cadrul screeningului nu a fost raportată până în prezent. Dar clarificarea ratei fals-pozitivă în timpul screeningului este importantă în controlul și prevenirea COVID-19.

Rezultate: Când rata de infecție a contactelor directe și sensibilitatea și specificitatea rezultatelor raportate au fost luate în considerare, valoarea predictivă pozitivă a screeningului activ a fost de doar 19,67%, în schimb, rata fals-pozitivă a rezultatelor pozitive a fost de 80.33%. Rezultatele analizei de sensibilitate multivariate-probabilistică au susținut constatările cazurilor de bază, cu o probabilitate de 75% pentru rata fals-pozitivă a rezultatelor pozitive de peste 47%.

Concluzii: În contactele directe ale pacienților cu COVID-19, aproape jumătate sau chiar mai mulțe dintre „persoanele infectate asimptomatice” raportate în testarea activă a testului de acid nucleic ar putea fi fals pozitive.

Referinte: pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.