X

Doctor din SUA: COVID-19 este mult mai puțin mortal decât gripa comună

Sursa Foto: drbrownstein.com

David Brownstein, MD (DrBrownstein.com)
Doctorul Brownstein este membru al Academiei Americane de Medici de Familie și al Colegiului American pentru Progresul în Medicină.

Nu pot înțelege de ce suntem acum într-o atmosferă de dictatură militară. Peste 99% dintre cei care contractează COVID-19 se vor recupera.

Oameni buni, nu minimizez această boală. COVID-19 este ceva de luat în serios. Este extrem de contagios și se răspândește rapid.

Da, provoacă insuficiență respiratorie și moarte la cei mai susceptibili: vârstnici și cei cu afecțiuni cronice de sănătate, inclusiv diabet, boli de inimă, hipertensiune arterială și tulburări pulmonare.

Este posibil să nu avem nici măcar suficiente aparate respiratorii pentru cei care au un caz grav.

Cu toate acestea, există o altă latură a acestei povești care nu este spusă.

Știați că COVID-19 este mult mai puțin mortal decât gripa comună?

În acest sezon gripal (2019-2020) s-au recoltat 1.130.489 de probe. Numărul probelor de gripă pozitive este de 231.654 (20,5%). (1) „CDC estimează că până în acest sezon au existat cel puțin 38 de milioane de boli de gripă, 390.000 de spitalizări și 23.000 de decese cauzate de gripă.

Deci, 23.000 de decese cauzate de gripă din 231.654 de exemplare pozitive înseamnă că rata de deces cauzată de gripă (la 3.20.2020) este de 10% (23.000 / 231.654).

Închidem țara pentru asta? Declarăm o blocare a statelor noastre, deoarece 10% mor din cauza gripei?

Nu. Mergem la muncă și ne trăim viața.

Să ne uităm la numerele de COVID-19 începând cu țările cele mai afectate China și Italia. (2)

În China există 80.967 de cazuri confirmate și 3.248 de decese. Aceasta duce la o rată a mortalității de 4%.

În Italia, există 47.021 de cazuri confirmate și 4032 de decese. Aceasta duce la o rată de deces de 8%.

În SUA, avem 19.007 de cazuri confirmate și 250 de decese. Aceasta este o rată a decesului de 1,3%. (Notă: rata de deces în SUA este în scădere, deoarece sunt confirmate mai multe teste, după cum am afirmat, se va întâmpla în postările anterioare.

Să ne uităm la aceste rezultate și să le comparăm cu rata mortalității gripei pentru 2020 din tabelul de mai jos.

Rata de deces COVID-19 Rata mortalității gripei 2020 (confirmată)
Statele Unite 1,3% 10%
China 4%
Italia 8%

 

Oameni buni, ne-am închis țara și am pus în carantină întreaga populație. Economia este o mizerie. Oamenii care au nevoie să lucreze și nu pot. Președintele nostru a accesat instituțiile de urgență.

“Pozitiv” este faptul că cel puțin câțiva senatori și-au vândut acțiunile de la bursa înainte de carantină. “Bine” pentru ei. (Desigur, repetați această frază cu mult sarcasm.)

COVID-19 ne copleșește spitalele, pentru că nu aveam niciun plan director pentru o pandemie. Acesta este un eșec masiv din partea guvernului federal. Șefii ar trebui să fie trași la răspundere pentru asta.

Deci care este vestea bună?

Vestea bună este că poți renunța la frică. Acest virus nu este mortal pentru marea majoritatea oamenilor – peste 99% – dintre cei care l-au primit. De fapt, propun la sfârșitul acestui coșmar, rata mortalității va fi mult mai mică decât gripa comună de care suferă mulți dintre noi.

Așa cum am spus anterior, la final, când toate testările sunt făcute, prezic că rata decesului va fi sub 1%.

În ultima mea postare pe blog, v-am oferit terapii naturale eficiente – vitaminele A, C, D și iod – care s-au dovedit pentru mine și partenerii mei ca fiind eficiente în minimizarea infecțiilor virale.

Mai mult, un studiu chinezesc asupra vitaminei C injectabilă a arătat că este eficient 100% în tratarea infecțiilor cu coronavirus moderat până la sever.

Vitamina C intravenos  trebuie administrată fiecărui pacient COVID-19 spitalizat – precum și oricărui om spitalizat cu gripă, pneumonie, sepsis, etc.

Concluzii finale

Odată cu creșterea testării, rata mortalității pentru COVID-19 va scădea. Numărul final va fi mult mai mic decât numărul anual al ratei mortalității gripei prezentate în tabel. Vor fi mai multe boli și decese din cauza acestui virus, fără îndoială. Cu toate acestea, nivelul fricii este mult proporțional cu problemele pe care le vedem cu COVID-19.

Ia-ți vitaminele. Ține o dietă sănătoasă fără zahăr rafinat, bea apa îndeajuns, realizează exerciții fizice. Nu lăsați mass-media și guvernul să vă întunece minteaUitați-vă la statistici.

Citiți articolul complet la DrBrownstein.com .

Referințe

(1):   https://www.cdc.gov/flu/weekly/#ClinicalLaboratories

(2): https://www.msn.com/en-us/news/coronavirus?ocid=spartanntp

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
CipuriGlobalizareVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. Dupa cum vedem, altul este motivul detentiei la domiciliu, nicidecum corona virusul. Cine are urechi de auzit sa auda. Privarea de libertate este metoda prin care se va veni cu o noua ordine mondiala, iar noi, invatati deja cu formularul de motivatii, probabil, pentru a iesi din criza, va trebui sa semnam ca suntem de acord cu ea(NOM), care inseamna si vaccinare obligatorie.
  Dar socoteala de acasa nu se potriveste mereu cu cea din targ!

 2. Cred că ar trebui ca toți cei care se știu cu greutate în exces să slăbească renunțând la consumul de carbohidrați (orice este dulce sau are amidon, inclusiv fructe și cereale)! În acest fel pot slăbi rapid și își pot rezolva probleme de sănătate, mai ales diabetul! Așa poate ajung să nu mai fie la fel de susceptibil la probleme cauzate de coronavirus! Evident, cât se mai poate și există mâncare destulă, că altfel…

  1. Dieta este inutila fara exercitiu fizic. Caloriile se ard prin efort fizic, dar lumea s-a obisnuit cu confortul a degenerat prea mult ca sa mai faca vreun efort.

   1. Corect, PETRE!
    BUNICUL meu a mincat TOATE BUNATITILE POSIBILE NATURALE(carne, lapte, brinza, oua, legume, fructe) fiind atit el cit si bunica niste gurmanzi si BUCATARI DESAVIRSITI (tinind cu strictete posturile de rigoare din saptamina si din an, si cu hrana diversificatac facuta proaspata la fiecare masa ) dar fiind un GENIU AL MUNCII FIZICE, arata ca UN HERCULE .Iar bunica precum ILEANA CONSINZEANA!
    Doar munca fizica CONSTANTA,(in gospodarie, la pamint, la vite si in padure, dulgherit, constructii) dupa pricepere, ORDONATA, pe tot parcursul vietii de la virsta de sapte ani pina la ultima zi a vietii, SUTA DE ANI, CU INDEMINARE SI HARNICIE in scopul cistigarii pinii cea de toate zilele este cea care A dat nastere OMULUI ADEVARAT in istorie . Tehnica cu toate facilitatile a facut omul zilelor noastre LEGUMA FIZICA, PSIHICA,INTELECTUALA. Puturosenie in stare IMBECILA. TRIST DAR ADEVARAT.
    MINTEA SANATOASA IN CORP SANATOS se obtin DOAR MUNCIND FIZIC LA GREU SI MEREU ! „Cine nu munceste CU MINA sa nu manince! „Cu efecte spirituale, mateteriale, psihice fizice MAI MULT CA PERFECTE! CETITUL SI MATEMATICA ar fi trebuit sa fie doar HOBI in istoria omenirii, dupa ce te OCUPAI CU MUNCA FIZICA ZIDITOARE DE MINTE SUFLET SI TRUP si producatoare de cele NECESARE ale existentei SANATOASE SI DEMNE. SELECTIA NATURALA SI MUNCA SPARTANA ar fintrebuit sa fie SCOPUL VIETII pe pamint, nu INDUSGRIA FARMACEUTICA OTRAVITOARE si tehnica DAUNATOARE MINTII SI SUFLETULUI, cea care a distrus FAMILIA, nucleul vietii pe pamint.
    TRINTORII OMENIRII, bogatanii Secolelor au fost cei care iubind NEMUNCA FIZICA s-au vindut diavolului din LACOMIE, PUTUROSENIE, EGOISM SI PROSTIE CRASA ascultind de VICLENIA DIAVOLULUI SI EXPLOATIND SEMENII, NEVICLENI, NEDATI PE MINA DIAVOLULUI, pentru a le vinde in ultima suta de ani STIINTA DEMONICA cu tehnica corespunzatoare( in fiecare secol) iar azi sint SUB CAPASTRU MASONIC, executind ORDINELE DIAVOLESTI, INTOCMAI, fara sa se poata impotrivi .
    Cine nu vede ca tot ceea ce se intimpla azi este UN PLAN BINE STRUCTURAT DEMONIC, FARA FISURA, GENIAL si PORUNCA UNUI SIGUR CREIER, categoric DEMONUL, CONDUCATORUL LUMII este mult prea prost.
    Niciodata in istorie nici macar omenirea unui singur stat nu a fost capabila sa GINDEASCA LA UNISON,(tradari la fiecare pas) cu atit mai putin la nivel MONDIAL cum se vece azi ca orchestreaza ei NOM.
    Acum papusarii – masoni, slugile diavolului care a. Inchinat omeirea prin viclenie IN ASCUNS diavolului, JOACA DE NEVOIE LA UNISON, SUB COMANDA DIRECTA a incornoratului. O sa vedem pe viu in vremea ce vine DEZASTRUL. !
    SPORTUL de orice natura este o INVENTIE DEMONICA., care imbolnaveste MINTEA, PSIHICUL SI SUFLETUL OMULUI, in schimbul MUSCHILOR, A TRUFIEI si a DEPRSIILOR .FITNESS?! Surogate! MOARTE SIGURA!
    „Cine citeste sa inteleaga! „

 3. Această declarație este mincinoasă, măcar prin omisiunea, intenționată, a următoarelor date, esențiale pentru compararea cu coronavirusul:
  Cele 23.000 de persoane care au decedat de gripă, în răstimpul 2019-2020, erau, în afară de gripă, fără alte afecțiuni sau complicații ? Adică cu o sănătate în parametrii normali ? Au murit numai din cauza gripei ? Înainte de a afla un răspuns medical sau statistic (deși nu știu dacă asemenea date au fost difuzate), cred că este exclus, pentru simplul motiv că, dacă ar fi așa, n-ar fi murit numai 23.000 de oameni, ci aproape toți cei îmbolnăviți de gripă, să zicem cam 200.000. Problema care mă frământă este ce se urmărește, de fapt, cu publicarea acestor analize (incomplete, deci false) ?

  1. Faptul ca montează antene 5g acum ca lumea stă în casă și ca este posibil sa dea legea vaccinării în masă nu te frământă?. Faptul ca au restricționat accesul în Sfânta Biserică Duminică la Sfânta Liturghie nu te frământă?. Foarte bine ca te frământă anumite lucruri. Asta înseamnă că gândești dar încearcă sa vezi imaginea de ansamblu. Unde vor sa ajungă cu virusul asta?. Sa fie oare asa mortal cum spun ei?.

   1. În primul rând, bați câmpii. În al doilea rând, tu ești cât se poate de departe de imaginea de ansamblu, în afară de cazul când ai fi așa, un fel de dumnezeu sau vreun ghicitor în stele. Această pandemie, în Europa și la noi, este abia la început, așa că pretenții de-astea filosofice de doi bani, cu imaginea de ansamblu sunt și lipsite de fundament și ridicole. Să trăim și să vedem ce s-o mai întâmpla, ți-ar spune și un om simplu, din creierul munților. Ia spune, acum vreo 6 luni ai fi crezut că ne vom confrunta cu o asemenea situație ? Acum câteva luni citeam, pe unele site-uri titluri apocaliptice cu izbucnirea celui de-al treilea război mondial, care n-a izbucnit, dar a izbucnit pandemia, care pandemie face ravagii, deocamdată, în Italia, unde multă lume face vagabondaj pe bani, pardon, am vrut să spun că merge în vacanțe, excursii etc. I-aș întreba pe cei cu titlurile cu războiul, ce părere au, că n-au ghicit bine, dar mă las păgubașă, că oricum nu mi-ar răspunde cinstit. Cine recunoaște că greșește ? Nu suntem urmașii lui Adam și ai Evei ?
    Confunzi ansamblul știrilor (dar și al multor opinii personale) de pe întreg mapamondul (cu care suntem bombardați) cu imaginea de ansamblu. Ceea ce văd că habar n-ai, e că o știre sau o opinie acreditată ca reală sau adevărată, poate fi rapid contrazisă de fapte (nu de alte vorbe). Cu alte cuvinte, să nu se verifice. Dar, sminteală produce, mai ales că nu e retractată. În al treilea rând, de unde ai tras tu concluzia că nu mă deranjează oprirea Sfintei Liturghii ? Dacă ai fi de bună credință, n-ai face o asemenea afirmație, pentru că am mai postat zilele astea, chiar pe acest subiect. Dar, văd că ție îți place omisiunea, ca și medicului respectiv. Dar, problema e ce are una cu alta ? Adică, în capul tău, care e legătura între minciunile debitate de medicul respectiv, întreruperea Sfintei Liturghii și antenele 5 g ? Poți să explici ? Nu poți, și am să-ți spun și de ce nu poți. Pentru că ție puțin ți-a păsat de datele false, în schimb ți-a plăcut concluzia din datele false. Ce atâtea restricții ? Te-a preocupat și te preocupă, în exclusivitate, faptul că ești obligat să stai în casă. Și, dacă e bine să stai în casă, ca să te ferești ? Ai auzit de vorba aia „Paza bună trece primejdia rea”. N-ai auzit. Și dacă restricțiile astea or fi bune la ceva, mai ales că suntem în Postul Mare ? Eu ascult îndemnurile unor preoți, care ne îndeamnă la reculegere și pocăință. Nu mă uit în gura oricui, care viclenește. Nădăjduiesc că poate aceste restricții vor mai opri pedofilii și turismul sexual, barurile de fițe și o mulțime de alte blestemății care se petrec în lume, în această „libertate” pe care o trăim și după care mulți tânjesc acum. În ceea ce privește oprirea Sfintei Liturghii, reacțiile sunt slabe (cu excepția site-urilor cu profil ortodox și a postărilor, din care unele anonime) și este, în parte și un rezultat al faptului că ff puțini mai merg la Biserică. „Lumea” aia de care vorbești, în mod fariseic, în realitate, reprezintă un procent f mic din populația țării noastre. Iar în alte țări, „civilizate”, unele biserici au ajuns să se vândă (că sunt nefolosite) sau unele din cele folosite sunt acționate în judecată că pe unii îi deranjează sunetul clopotelor (cazuri înregistrate, în Italia, de aia îi și lovește așa pandemia, mai bine îi supărau clopotele). Știi de care domeniu îmi pare rău că nu e restricționat ? Mass-media. A câștigat și această bătălia. Ne înrobește și mai mult. Ba, și-a mai apropriat și Biserica, prin slujbele online (care oricum, existau)
    În ultimul rând (deși ar fi fost mult mai multe de spus), cine ți-a spus ție că dacă lumea n-ar sta în casă, nu s-ar monta antene 5 g ? Pe ce lume trăiești ? science-fiction ?
    Vezi că toate întrebările mele sunt retorice, așa că nu necesită răspuns. Nu de altceva, dar nu te obosi să încerci să-mi demonstrezi ceva, că n-ai ce. În rest, îți doresc numai bine.

    1. Nu te supăra dar ești cam pe lângă cu ce se întâmplă cu adevărat. Vezi numai înainte. Sa vedem ce părere o sa ai când o sa înceapă vaccinarea obligatorie în masă. A stai, desigur. Ai sa spui ca este pentru sănătatea publică și cu ajutorul vaccinului o sa combatem virusul. Cum pui niște antene 5 g într-o tara/oraș care refuza categoric?. Creezi contextul proprice. Tocmai l-au creat. Acum sa nu-mi spui ca și virusul a apărut din întâmplare și nu a fost dat intenționat. Pe cine mai interesează de antenele 5g și cine se mai opune instalării lor acum când este virusul ăsta?. Foarte puțin spre deloc. Imaginea de ansamblu este montarea 5 g., vaccinarea și la sfârșit ciparea.

 4. Bertrand Russell:“Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

  Ray Kurzweil:“Pana in 2020 va fi un singur guvern mondial“

  David Rockefeller:„Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.