X

Și așa incepe: Lege aprobată în Danemarca pentru vaccinarea forțată împotriva Coronavirus

Sursa Foto: summit. news

Danemarca a adoptat o lege de urgență care permite guvernului să forțeze oamenii să se vaccineze pentru coronavirus.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Legea de urgență oferă autorităților puteri de combatere a pandemiei COVID-19 și va rămâne în vigoare până în martie 2021.

Cetățenii care refuză să fie testați pentru coronavirus se vor confrunta cu amenzi și cu închisoare și vor fi împiedicați să intre în magazine, inclusive cele alimentare, instituții publice și spitale, fiind, de asemenea, restricționat să folosească transportul public.

„Pe lângă faptul că aplică măsurile de carantină, legea permite, de asemenea, autorităților să forțeze vaccinarea oamenilor, chiar dacă în prezent nu există un vaccin pentru virus”, relatează publicația the Local .

Jens Elo Rytter, profesor de drept al Universității din Copenhaga, a declarat că noile măsuri au fost „cu siguranță cele mai extreme de la cel de-al doilea război mondial”.

Proiectul inițial al legii a fost și mai draconic și ar fi permis poliției să intre în case private fără un mandat dacă există suspiciunea unei infecții cu coronavirus.

Cu toate acestea, această măsură a fost abandonată după opoziția din partea altor partide din Parlament.

Danemarca are în prezent 875 de cazuri de coronavirus înregistrate și a înregistrat 2 decese.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

  1. Vai de voi fariseilor, vai de voi carturarilor, nici pe noi nu ne lăsați să intram in ceruri si nici voi nu veți intra.
    Cei din urma vor fi cei dintâi.
    E rusine omenirii, să vă zică vouă oameni, niste răi și niște fameni.
    Îndrăzniți că eu am biruit lumea.
    Iisus Hristos,Mântuitorul lumii.

  2. Ca sa inteleaga si cei mai noi care intra pe portal. Vor impune fortat un vaccin, intentie care nu ar fi fost posibila fara falsa pandemie creata. Vaccinul va contine nanoparticule inteligente, care vor permite detectarea si identificarea persoanei oriunde chiar si in interiorul structurilor bine protejate cum ar fi bunkerele. Asta va functiona la pachet cu 5G si cu cipul implantat peste cativa ani, cip care va inlocui documentele de identificare.

    Mai pe scurt, incepe pecetluirea facuta de slugile lui antihrist.

    1. Completez:
      Toate prin Neuralink-interfața om/computer,realizat de Elon Musk. Se lansează la greu,pt formarea sistemului tip grătar,un nr de 20000 de sateliți.Agenda 2030! Fiecare om devine o antenă activă. Ne vor citi ca pe o carte:emoțiile,gândurile,trăirile,conturile etc…Următorii pasi vor fi:
      Vaccinare-Cipare,Război,Intrarea în scenă a antihristului. Instaurarea NWO și a guvernului său. Dunezeu să ne păzească și să ne țină în palma Sa!

    1. Probabil ca asa va trebui sa facem, mai intai sa ne luam ceva la tara, undeva mai departe de 10-20 de km de oras. Asa ne vom obisnui, incetul cu incetul, cu lipsurile.
      Apoi trebuie sa renuntam la pasaport, la cardul de sanatate (daca le avem), la serviciile medicale. Mai tarziu e posibil sa ne dam demisia si de la serviciu, pentru ca vom fi presati din toate partile, ba sa ne vaccinam, ba sa ne luam actul cu cip. Faptul ca renuntam de bunavoie si pe rand, o sa ne ajute mai tarziu, cand nu vom mai avea decat viata noastra la care sa renuntam.
      Dupa ce ne mutam la tara, ar trebui sa ne cautam oameni, sa formam comunitati si dupa aia sa ne orientam spre padure.
      Oricum, anul acesta sau cel tarziu anul viitor, ar trebui sa fim deja plecati din oras. La cum se arata vremurile astea, o sa fie din ce in ce mai greu de stat in orase.

        1. Vaccinarea fara acordul persoanei inseamna, dupa mintea mea, mucenicie. Satana nu ne vrea mucenici, ci va cauta sa-ti ia semnatura facand presiuni asupra ta: lipsa servici, interzis accesul in magazine si mijloace de transport, confiscarea averii, temnita grea etc. Ca sa te opui nu vei avea cum, dar daca o vor face fara acordul tau(vaccinarea) vei deveni mucenic. Dar repet, satana nu vrea mucenici, ci slujitori de buna voie ai lui. Lipsurile create de sistem au tocmai acest scop, acela de a-l face pe om sa se lepede de Dumnezeu. Adica, cand va fi pus sa aleaga intre refuzarea vaccinarii = CRUCE(= lipsa unui loc de munca, inchisoarea, confiscarea averii, surghiunul etc.) si acceptarea vaccinarii= paine(=loc de munca), omul neintarit in credinta va alege painea. Cum numai CRUCEA il mantuieste pe om, ne dam seama de pe acum de ce ne asteapta daca vrem cu adevarat sa ne mantuim. Dar nu suntem singuri pe acest drum. Niciodata nu suntem singuri, ci cu Hristos Care ne duce CRUCEA. El in noi si noi in El.

      1. Chiar asa sa ne gandim doar la noi? O să fim mai aproape de Dzeu daca fugim de toate acestea care in final ne afecteaza corpul nu si sufletul? Nu le acceptam decat daca sunt impuse de lege; pana la urma traim in societate si majoritatea decide.
        Iar pe toti ceilalti care nici acum nu cred in Dzeu să-i lasam prada necuratului, doar ptr a ne salva pe noi insine?!
        Nu cred ca Dzeu ne va parasi vreo clipa!

  3. V.am spus acum un an ca antihrist este printul Nicolai din Danemarca.
    Nu a bagat nimeni de seama.
    Puteti sa cautati.
    Dumnezeu cu mila.

    1. Nu cred ca e Nikolai antihristul, caci ar trebui sa provina dintr-o mama hiper desfranata, sa fie crescut in ascuns si sa aiba calitati de lider. El nu are stofa de lider, ci este preocupat doar de moda. Si nu are nimic din magnetismul ala in privire pe care il va avea fiul pierzarii cand va veni la putere si va hipnotiza pe multi.

        1. 10 Semne de identificare ‘ ne da Biblia ‘ pentru a ȘTI cine este anti-Hrist.
          Daca doar un semn se potriveste…NU ESTE DESTUL NICIDECUM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button