X

Ironie: Lider musulman care a spus că Coronavirus este “Pedeapsa lui Allah” se infectează cu Coronavirus

Sursa Foto: summit.news

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un lider islamic care a spus că coronavirusul a fost „pedeapsa lui Allah” pentru atitudinea negativă pe care China o are împotriva musulmanilor.

Cât de ironic.

În februarie, Hadi Al-Modarresi, cu sediul în Iran, a declarat că focarul de coronavirus a fost „fără îndoială un act al lui Allah și este o pedeapsă divină împotriva chinezilor pentru tratamentul lor, batjocura și lipsa de respect față de musulmani și islam”, a relatat MEMRI -TV .

„Este evident că răspândirea acestui virus este un act al lui Allah. De unde știm asta? Răspândirea coronavirusului a început în China, o țară antică și vastă, a cărei populație constituie a șaptea parte a umanității ”, a spus Al-Modarresi.

„Peste un miliard de oameni trăiesc în țara respectivă. Autoritățile din țara respectivă sunt tiranice și au asediat peste un milion de musulmani și i-au plasat în arest la domiciliu. Jurnaliștii din țara respectivă au început să își bată joc de femeile musulmane și au forțat bărbații musulmani să mănânce carne de porc și să bea vin. Allah a trimis o boală asupra lor și această boală a asediat 40 de milioane de oameni [chinezi]. Același hijab pe care l-au batjocorit a fost motivul plăgii căzute asupra lor, atât a bărbaților, cât și femeilor, de către Allah, prin intermediul autorităților și oficialii statului ”, a adăugat el.

Se raportează acum că Al-Modarresi este infectat cu coronavirus, ceea ce înseamnă că Allah trebuie să-l pedepsească în mod evident și pe el.

Liderul Islamic a postat pe tweeter pentru aproape un milion de adepți ai săi cu o rugăciune către Muhammad și revelația că „Sănătatea Eminenței Sale este într-o îmbunătățire marcantă”.

Utilizatorii Twitter au reacționat în mod ironic:

Allah 0 – Coronavirus 1”  , a remarcat unul.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Cårnatul ãsta ignorant ar trebui sã știe cã Dumnezeu numai pedepsește popoare de sute de ani;El face dreptate doar la Judecatã…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button