X

Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu

Sursa Foto: breakingisraelnews. com

„Și David a construit acolo un mizbayach lui Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns dorinței pentru pământ și a fost oprită ciuma împotriva lui Israel. ” II Samuel 24:25 (Biblia Israelului ™)

Pe siteul Har-Habait a fost menționat că rabinul Aryeh Lipo, un profesor de studii religioase care a candidat pentru partidul Likud în 2014, a dat o lecție specială pe Muntele Templului joi trecut, care a sugerat un remediu puternic pentru pandemia de coronavirus.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Suntem aici pe Muntele Templului, trimitând o rugăciune pentru vindecarea întregii lumi”, a spus Rabin Lipo. „Templul este coroana, la fel ca tefillina (cutiuța mică neagră purată de evrei pe frunte)”.

Apoi l-a citat pe profetul Isaia care a comparat Muntele Templului cu o coroană.

În zilele următoare, Muntele lui Hashem, Casa va sta ferm deasupra munților Și turnul de deasupra dealurilor; Și toate națiunile vor privi cu bucurie. Isaia 2: 2

„Și „corona” înseamnă, în orice limbă, o “coroană”, a spus Rabin Lipo. „Boala a ajuns să ne amintească că adevărata coroană a lumii lipsește. Ceea ce va opri coronavirusul ne-a fost învățat de regele David. ”

Iar David a construit acolo un mizbayach către Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns la pledoaria pentru țară și a fost controlată ciuma împotriva lui Israel . II Samuel 24:24

„Fie ca voia lui Dumnezeu să merităm să construim o coroană și un palat pentru Unul Rege”, a spus Rabin Lipo. „Dumnezeu dorește, această coroană și va proteja lumea de corona (virus).”

Rabinul a relatat că o femeie chineză tocmai a urcat pe Muntele Templului unde i s-a alăturat în rugăciune pentru construirea celui de-al Treilea Templu.

„Așa că solicităm Sfântului, Binecuvântat să fie El, să guverneze din palatul său, astfel încât să aibă o coroană adevărată pentru a înlătura „coroana” bolii care face pe mulți să sufere.”

Rabinul a remarcat că, într-un act inspirat de protest, sute de evrei care s-au identificat ca fiind seculari au îmbrăcat tefilină în Tel Aviv acum zece zile .

„Oriunde în Israel, evreii îndeplinesc porunca de a pune coroana de tefilină. Dar există un singur loc în Israel, singurul loc din lume, care de fapt este interzis, împotriva legii, să pui tefilină pe cap. Aceasta se află pe coroana tuturor munților; Ierusalim.”

Rabinul Lipo a chemat guvernul Israelului să aplice legea care necesită egalitatea tuturor religiilor pe locurile sfinte ale Israelului.

„Suntem siguri că întoarcerea coroanei tefilinei pe Muntele Templului va înlătura din lume coroana suferinței, coronavirusul.”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Al Treilea Templu este locul unde va fi înscăunat Antihristul

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

34 comentarii

  1. Esti un ratacit , atata poti atata spui. Banuiesc ca daca nu se facea catedrala rezolvai tu o mie de lucruri. Asa e cand nu vezi barna din proprii ochi

  2. LA ROMANI primul antidot impotriva viruslui este SPOVEDTITUL SI IMPARTASITUL CU SINGELE SI TRUPUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS
   DIN POTIRUL SFINT AL BISERICII ORTODOXE, LA ZI.
   Aceasta este conditia necesara dar nu si suficienta pentru a nu fi atacat de “huliganul” PANDEMIC !
   Ca sa fuga ca dracu de tamiie coronavirusul de tine, ORTODOXUL HABOTNIC cu rugaciunea la zi, tebuie sa ai pe CARTEA DE IDENTITATE VOTUL DE CONFIRMARE A FAMILIEI BIBLICE ADAM. SI EVA de la referendul VITAL al vietii pe pamint.
   Cei care aveti aceste conditii indeplinite cu SERIOZITATE MAXIMA va garantez eu cu mina pe inima ca “huliganul” UCIGAS va sta de familia voastra la ani lumina distanta.
   O SA MAI VORBIM!
   Eu tocmai imi puneam problema, cind SFINTA TREIME va lua cu asalt satanistii romani, trecuti prin Cristelnita Ortodoxa neprezenti la VOTUL FAMILIEI BIBLICE ADAM SI EVA !
   Stiam ca nu va zabovi mult!
   Fiecare pasare pre limba ei piere!
   DOAMNE MILUESTE SI NE PAZASTE!

   1. Am citit si in comentariile din cealalta postare si mare adevar spuneti. Sfintii Parinti au spus aceste profetii, in cazul in care crede cineva ca le inventam acum. Bunicul meu mereu imi spunea. Si acum legat de ortodoxii care se tin de Biserica ca vor fi imuni virusului, mi-a spus-o mie o maica batrana acum 18 ani. Adica vor muri doar paganii, asa cum s-a intamplat si in vremea lui Faraon cu Moise. Cei care au uns pragul casei cu sange de miel nu au murit de ciuma.

   2. Scuze dar unde scrie ca daca nu ai votat, iti pierzi mantuirea?
    EU nu am votat de scarba ca votul meu va fi folosit de Dragnea la a cea vreme.. .. si unde va spovedi-ti dumnv. ca vrem sa venim si noi, ca nu gasim nici un preot ne ecumenist prin Zona?
    Doar bunul Dumnezeu stie cine se va mantui, doar el si un adevarat crestin se roaga pt. toti, rugaciunea sfantului Efrem Sirul, asa ca frate hai sa nu il mai dam jos pe Isus Hristos si sa ne punem pe noi, ca nu stie nimeni la judecata cum va fi, si vai de cel ce judeca pe fratele lui.
    Si nu in ultimul rand, atentie aviz amatorilor, atentie la ce vorbim, ca sa fim Stapani_vorbelor_noastre si nu Sclavi_vorbelor_pe_care_le_
    rostim, va doresc pace…

    1. Cea mai mare manipulare a fost cea cu ”daca votam la referendum, votam pentru dragnea”. A fost manipularea antihristilor care ne conduc si care vor lgbt+avorturi+educatie sexuala in gradinite+ barnevernet in Romania, adica destramarea familiei crestine. Nu pentru dragnea se vota, ci pentru adevarul lui Dumnezeu. Daca n-ati inteles asta, sa fiti sanatos – si ganditi-va ce veti face cand copiii si nepotii dvs. vor merge la gradinita si scoala unde li se va preda despre egalitatea de gen si despre incluziunea rasiala si religioasa cu musulmanii si sectantii. Sa fiti sanatos, caci 3,5 milioane de romani au inteles razboiul care se poarta impotriva noastra si au reactionat la referendum. Vom vedea ce va fi, dar macar nu mai reluati propaganda rosie-bolsevica, aia cu dragnea. Normal ar fi fost ca TOATE partidele din Romania sa sprijine referendumul pentru familie, caci asa se angajasera, semnasera inainte de alegerile generale intelegeri de sustinere cu Coalitia pentru Familie – si evident ca au uitat foarte convenabil treaba asta, ca sa fie laudati de brucsel ca ”poporul roman e modern”. Haida-de! Mai si ganditi, mai fratilor!

     1. satanistii care n-au mers la VOTUL pentru FAMILIA BIBLICA ADAM SI EVA deja sa stie, INEVITABIL, ca sint SCOSI din CARTEA VIETII, ei si neamurile lor adormite sau NE. .
      NOI, GENERATIILE actuale, avem menirea sa inclinam balanta prin credinta si faptele noastre pentru neamurile noastre adormite cit si urmasii nostri, UNDE NE VOM PETRECE VESNICIA.
      VOTUL, A FOST PIATRA DE POTICNIRE !
      Nu a fost o BAGATELA POLITICA acest VOT cum cred prostavanii, impotrivitorii.REFERENTDULUI PENTRU FAMILIA BIBLICA. LA ROMANI a fost inceputul sfirsitului SATANISMULUI OMENIRII !
      De fapt, prin acest VOT, SFINTA TREIME a vrut SA STIM si NOI ROMANII, de ce am ajuns atit de primitivi si de saraci LIPITI PAMINTULUI, MAJORITATEA, (cu
      exceptia satanistilor securisto-politicienilor care l-au impuscat pe CEAUSESCUN de satanistii imbogatiti prn HOTIE, DEPRAVARE SI MINCIUNA) .
      O DATA CE 80%dintre romanii trecuti prin CRISTELNITA ORTODOXA SI CUNUNATI ORTODOX in fata SFINTULUI ALTAR , au fost incapabili sa STIE ADEVARUL, neprezentindu-se la VOT, sint ca si MORTI VESNIC, a doua moarte inevitabila pentru intregul lor neam de la ADM SI EVA, pina azi.
      Da, romanii habar nu au, majoritatea contemporana 80 %, de ADEVAR “EU, SINT, CALEA, ADEVARUL SI VIATA!” EVIDENT, EU, IISUS HRISTOS CEL RASTIGNIT SI INVIAT DIN MORTI.
      Acesti 80%,si-au bagat in MOARTE VESNICA, atit neamul cel adormit cit si pe ei, si mostenitorii.
      Au infaptuit PACAT IMPOTRIVA DUHUL SFINT, PACATUL EVIDENTEI, CARE NU SE IARTA NICIODATA.
      Deci 80%dintre romani s-au asezat de partea diavolului, si vor primi PLATA DIAVOLULUI, rapid, de la SFINTA TREIME.
      Daca voi credeti ca A FOST DOAR UN JOC POLITIC, asta inseamna SA FII DE PARTEA MINCIUNII SI A TATALUI MINCIUNII, diavolul.
      ATI ALES, BOSCHETARILOR romani, cei 80%,neprezentati la votul VITAL, pentru vesnicie !
      VA MERITATI SOARTA si MOARTEA VESNICA, prostavanilor romani, deveniti satanisti din prostie crasa !
      Daca toti ceilalti paminteni au scuza, pentru ca ei nu au avut sansa CRISTELNITEI ORTODOXE din tata in fiu,voi romanilor DEPRAVATI SI IMBECILI SI SATANISTI, niciodata.

    2. @PETER GANEA,
     din pacate stimabile, pe tine si neamul tau TRECUT, PREZENT SI VIITOR scrie, IREVERSIBIL
     “MOARTE VESNICA”!
     Tu si cei ca tine ati ALES acest fapt ireversibil.. Mai aveti O SINGURA SANSA,totusi, daca sinteti CONSTIENTI de tragedia voastra, dar fiind SI ORTODOCSI HABOTNICI, si inselati de moment, ca sa va pocaiti Rapid cit mai aveti timp prin ACTIUNE CONCRETA !
     Adica, CERETI DE URGENTA REFACEREA REFERENDULUI national, si spuneti ADEVARUL oamenilor , daca nu sinteti ai DIAVOLULUI !
     NU VETI REUSI, DUMNEZEU CU MILA !
     NU veti avea scapare, NICIODATA . E LEGE VESNNICA:pacatul impotriva DUHULUI SFINTN, nu se iarta VESNIC, nici pe pamint nici in CER.
     MINTUIREA NU VA MAI APARTINE, pentru ca in CER a fost razboi din cauza PROSTIEI voastre INFINITE ,a ascultarii de diavoli, si DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A FOST IAR RASTIGNIT in CER .TATAL NOSTRU A FOST EXTREM DE SUPARAT, SI A CERUT SOCOTEALA ASPRA FIULUI pentru MODUL CUM a fost facuta PROPOVADUIREA PE PAMINT acum 2000de ani.
     NU E GLUMAsi nici FABULATIE CE SPUN EU AICI ! E ADEVARUL PUS SPUS DIN GURA DUHULUI SFINT !

     P. S.
     Vrind sa faceti hotului de dragnea un RAU FUNDAMENTAL, de fapt vi l-ati facut VOUA 100%,iar lui, HOTULUI, i-ati facut CEL MAI MARE BINE POSIBIL , L-ATI MINTUIT 100%, pe hot si neamul lui !
     L-ati obligat pe hot sa-si ispaseasca PEDEPSA pe pamint,in inchisoarea umana, care e floare la ureche,fiind infinit mai GREU de ispasitc pedeapsa in IAD, DUPA MOARTE, si voi v-ati DISTRUS MINTUIREA pe vecie, impreuna cu neamul cel adormit si urmasii vostri.
     FIR-AR EA DE MATEMATICA, peter , hitleristule ! E adevarat 100%, putini se pricep!
     Asa e si cu ADEVARUL!
     EXTREM, EXTREM DE PUTINI sint capabili de o JUDECATA DREAPTA, PENTRU A SE SALVA!
     Cine poate, oase roade ! sau fiecare pasare pre limba ei piere.
     ACEASTA MARTURIE O DEPUN,AICI SI ACUM, ca NIMENI sa nu va DEZVINOVATITI dintre cei care cititi.
     AMIN!

     1. Gheoge,
      Mai frate mai facut prostavan si hitleristule, te ai legat si de neamul meu, eu te iert frate, pentru jignirile pe care le faci, si tine minute ce iti spun, pe Duhul Sfant il pierzi doar daca esti Eretic, poti sa-mi zici ce vrei si cum vrei dar te rog nu ma numi Ereticule…
      Bunul Dumnezeu ne va judeca, nu tu sau X.. iti doresc sa-ti gasesti pacea si dragostea pe care le are un adevarat crestin… Doamne ajuta!

  3. Noi, da! Tu sigur… NU, ciumpalaule ! In mintea ta nu mai este loc de altceva ca ți-a ocupat Catedrala spațiul… si asa destul de strâmt!

   1. @PETER GANEA ,

    “hitlerist ” te-am facut la “misto “,sau sa zicem ,in gluma ,dupa nickul folosit de tine.
    in schimb “PROSTAVANI “v-ati calificat SINGURI voi TOTI cei care nu ati mers la vot .
    CULMEA tragicului situatiei este ca ati facut voi pe PROSTII ,dar in final ATI RAMAS pentru vesnicie asa,TOCMAI in FATA SFINTEI TREIMI care deja v-a/ne-a judecat ,punindu-va/ne sa alegem ADEVARUL DE MINCIUNA .
    Faptul ca nu ati inteles nimic din actiunea DUHULUI SFINT, cel care A DETERMINAT SA FIE REFERENDUL LA POPORUL ROMAN , nicidecum a lui dragnea,v-ati pus SINGURI de partea minciunii ,IMPARDONABIL si DESCALIFICABIL pentru orice crestin adevarat pe VECIE.
    Din cauza voastra,a acestei alegeri SATANISTE ,de a nu merge la VOT ,dint pacate toate relele se vor abate in zilele de pe urma asupra ROMANIEI (cutremure,epidemii,secete,inundatii ,razboi intre noi si cu ocupantii care vor veni negresit,saracie ,cataclisme de orice fel,foamete ,5G,NERELIGIE IN SCOLI in schimbul orelor de sexologie de la virste fragede si nunumai ,casatorii intre fameni ,,VACVINARI UCIGASE,CIPARI CU PECETEA ,PROSTITUTIE ,INFERTILITATE,PEDOFILIE,
    AVORTIRI , violuri ,crime ,trafic de carne vie si organe ,sacrificii umane pentru ritualuri satanice ,etc.).
    TOATE aceste rele si mai rele decit acestea vom vedea tot IN ROMANIA .daca romanii ar fi mers 99%la VOT pentru confirmarea familiei biblice ADAM SI EVA ,ar fi stat DEPARTE DE ROMANI SI DE ROMANIA toate acestea,pentru ca SFINTA TREIME impreuna cu.MAICA DOMNULUI ,CU SFINTII ,CU INGERII SI PUTERILE CERESTI ne-ar fi trimis SCUT PUTERNIC de ARMATE DE INGERI DIN CER impotriva hoardelor de draci iesiti din iad ,care acum au liber si in ROMANIA sa faca ce vor ,cum fac in celelalte natii sataniste ,din cauza voastra .
    CEI PUTINI ,care am mers la vot ,VOM AVEA PROTECTIE 100%pentru ca NOI am facut voia SFINTEI TREIMI.
    SI veti vedea ADEVARUL FOARTE RAPID .
    DOAMNE MILUESTE !

    1. In primul rand nu este prenumele meu nik? este cel adevarat, iti dovedesc cu acte legale, imi pare rau, pentru ca judecati gresit, in necunostinta de cauza, tipic romanesc.
     Si daca esti adevarat crestin, pai atunci semneazate cu numele tau cel adevarat, pace.

     .

     1. nu importa daca e nick sau iti este prenumele, a fost o gluma, “hitleristule”!
      restul, nu retrag, imi pare rau!

 1. Rabinul ala fumeaza prea mult canabis!
  Ultra-Orthodox Rabbis Bless Kosher-for-Passover Marijuana
  https://forward.com/schmooze/338993/watch-ultra-orthodox-rabbis-bless-kosher-for-passover-marijuana/

  O chinezoaică de 20 de ani din Wuhan și-a fi infectat cinci rude, fără ca ea să prezinte semne de infectare și având testul negativ!
  https://www.stiripesurse.ro/alerta-tot-ce-se-stia-despre-coronavirus-a-fost-dat-peste-cap-s-a-confirmat-in-china-primul-caz-de-raspandire-a-virusului-mortal-fara-simptome_1433830.html

 2. Da pai acum se leaga de orice ca sa ridice si Templul…. Amtihrist acolo trebuie sa domneasca.
  In 2014 un preot batran din Rusia( Solovăț) mi-a spus ca in 2020 vine o nenorocire peste lume. In toti acesti ani am crezut ca se refera la vreun cataclism ceva, dar uite, epidemia…
  Dupa care spunea el urmeaza razboiul, foametea, in 2030 instaurat Anthrist, 3 ani de prigoana adevarata, iar finalul 2033.
  Sa mai fie doar 10 pana la implinirea cartilor? Vai de noi…

   1. Nu are cum sa spuna secunda, minutul, clipa, dar altceva se poate intui. Cand vor trece “miile de ani”, spune Apocalipsa ca vine Antihrist, miile de ani de la ce? De la Inaltare! Cand trec 2000 de ani? In 2033.

  1. Ar fi foarte bine daca ar mai fi 10 ani!
   Dupa cum evolueaza lucrurile (2 cutremure ieri in Turcia, epidemii la animale si oameni, orase si tari inchise, seceta si incendii …) nu stiu cati vor mai prinde anul viitor.

  2. Se vor implini.Acceptarea cipului sub toate formele si ecumenismul sub toate aspectele.Pentru acestea,oamenii si-au dat drepturi diavolului asupra lor.Toate pacatele,desigur,dau drepturi diavolului,este adevarat.Atunci se pune intrebarea:cum de si “dreptii”,”nevinovatii”,”virtuosii” care nu au pacate la bordul lor dar au acceptat cipurile toate si tot ecumenismul tot,asupra acelora are drepturi diavolul?Nu am dat eu,nici tu,nici altul,ci ei singuri si l-au dat.De ce?Pentru ca toate se iarta prin cainta, spovedanie,canon,iertare si impartasanie cu cugetul impacat cu Dumnezeu si cu oamenii,dar pentru cipuri si ecumenism se cere in primul rand lepadarea lor fizica si sfatul parintilor care au Duhul lui Dumnezeu care sa te ajute cum sa traiesti intre oameni.Asa sfaturi de pe internet se pot da,insa,atentie mare ca adeptii cipurilor si ai ecumenismului vin cu indrugari,abureli,zapaceli,filozofisme,imbarligaturi,de intri taur si iesi rata.Simti care are Duhul lui Dumnezeu,de la o posta.Ca sa iti spun adevarul,ca sa nu mai tot ocolim,foarte multi nu stiu ca acceptand ecumenismul,cipurile,esti,frate ,sub legaturi si nu iti merge nimic bine,ai aceste legaturi pe suflet.Poti scapa,taind-o cu ele si intreband oamenii,preotii care nu sunt ecumenisti,adica,pe aceia care nu au aceste legaturi de nedezlegat.Acesta este adevarul.De ce sa mintim?Cei care nu au acceptat cipurile si ecumenismu,se lupta sa nu le accepte;cei care le-au acceptat dar le-au taiat de la ei NU VOR FI ATINSI DE EPIDEMII,CALAMITATI,LA CUTREMURE VOR AVEA DOAR SPERIETURA CEA DE MOARTE,FOAMETE SI RAZBOIUL CE VOR URMA.Si ca sa va incredintez,va reamintesc ca la sinodul de la Ferrara din 1439,cand a izbucnit ciuma peste tot,au murit cetateni din oras,au murit clerici latini ,DAR DIN DELEGATIA GREACA,DESI ERA INFOMETATA DE LATINI,NU AU FOST ATINSI NICIUNUL,NICI CLERICI ,NICI DIN MIRENI,NICI IMPARATUL IOAN AL VIII-LEA.SA INTELEAGA TOTI CE AM SCRIS.MEDITATI.CINE E DE INTORS SE VOR INTOARCE LA ADEVAR.

  3. Este adevarat va face identic tot ce a facut Isus Hristos, cand a venit pe pamant ca sa arate ca el va fi iubita de mai multi pamanteni, care se vor
   inchina lui de buna voie, asta la inceput apoi cu forta.
   20221 C. I. Cu chip obligatoriu,
   2024-26 vor disparea bani lichizi, se va folosi doar cardul bancar, apoi mai tarziu, obligatoriu chipuirea osmenilor, iar cand va fi gata Templul lui Solomon, atunci va fi si El acolo, asa spun sfinti patinti.. cititi cartea “Despre Vremurile din urma” Stareti… acolo va explica tot ce trebuie sa stii. Timpul nostru este limitat…

   1. @peter ganea,
    ATENTIE MARE, LA NUMELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS !cere-ti iertare si corecteaza-te!
    Se scrie obligatoriu cu doi de “i”, MARE, bineinteles.
    isus cu un singur “i “inseamna magar in ebraica.

  4. La asta m-am gândit și eu, după mintea mea, privind ca șoimul de sus lumea asta decăzută… așa socotise mintea mea, 5-10 ani maximum până la apariția lui Antihrist. Făcusem analogie cu propovăduirea lui Hristos în lume, anul 30 și până în 33. Așa cred că o să fie: anul 2030 până în 2033, dar Domnul știe sigur, eu presupun !!!

 3. Cel puțin 50 de oameni au murit în orașul iranian Qom din cauza noului coronavirus
  https://www.libertatea.ro/stiri/coronavirusul-a-ucis-50-de-oameni-intr-un-singur-oras-din-iran-numarul-mortilor-a-crescut-brusc-care-este-explicatia-2892782
  Fabrica de imbogatire a uraniului de la Qom este facuta in munte si poate rezista la bombele cele mai puternice, dar nu si la coronavorus!
  Activity at Fordo, just north of the Shiite holy city of Qom, remains a major concern for nuclear nonproliferation experts. Buried under a mountain and protected by anti-aircraft batteries, Fordo appears designed to withstand airstrikes.
  https://www.timesofisrael.com/as-irans-fordo-nuclear-site-goes-active-again-risks-rise/

 4. PREMONIȚIILE lui Andrei Caramitru:
  “In curând veți vedea următoarele “știri” rostogolite la noi, pompate de ruși, de trusturile de media ale mafiei și de BOR:
  – virusul asta a fost creat in laborator de americani
  – virusul asta nu e ortodox, ca a venit de la păgâni trecut și pe la catolici
  – e vina diasporei care nu a rămas aici in țară in grădina maicii domnului și au trădat au mers printre inamicii nostrii vestici
  – pe vremea lui Ceaușescu nu erau virusuri. Pentru ca avea grija de noi nu ca UE și SUA acuma care ne omoară
  – cei care se vor îmbolnăvi au păcătuit maică – sunt sataniști sau ceva.”
  https://www.stiripesurse.ro/premonitiile-lui-andrei-caramitru-ce-tiri-false-vor-fi-generate-de-biserica-ortodoxa-si-trusturile-media-ale-mafiei-despre-coronavirus_1433906.html

  1. KKKTUL asta de caramitru ii garantez ca el si absolut intreaga familie satanista o sa moara rapus de virus. ei acestii kkati satanisti o sa primeasca antidot pentru un virus si vor muri de altul care a suferit mutatie.
   se incaderaza la versetul biblic “unul se va lua si altul se va lasa”. Luca 17:36.(clar 50%vor pieri in pandemii)
   Adevarul va lucra in forta, pentru ca deja oamenii de azi ai SFINTEI TREIMI (ortodocsii habotnici) au fost insemnati cu SFINTA CRUCE de catre ARMATA DE INGERI TRIMISA DE DUMNEZEU acum in aceste zile de sfirsit.
   DIFERENTA dintre cei pecetluiti cu SFINTA CRUCE si restul este EVIDENTA atita vreme cit esti condus de DUHUL SFINT SI DE INGERUL PAZITOR.
   ASA sa ne AJUTE SFINTA TREIME, MAICUTA DOMNULUI CU SFINTII SI INGERII!
   AMIN!
   LAsati satanistul/ii sa se developeze, latrind.

  2. ,,Gura pacatosului adevar graieste!”
   Daca ar fi jucat la vreun tonomat castiga potul cel mare, caci n-a gresit niciun raspuns din toate cate a spus.
   Cand zice de rusi, a se intelege pravoslavnici, iar cand spune BOR, de fapt spune BOR cea adevarata din catacombe.
   Iata ca n-a daramat niciun jalon. Dar cum de stie aceste lucruri de vreme ce n-are treaba cu dreapta credinta?

 5. Coronavirus-ul asta NU EXISTĂ!!! Tot ce vedeți în mass-media nu este nimic altceva decât Minciuni și Control! Intrați pe Youtube și căutați video-urile lui russianvids. Sigur că sunt și alții care s-au trezit și nu cred toată mascarada asta cu coronavirus. Treziti-va!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE