X

Marea Britanie: Pacienților considerați „rasisti” sau „homofobi” li se va refuza îngrijirea medicală

Sursa Foto: summit. news

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pacienților considerați „rasisti” sau „homofobi” li se va refuza îngrijirea în spitalele de stat NHS Trust, conform noilor reguli care vor intra în vigoare în luna aprilie.

„În prezent, personalul poate refuza să trateze pacienții care nu sunt într-o stare critică, care sunt agresivi verbal sau violent fizic față de personalul medical”, relatează Sky News. „Dar aceste protecții se vor extinde la orice hărțuire, intimidare sau discriminare, inclusiv observații homofobe, sexiste sau rasiste.”

De asemenea, poliției li se vor acorda noi competențe de a urmări „infracțiunile de ură” comise împotriva personalului NHS.

Ceea ce este determinat a fi „rasist” sau „homofob” este o lasat la decizia oricui, deoarece mulți pacienți în vârstă nu sunt familiarizați cu vocabularul “corect politic” și s-ar putea considera că s-au comportat într-un mod rasist sau homofob.

După cum subliniază Jack Montgomery, „La sfârșitul anului 2017, un pacient NHS care a solicitat o asistentă feminină să efectueze un intervenție de col uterin s-a plâns atunci când spitalul a trimis o persoană cu„ un aspect evident bărbătesc… părul închis, un aspect facial și o voce de sex masculin, cu aspect masiv, purtând tatuaje și cu barbă ” care ulterior a declarant că „ Genul meu nu este bărbat. Sunt un transsexual. ”

Linia dintre cazurile medicale critice și non critice este de asemenea pusă în dezbatere. Se va refuza tratamentul unui pacient, deoarece cineva l-a considerat că are o atitudine ofensatoare?

Acest lucru este chiar mai rău decât scorul de credit social al Chinei, care nu a ajuns până acum pentru a pedepsi oamenii prin retragerea tratamentului medical dacă exprimă gânduri incorect politic.

În primul rând, a fost dezamăgirea oamenilor de pe site-urile de socializare, în privința eliminării dreptului la asistența medicală de bază din cauza opiniilor politice sau sociale.

De asemenea, este important să subliniem că aceste schimbări vin sub un guvern presupus „conservator”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button