X

Trump spune că va vota pentru un președinte homosexual, la fel ca și restul Americii

Sursa foto: lifesitenews.com

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Donald Trump i-a spus prezentatorului Geraldo Rivera de la Fox News, că ar fi dispus să voteze un bărbat homosexual pentru președintele Statelor Unite și a prezis că majoritatea țării va face la fel.

Rivera l-a intervievat Joi pe președinte într-o conversație largă pe o serie de probleme, în timpul căreia Rivera a întrebat:

„Vor americanii să voteze un homosexual să fie președinte?”
“Cred că da”, a răspuns Trump. “Cred că unii se vor opune, dar nu aș face parte din acel grup, ca să fiu sincer cu tine.”

„Pare să îl avantajeze pe Pete Buttigieg”, a adăugat el, referindu-se la fostul primar din Indiana și candidatul la președinție pentru democrați, care deține în prezent un avans mic în delegații pentru nominalizarea partidului său. Buttigieg este „căsătorit” cu un alt bărbat, dar invocă în mod regulat creștinismul, contrastându-se cu Trump.

„Ar exista un grup care se vor opune. Dar, știi, tu sau eu nu aș mai face parte din acel grup ”, a continuat Trump.
– Nu am vrea, a fost de acord Rivera.

Anul trecut, Gallup a constatat că un procent de 76% dintre americani ar fi dispuși să voteze un homosexual pentru președinte. Dacă Buttigieg ar învinge Trump, este însă o altă problemă – un recent sondaj de la Washington Post / ABC News l- a găsit pe Trump conducându-l pe Buttigieg la 48% până la 45 la sută, un decalaj care s-ar putea lărgi odată ce atenția națională mai mare a căzut pe pozițiile de stânga ale lui Buttigieg pe probleme precum intrerupere de sarcina.

În plus, sondajul asupra candidaților politici LGBT este probabil să fie exagerat într-o oarecare măsură datorită efectului Bradley , un fenomen în care respondenții spun polonezilor că susțin un candidat minoritar pentru a evita să fie văzuți ca intoleranți, dar continuă să voteze împotriva acelui candidat. în intimitatea unei cabine de vot.

Un susținător al „căsătoriei” de același sex, care a spus anterior că este „absolut bine” să-l vadă pe Buttigieg pe traseul campaniei cu „soțul său”, Trump are un record mixt în problemele LGBT. El a desemnat o varietate de oficiali pro-LGBT pentru diferite posturi guvernamentale și posturi vacante judiciare . El a continuat unele politici LGBT din perioada Obama, cum ar fi un ordin executiv privind „nediscriminarea identității de gen” și sprijinul SUA pentru recunoașterea internațională a relațiilor homosexuale la Consiliul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite. Campania sa este, de asemenea, curtea activă a alegătorilor LGBT cu mărfuri curcubeu.
În același timp, Trump a acordat prioritate libertății religioase și, în general, s-a aliniat conservatorilor sociali împotriva mișcării de fluiditate de gen , de la interzicerea soldaților transexuali în armată, până la protejarea femeilor de a fi împărțiți aceleași locuințe , cum ar fi adăposturile pentru săraci cu bărbații care pretind că fii transgender. De asemenea, Casa Albă se opune așa-numitei „Legi privind egalitatea” și menține o definiție biologică a sexului în aplicarea legilor și reglementărilor federale.

În timp ce lamentează poziția moderată până la liberală a președintelui cu privire la unele probleme LGBT, conservatorii sociali își găsesc, în general, dezacordurile mai mult decât depășite de puternica înregistrare pro-viață a lui Trump și de majoritatea nominalizaților săi judiciari, precum Sarah Elizabeth Pitlyk, recent confirmată .

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. ,,Lumea arde. Pricepeți asta? Au cuprins-o multe ispite. O astfel de văpaie a aprins diavolul încât, de s-ar aduna toți pompierii, n-o pot stinge. Văpaie duhovnicească. N-a rămas nimic. Numai de rugăciune e nevoie, ca să se milostivească Dumnezeu spre noi.” ( Sfântul Paisie Aghioritul)
    https://www.marturisireaortodoxa.ro/lumea-arde/

  2. Donald Trump nu este un crestin practicant , nu merge dumineca la biserica , decat cel mult de cateva ori pe an la serbatori , este crestin dar unul mai degraba superficial , de aceea nu ar trebui sa ne mire ca are atitudine contradictorii in privinta LGBT , el vrea sa impace pe toata lumea sa obtina voturi de la toti. Si cu toate acestea un sait al crestinilor conservatori din SUA a publicat un articol in care spune ca desi Trump a spus recent ca el ar vota un presedinte homosexual , ar trebui totusi votat din nou la viitoarele alegeri .De ce ? pentru ca el desi personal nu este impotriva LGBT , este considerat de organizatiile homosexualilor ca cel mai anti-LGBT presedinte din istorie pentru ca a dat cele mai multe legi impotriva LGBT . Desi personal nu are nimic impotriva LGBT el fiind libertin in convingeri, practic a dat un numar foarte mare de decizii favorabile crestinilor si anti avort etc. probabil 80% dintre decizii au fost anti LGBT….In concluzie Trump ar fi raul cel mai mic in conditiile in care in SUA ajung in finala la prezidentiale candidati 100% pro LGBT , asta fiind tot “meritul “americanilor…..https://corectitudinea-politica.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button