X

Rabinii anunță: Priviți semnele, mesia vine!

Sursa Foto: israeltoday.co.il

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Israelul urmează să meargă la urne pentru a treia oară în mai puțin de un an. Este o situație fără precedent. Dar câțiva rabini de vârf spun că există o explicație: o astfel de agitație trebuie să prezinte venirea lui mesia (n.t. în realitate evreii îl așteaptă pe Antihrist).

Rabinul Shlomo Amar, fostul șef sefard al Rabinilor din Israel, a declarat la o adunare la începutul acestei luni că lista semnelor semnificative din ultimul an pur și simplu nu poate fi ignorată.

 1. Israelul pare incapabil să aleagă un guvern;
 2. Președintele american Trump, cel mai puternic lider din lume, precum regele Cirus, a susținut suveranitatea evreiască în Țara Făgăduinței;
 3. Regii lumii au venit luna trecută la Ierusalim pentru a onora poporul evreu.

„Sunt lucruri la care nu am visat niciodată!”, A exclamat Rabinul Amar. „Cum pot fi aceste lucruri dacă nu ca pregătire pentru venirea lui mesia?”

mesia este la ușă

Rabinul Amar a continuat să povestească o întâlnire recentă cu rabinul care i-a fost consilierul său spiritual acum 51 de ani la școala evreiască yeshiva. Acest rabin este încă strâns legat de rabinul Chaim Kanievsky, care a participat la același școală yeshiva și este considerat astăzi unul dintre principalii savanți ai Torei din lumea evreiască ultra-ortodoxă.

Potrivit fostului consilier spiritual al lui Amar, tocmai a fost pe punctul de a pleca într-o călătorie în străinătate recent, când Rabinul Kanievski l-a oprit, spunând: „Pleci în străinătate? Nu știi că mesia stă la ușă? ”

Semne ale vremurilor

Rabinul Amar a continuat să spună:

„Toți marii rabini ai acestei generații spun că Mesia este pe punctul de a se revela. Toate semnele pe care profeții le-au dat, toate semnele prezise în Gemara, Mishnah, Midrash, totul se îmtămplă, eveniment după evenioment. Nu ne trebuie decât să rămânem puternici un pic mai mult timp. “

Apoi a cerut evreilor de pretutindeni să se angajeze în respectarea Torei, în special în păstrarea șabatului. Iudaismul ortodox a învățat mult timp că mesia va veni doar odată ce toți evreii vor sfinți Șabatul.

Este de remarcat cât de strâns este îndemnul rabinului Amar cu cel al lui Yeshua (Iisus):

„Să fie mijloacele voastre încinse şi făcliile voastre aprinse și fiți ca niște bărbați care așteaptă ca stăpânul lor să vină acasă de la sărbătoarea nunții, astfel încât să-i poată deschide ușa când vine și bate. … De asemenea, trebuie să fii gata, căci Fiul Omului vine la o oră pe care nu o aștepți. ” (Luca 12: 35-40)

Începeți să vă rugați

La doar câteva zile după ce Rabinul Amar a făcut aceste observații uimitoare, Rabinul Avner Efghin a exprimat o opinie similară într-un interviu acordat portalului de știri israelian religios Kikar Hashabbat .

Efghin este unul dintre rabinii cei mai buni cabaliști din lume și, potrivit lui Kikar Hashabbat , un lider spiritual al unui număr tot mai mare de evrei ortodocși din Europa și Statele Unite.

De asemenea, el consideră că „ceea ce s-a întâmplat aici în ultimul an este, cu siguranță, un semn al [venirii] lui mesia. … Ar fi indicat [în acest moment] să studiem Tora și să ne rugăm. “

NOTĂ OrtodoxINFO

mesia asteptat de evreii este de fapt Antihristul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Mai sunt si alti rabini care au facut profetii mai neplacute pentru evrei.
  Peste 9000 israelieni au pornit luni, 6 septembrie 2010, spre orașul Uman din Ucraina, în pelerinajul anual la mormântul unui celebru rabin hasidic. El le-a promis adepților că-i va „salva de iad“, dacă vor veni la mormântul său la Anul Nou evreiesc.
  Pelerinii vor călători repartizați în 48 de zboruri.
  https://doxologia.ro/lumea-crestina/mii-de-israelieni-intr-un-pelerinaj-ucraina
  Profeția unui rabin din 1994: “Coreea de Nord va sosi aici. Nu Siria, nu Persia, nu Babilonul și nu Gaddafi. ”
  https://www.youtube.com/watch?v=pbWm9pDKLGI&feature=emb_logo

  1. Apocalipsa 6:8
   Şi m-am uitat şi iată un cal galben-vânăt şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ.

   Coreea de Nord a executat în fața plutonului un angajat guvernamental suspectat de coronavirus, care a încălcat regulile de carantină. Un oficial din cadrul Agenției Naționale de Securitate a fost condamnat la muncă silnică pentru o faptă similară. Un alt funcționar, care lucra la Agenția Națională de Securitate, a fost dus să lucreze la o fermă de stat, pentru că a ascuns o călătorie recentă în China.
   https://www.digi24.ro/stiri/externe/coreea-de-nord/coreea-de-nord-a-executat-in-fata-plutonului-un-angajat-guvernamental-suspectat-de-coronavirus-care-a-incalcat-regulile-de-carantina-1259716
   Trei persoane arestate, după ce au trimis mesaje în afara țării despre răspândirea coronavirusului în Coreea de Nord
   Autoritățile din Coreea de Nord au interzis cu strictețe utilizarea telefoanelor mobile chinezești de către cetățeni pentru a interacționa cu lumea din afara granițelor.
   Pe două dintre telefoanele confiscate de către agenții Ministerului Securităţii Statului au fost descoperite mai multe mesaje despre epidemia de coronavirus din Coreea de Nord. Ministerul Securității Statului le-a acuzat că au dezvăluit secrete de stat.
   https://www.jurnal.md/ro/news/77ed292f84ef88f2/trei-persoane-arestate-dupa-ce-au-trimis-mesaje-in-afara-tarii-despre-raspandirea-coronavirusului-in-coreea-de-nord.html

  2. Creștin-cel asemenea lui Cristos. Oare Mîntuitorul așa ar proceda dacă ar fi acum printre noi? Ar instila ură și intoleranță? Sau ar găsi o soluție de salvare chiar și pentru cei ce nu îl recunosc. Hristos vine dar nu în modul în care cred cei ce propagă ură în numele lui Hristos.

 2. Portalul Meduza ii spala pe creier pe mujici: o femeie din Coreea de Sud a vorbit cu fiica sa, care cu trei ani în urmă a murit de leucemie. Acest lucru a fost posibil datorită tehnologiei VR
  https://newsmaker.md/ro/video-in-coreea-de-sud-o-femeie-a-vorbit-cu-fiica-sa-care-a-decedat-folosind-tehnologia-vr/
  Stirea pentru mujici:
  https://meduza.io/feature/2020/02/10/navernoe-eto-i-est-nastoyaschiy-ray-v-yuzhnoy-koree-mat-poobschalas-s-umershey-docheryu-s-pomoschyu-vr-tehnologii

  Acum mujicii o sa ceara sa li se faca implanturi in creier cu tehnologie VR, ca sa ajunga in Paradis.

 3. Idiocratia din Putinstan: mujicii spalati pe creier de Putin ii ridica ode lui Trump
  https://fieldofvision.org/our-new-president

  Putin s-a oparit din cauza ca Facebook a suspendat conturile trollilor mujici care lucrau la FSB
  Judecătorii ruși au amendat marile companii Facebook și Twitter, din cauză că au refuzat să predea Rusiei datele personale ale utilizatorilor din această țară.
  Ambele companii au primit câte o amendă de 65.000 de dolari.
  FSB a cerut mai multor mari companii IT ruseşti să instaleze în sistemele lor echipamentele necesare și să îi ofere instrumentele de decriptare care să-i asigure accesul online nonstop la datele utilizatorilor, inclusiv la email-uri și mesaje electronice.
  https://evz.ro/rusia-in-plin-razboi-cu-facebook-si-twitter-s-a-ajuns-in-instanta.html

 4. Bai, @oarecine, de fapt tu ai ce ai cu Rusia Ortodoxa, nu cu Putin. Nu ii fraieresti pe toți. Dacă tot nu ești ortodox, ce cauți pe aici?! Trollezi, nu?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button