X

UE renunță la interdicția pentru recunoașterea facială din spațiile publice

Sursa Foto: biometricupdate. com

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform ultimului proiect al strategiei pentru Inteligență Artificială a UE, relatate de Reuters și EURACTIV , Uniunea Europeană nu mai este interesată să introducă interdicția recunoașterii faciale în spațiile publice, cu toate acestea, ar trebui să existe „criterii clare” în implementarea viitoare a monitorizării biometrice la scară largă în UE.

Potrivit EURACTIV, documentul afirmă: „Această evaluare va depinde de scopul pentru care se folosește tehnologia și de garanțiile existente pentru protecția persoanelor. În cazul în care datele biometrice sunt utilizate pentru supravegherea în masă, trebuie să existe criterii clare cu privire la care indivizii care trebuie identificați. ”

Comisia Europeană anunțase la începutul acestei luni că a analizat o interdicție de recunoaștere facială de cinci ani pentru utilizarea în spațiului public, deoarece a investigat modul de prevenire a abuzurilor din partea diferitelor agenții.

Utilizarea recunoașterii faciale în investigarea aplicării legii a ridicat îngrijorări, întrucât libertățile civile și avocații pentru drepturile de confidențialitate își fac griji că tehnologia ar putea fi folosită pentru supraveghere în masă și va fi discriminatorie, încălcând drepturile oamenilor la confidențialitatea datelor.

Proiectul de moratoriu a făcut parte dintr-o măsură mai mare care vizează reglementarea Inteligența Artificială și provocările acesteia, în special în sectoarele cu risc ridicat, precum asistența medicală și transportul. Propunerea este în prezent în curs de examinare, iar Comisia intenționează să o prezinte pe 19 februarie.

La începutul acestei luni, un comitet al Congresului din SUA a discutat despre introducerea liniilor directoare de reglementare a AI. Săptămâna trecută, Microsoft și Google au exprimat opinii diferite cu privire la reglementările biometrice faciale .

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. TEHNOLOGIA ESTE LA INCEPUT. APOGEUL SI SCOPUL FINAL VA FI ATINS PE VREMEA LUI ANTIHRIST. Urmatoarea profetie din sec al XV lea ne da detalii suficiente:

  “Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.”

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/cand-oceanul-raului-va-inunda-intreaga-lume-atunci-va-veni-sfarsitul-lumii/

  1. Neuralink,starlink și 5 G= Sfârșitul Libertății Umane. Prin neuralink se realizează interfața om-computer,starlink= ” plasa de sateliți” care înconjoară Pământul = 42000 de sateliți lansați până în 2030,iar 5 G desăvârșește colivia globală.
   https://youtu.be/Hw67Hus6gIY
   Misiunea Starlink
   https://youtu.be/pIDuv0Ta0XQ
   Din septembrie și până în noaptea de Revelion (inclusiv) s-au lansat peste 60 de sateliți.Căutați pe net despre Neuralink,veți înțelege mai bine ce a vrut să spună Romeo mai sus.Doamne,strică-le planurile acestor demenți!

 2. Ceea ce au inceput nazistii cu studiile antropomorfice, desavarsesc azi “elitele mondiale” prin programul de recunoastere faciala in locurile publice. Atunci, dece mai sunt criticati nazistii, cand de fapt sunt scumpii lor precursori !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button