X

Australia: O nouă lege va permite „Templului satanic” să predice despre „lordul întunericului” în școli

Templu satanei a promis că va folosi Legea discriminării religioase pentru a accesa „toate privilegiile pe care le garantează” și a propovădui despre „stăpânul întunecat” în școli.

Legea propusă ar face ilegală discriminarea cuiva bazată pe religie dacă este adoptată în guvernul federal. Într-o prezentare cu privire la proiectele de expunere a celui de al doilea proiect de lege, Templul satanic din Noosa, Queensland a spus că vor profita „agresiv” de lege dacă va fi adoptată.

Templul lui satana a promis să folosească “evanghelizarea” pe străzi, programe școlare, programe de subvenții guvernamentale și acces la facilitățile publice, susținând că lista este interminabilă.

“Vom folosi membrii noștri federali, comisarii și instanțele de judecată pentru a ne apăra drepturile în temeiul acestei legislații propuse”, a spus în comunicatul lor.

„Satana are planuri grozave pentru viitorul orașului Noosa și Australia și intenționăm să folosim fiecare cale disponibilă pentru a ne atinge obiectivele.”

„Trăiască satana!”

Scrisoarea deschisă a primit păreri diferite online după ce a fost distribuită pe forumul Reddit.

„Ei bine, templul satanei din Noosa a trimis cu siguranță cea mai convingătoare prezentare a Legii de discriminare religioasă de până acum!” menționează publicația  Drepturile LGBTI Australia.

Alții au pus la îndoială dacă Templul satanei din Noosa este o organizație religioasă legitimă.

Sursa Foto: dailymail.co.uk

 

Pe 10 decembrie, premierul Scott Morrison a lansat legile propuse pentru a doua rundă de comentarii publice.

„Acesta este un proiect de lege pentru toți australienii”, a spus premierul,

‘Australia este o țară de respect și de toleranță’.

Proiectul de legislație a fost actualizat pentru a se asigura că organizațiile de caritate, cum ar fi Vinnies, precum și spitale religioase și case de îngrijire medicală, pot angaja personal pe baza credinței lor.

De asemenea, acesta îngustează prevederile privind obiecțiile pe baz[ de conștiință religioasă pentru angajații din domeniul sănătății.

Protecția se va aplica numai asistenților medicali, moașelor, medicilor, psihologilor și farmaciștilor, unde anterior se aplica unui grup mult mai larg de profesioniști medicali.Acesta nu va oferi lucrătorilor din sănătate sau caselor de îngrijire în vârstă dreptul de a discrimina pacienții sau rezidenții în funcție de sex sau de orice altă caracteristică.

Comentariile asupra proiectului de lege sunt deschise până la sfârșitul lunii ianuarie, iar Guvernul intenționează să introducă legislația în Parlament la începutul acestui an.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
LuciferianismSatanism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. Si mai mira pe careva ca australia arde….In orice caz,orb sa fii sa nu vezi ca vremurile sunt pe sfârșite…a reînviat turnul babel,sodoma si toate spurcaciuniile lumii.

  1. Nu se vor trezi niciodata si nu ne vom mai trezi . Dumnezeu nu ne mai suporta la cat suntem de păcătoși tot ne trimite semne dar noi nu vedem ????

   1. fratilor de aia nu mai rábda Dumnezeu. Sa vedeti ce va veni peste tára aia, daca vor aproba aceasta lege. Asta ce vor ei nu e dupa voia Domnului. Iisuse ai mila de noi. Amin

  2. Clar ne apropiem cu pași repezi de sfârșit. Buletine cu cipuri foc cutremure suntem la un pas de al treilea război mondial boli scăpate de sub control vom ajunge sa mâncăm gândaci cum spune în cartea Sfânta ca nu ne mai ajuta clima ca am distrus pământul asta de tot.

 2. Satan este slab si are nevoie de legi pt a putea sa spuna ceva.. desigur, profită de oamenii slabi si fara voință..

  1. Și ne mai mirăm de ce Australia arde: au legalizat hosexualitatea, au liberalizat uciderea copilului înainte cu o zi de naștere, iar acum și asta. Dumnezeu le dă semne! Dacă ar renunța la legile astea păcătoase și s-ar căi, sigur mânia Domnului se v-ar depărta. Doamne ajută pt. iluminare.???

 3. Din cate vad, planul lor este sa.l instaureze cat de curand pe antihrist !!!
  Vor sa inceapa cu cei mici si nevinovati copilasi, dearece stiu ca sunt nevinovati, vulnerabili si fff usor de manipulat !
  Acesta noua Sodoma si Gomora care este acum in Australia , este rodul acestor nenorociti , care fara scrupule vor sa.si atinga scopul lor odios si marsav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.