X

Vatican: Concertul de Crăciun organizat de Papa Francisc a inclus o “cateheză” despre Pachamama

Sursa Foto: pravoslavie. ru

Congregația Vaticanului pentru Educație Catolică a sponsorizat un concert de Crăciun de caritate pe 14 decembrie, în sala de evenimente Paul VI. Papa Francis a adresat scurte discursuri preînregistrate.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Publicul a inclus 5.000 de oameni și aproape două milioane de telespectatori la televizor.

În timpul evenimentului, o femeie latino-americană a realizat o “cateheză” despre Pachamama. Ea a rugat publicul să își încrucișeze brațele peste piept și să simtă o vibrație puternică, explicând că aceasta este „inima ta”, dar și „inima Mamei Pământ”.

Înregistrarea completă pe gloria.tv.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button