X

Vatican: Concertul de Crăciun organizat de Papa Francisc a inclus o “cateheză” despre Pachamama

Sursa Foto: pravoslavie.ru

Congregația Vaticanului pentru Educație Catolică a sponsorizat un concert de Crăciun de caritate pe 14 decembrie, în sala de evenimente Paul VI. Papa Francis a adresat scurte discursuri preînregistrate.

Publicul a inclus 5.000 de oameni și aproape două milioane de telespectatori la televizor.

În timpul evenimentului, o femeie latino-americană a realizat o “cateheză” despre Pachamama. Ea a rugat publicul să își încrucișeze brațele peste piept și să simtă o vibrație puternică, explicând că aceasta este „inima ta”, dar și „inima Mamei Pământ”.

Înregistrarea completă pe gloria.tv.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-BisericăEcumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.