X

“Biserică” suedeză înlocuiește un altar pro-LGBT cu altă lucrare în care Iisus apare travestit

Sursa Foto: breitbart. com

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Biserica Sf. Pauli din orașul multicultural suedez Malmo va înlocui un controversat altar pro-LGBT cu o altă lucrare care îl înfățișează pe Iisus Hristos pe tocuri înalte.

“Preotul” suedez Helena Myrstener a declarat presei că tabloul original , care a fost eliminat pentru că unii au susținut că înfățișează persoane transgender într-o lumină negativă, va fi înlocuit cu o altă lucrare al aceluiași artist care îl înfățișează pe Iisus transgender la cina cea de taină.

Tabloul, intitulat Paradis , este creația artistei suedeze Elisabeth Ohlson Wallin și înfățișează o scenă din Grădina Edenului, cu cupluri de același sex și figuri transgender.

Pictura a stârnit controverse în timp ce a fost atârnată la altarul bisericii. Dar motivul a fost reprezentarea unei figuri transgender cu șarpele – și, prin urmare, asocierea cu răul și ispita – ceea ce a indignat activiștii și a dus la îndepărtarea picturii .

Artistul din spatele piesei a reacționat negativ spunând: „Biserica Suediei a avut până în ziua de azi probleme cu persoanele transgender, pe de altă parte noua atitudine este un pas înainte, deși a fost greșit să mute pictura. Istoria îi va rușina pentru această decizie. ”

Wallin a continuat să respingă interpretarea conform căreia tabloul asocia persoanelor transgender cu rău sau ispită și a adăugat că va crea o nouă pictură de altar pentru biserică.

Între timp, biserica va atârna o altă lucrare de artă la altar, intitulată The Communion , din colecția Ecce Homo a lui Wallin. O replica la Cina cea de Taină a lui Leonardo Da Vinci , lucrarea îl înfățișează pe Iisus Hristos ca pe un travestit înconjurat de figuri transgender în locul Apostolilor.

“Biserica” de stat din Suedia este binecunoscută pentru pozițiile sale liberale progresiste, în accord cu declarațiile “arhiepiscopului” lesbiană de Stockholm, Eva Brunne, care afirma că are mai multe în comun cu musulmanii decât cu creștinii conservatori.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. S-a umplut de cultura si Suedia!
    Cea mai analfabeta baba din satul romanesc, care tine posturile si merge Duminica de Duminica la Biserica, este un gigant fata de toata biserica asta a suedezilor.

    Tare prosti mai sunt si suedezii astia. Prosti de behaie.
    Degeaba ai bani, autostrazi si mobila frumoasa. Daca esti lipsit de Dumnezeu se strica si moravurile. Si lipsa moravurilor ii prosteste.

    Nu mai au nimic sfant, de aia le si violeaza aia femeile in fata lor.
    Noi ar trebui sa ne cutremuram ca incet incet ajungem ca ei si noi! Inceputurile starii de putrefactie se vad clar in cazul Caracal. Nici macar pe vremea comunistilor cu Ana Pauker din anii ’50 nu exista o situatie din asta cu un violator de copii care sa arda o fetita si politia sa il pazeasca la usa. Comunistii l-ar fi executat ca pe Ramaru.

    Pacat de tara asta a noastra si pacat de poporul asta al nostru sa se strice ca sa ajunga precum suedezii astia prosti. Mai bine sa urlam acum oricat ne-ar injura romanii nostri, dar sa fie spre trezirea neamului nostru.
    Mai cinstite sunt injuraturile prostilor nostri decat necinstea care o traiesc suedezii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button