X

SUA: 52 avioane de luptă invizibile F-35 Lightning II se pregătesc de război

Sursa Foto: zerohedge.com

 

Alături de încă 3.000 de trupe americane care se pregăteau să se desfășoare în Orientul Mijlociu și șase bombardiere cu capacitate nucleară Boeing B-52 Stratofortress , îndreptate spre o bază militară americană de la Deigo Garcia, 52 de avioane de luptă invizibile au realizat luni o demostrație de putere, pe fondul creșterii tensiunilor dintre SUA și Iran.

 

Cunoscut și sub denumirea de exercițiul Elephant Walk, 52 de avioane Lockheed Martin F-35 Lightning II care transportau rachete și bombe au rulat pe o pistă de la baza Air Force Hill din Utah.

Elephant Walk sunt, în general, efectuate chiar înainte de decolarea la un interval minim (MITO), o tehnică folosită de Forțele Aeriene ale SUA (USAF) pentru a strânge toate avioanele pentru decolare la intervale între douăsprezece și cincisprezece secunde.

Obiectivul exercițiului este de a aduce toate avionele de vânătoare și bombardiere în aer în decurs de cincisprezece minute de la alerta cu privire la un atac cu rachete.

„Exercițiul, care a fost planificat luni întregi, a demonstrat capacitatea lor de a angaja o forță mare de F-35As – testarea pregătirea responsabilității personalului, mobilizarea aeronavelor, operațiunile la sol, operațiunile de zbor și capacitatea de luptă împotriva țintelor aeriene și terestre. După patru ani după ce au primit primul lor avion F-35A Lightning II, echipat de luptă, unitatea Airforce Hill a îndeplinit capacitate completă de luptă „, a spus 388th Fighter Wing într-o postare pe Facebook.

De la deplasările de trupe până la demonstrațiile de forță cu bombardiere B-52 și avioane invizibile, administrația Trump trimite un mesaj clar Iranului.

Între timp, canalele de presă ale statului iranian au început, luni, „să răspundă” amenințărilor din SUA, difuzând „spectacole de forță” militare împotriva Statelor Unite:

Președintele Trump a amenințat deja cu un atac complet a 52 de obiective din Iran. Amenințarea de război nu a fost niciodată mai mare. Toate privirile sunt acum asupra unui răspuns militar din partea Iranului.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Al III-lea război mondial
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.